Bende de 2014 gri modeli var . 2016 kasasini bende begenmedim çin mali motosikletlere benziyor. Double cami uygun nereden buluruz 350 tl falan fiyati var sanirim. Bide egzoz takan arkadaslar var mi ?
Bende de 2014 gri modeli var . 2016 kasasini bende begenmedim çin mali motosikletlere benziyor. Double cami uygun nereden buluruz 350 tl falan fiyati var sanirim. Bide egzoz takan arkadaslar var mi ?
başlığın canlanmasından görüldüğü üzre fiyat indirimleri baya işe yaramış yada benim aksime yeni kasası beğenilmiş.
ikinci motorum olarak gelecek sezon almayı düşünüyorum 2016 kasasını ikinci el olarak hayırlısı bakalım.
Egsost ben de düşünebilirim ancak Tiger markası konusunda fikrim yok.
Arkadaşlar merhaba. Ben de eski motorumu (duke 200) sattım. Bugün cbr500r'a baktım, gayet beğendim. Almak istiyorum fakat şu 2016 kasası çok daha güzel göründü gözüme. Sizce 2016 kasası kaç paradan satılır? Fikri veya duyumu olan var mı? Bunu alıp sonra pişman olmayalım. Bu arada Mart'ta Türkiye'ye geleceğini söylediler.
Bir de şu an 19'a satan yer kalmamış sanırım, en düşük 20.000'e gördüm.
kafanda öyle bir şüphe varsa yenimi eskimi diye kesinlikle eskiyi alma derim .Bende 2014 başında bayideki son eski kasa cbr 250 yi aldım sonra yenisi çıkınca motordan soğuyup 1 sezon binip satmıştım ,yeni kasa liste fiyatı tahminim çok zamlanmayacaktır ,motoru satmışsın paran cebinde korkma çoğu kişi elindeki motoru satamadığından sezon başı motor değiştiremiyor
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
25.200 filan olacaksa hemen eski kasa alıyorum duyum nereden üstad, gerçeklik payı var mı?
2 bayii de aynını söyledi....Honda Otosever ve Anes motor....cbr500r'ı Anes ten aldım....Duke 200 vardı bende de orta motor olarak satıp-500 aldım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
Bence acele et...derim....Aneste 7 tane 500r vardı...şu an 3 adet kaldı ve fiyatını 19.900'den 20.500 çıkarttılar.
The Power of The Dreams.
19 dan satılan 2014 tü elde kalmış, eskı kasa 2015 i 20 ye hata dyavol un dediği gibi 20.5 a veriyorlarmış
Şimdi liste fiyatı 23.200 tl. yenisini fuarda 24.500 e zamlasalar. nakit 24.000 e garanti alırsın en kötü ihtimalle.
Bence 24 bin verebiliyorsan(göze alabiliyorsan) gidip eski kasayı 20 küsüre alma, yenisini gördükçe yolda için burulur O keyifi alamassın.
yenisini alırsan led farlar agresif tasrarım ve bu motora 2016 da sahip olan az sayıdaki insan olursun, keyfini çıkarırsın. Kar zarar tablosunda da 2015 eski kasa ile 2016 yeni kasa arasında 2. elde 3 bin oynar en az
yani 3500-4000 fark vericeksin ama ikinci elde 3000 tl en az amorti edicek, cebinde 24 bin versa niye eskiye binesin
Bu arada eski kasa alanlar bu yazdıklarıma kırılmasın, bütçe 19-20 ise bu motoru alarak zaten iyi bi seçim yapmışlar R25 e göre özellikle seriliği torku ve ABS si ve kalitesi bariz üstün, büyük motor görüntüsü veren 160 arka teker bile güzel bi detay.
biyey in dediği gibi motorunu sattıysan paran hazırsa panik yapma, fuara bişey kalmadı. Temmuz ağustosu beklemek zorunda kalsan belki 2. bir zam dalgası olur ama şimdi ilk parti uyguna kapatanlardan olursun
Honda bu motorda son hız yerine torku öncelikli tutmakla çok doğru yapmış. 100km'ye yakın İstanbul çevreyolları,e-5, cadde karma kullanımımda gücünün ve torkunun hayli hayli yeterli olduğuna ikna oldum. Gazı açınca 5000 devirden sonra yüzde gülümseme yaratan spor kullanımı da çok tatminkar ,benim için en önemlisi sürüş keyfi çok yüksek motorun,bozuk yollarda da of dedirtmedi. Büyük ve ağır motorlarım oldu, özellikle İstanbul için çok gereksiz, geriye dönüp hiç bakmıyorum.
Yeni kasaya gelince, daha önce de belirttim benim tercihim eski kasa. Yenisi bildiğiniz ninja olmuş. 5.000 TL fazla vermeyi gerektirecek bir durum yok. Aradaki farka çok kaliteli ekipmanlar alınabilir.
5000 TL fark verecek kadar önemli değişiklikler yok bence. Şu an acele edemiyorum çünkü, 2 hafta yurtdışında olacağım. Şubat 1'de satın alacağım eski kasadan sanırım eğer kalmış olursa. Olmazsa motor almayacağız sanırım, yamaha fiyatlarına bakarsak durum iç açıcı değil valla. XJ6 abs 32 küsür bin !
Eski kasa gri renk var bende 2014 model. İlana koydum, satılırsa 2016 ile değiştirebilirim ama 25bin çok para. Bundan eminseniz hiç satmasam daha iyi çünkü üzerine 8 bin lira eklemem gerekecek. Ön cam ve egzozu değiştirip bir iki sezon daha binerim. Bir de 2. el fiyatları da artar mı acaba sezonda? Şuanki fiyatlara motoru vermeye kıyamıyorum.
Eski kasa fiyatları artmaz artık, yeni kasa geldikten sonra
Yanlış anlaşılma olmasın, bende takip ediyordum 19.900 ken acabamı dedim ulan hainler bunu niye sezonda vermediniz 2015 ler turşu oldu kış oldu yapacağınız işi dedim., 19.000 olunca ledini .ikeyim gidip alsammı dedim
Hayırlı olsun. 150 bin km yapsan motor bir 150 bin daha ister çok iyi fiyat çok iyi motor
Daha iyi ifade etmem gerekirse eskiyi alanda yeniyi alanda zararda değil, motora ayırdığın bütçeye göre iki motorda doğru seçim.
Şimdi R25 çiler düşünsün
Hüseyin abiiiiiiiiiiiiii verirsin artık kardeşine bi tur tekrar hayırlı olsun. Bi riva yaparız havalar düzelir düzelmez. Bu sefer börekler benden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)