Tricolor gelmeye başladı, siyahtan daha gösterişli, siyah cbr250 ile karıştığından da hoşuma gitmiyor.
eşşek gibi fiyat ötv farkı var o yüzden gri ve tricolor güzel, biraz ayrıcalık iyidir zaten az bulunuyor
Tricolor gelmeye başladı, siyahtan daha gösterişli, siyah cbr250 ile karıştığından da hoşuma gitmiyor.
eşşek gibi fiyat ötv farkı var o yüzden gri ve tricolor güzel, biraz ayrıcalık iyidir zaten az bulunuyor
23.200 TL plaka hariç................. canım Türkiyem
yaklaşık bir senedir honda cbr500r kullanıyorum. genel olarak iyi şeyler yazılmasa da çok memnunum. yaklaşık 5 sene cbr 250 dahil 250 cc motosiklet kullandım. yüz küsür beygirli bir motosiklet istemedim. genelde şehir içi kullanıyorum. bu kadar çok beygire ihtiyacım yok. hızlanması ve son sürat için de gayet yeterli. max hız düşük diyenler için 6. viteste devir sınırlaması var. yapamadıklarından değil yani.
daha büyük cc li motora geçiş nedenim daha dengeli ve konforlu aynı zamanda 120 üzeri daha seri olan bir motosiklete geçebilmekti. bunları da çok iyi sağlıyor.
2016 Yeni kasa cbr 500r'ler geliyor arkadaşlar
2016 model gelmiş, benim bayağı hoşuma gitti bu kasa Tasarım olarak konuşuyorum 2008 1000rr sonrası ilk defa bir Honda motosikletin tasarımı hoşuma gitti
Yamaha R3 ü çıkarınca Honda CBR500R bi anda kanatlandı
Motorun tasarımı aşırı agresif ve R harine yakışır olmuş. O kısık ön farlar bide led li, deataylarda da kusuruza yakın bir tasarım. R3 ve R25 bunu yanında ciddi sönük kalır.
CBR250 ise baya gariban. Zaten bu motorun sorunlarından biride CBR250 ile arasında örnegin ikiside siyahsa neredeyde aynı olmasıydı. Şimdi özel ve arzulacak bir motor olmuş gerçekten.
bayilerin niye Honda liste fiyatından 3200 tl aşağı 19.900 e cbr500 leri sattıklarıda belli oldu. o Fiyata dahi alsam bunu görünce bi içim burulurdu
Arkadaşlar o yanındaki yeşil hangi model? Bilen var mı?
Bakışları ve kuyruğu çok güzel olmuş siyah rengiyle ateş eder.
Adamlar kasadan tutmadi die dusunduler heralde )) halbuki gayette guzeldi buda guzel olmus sinyaller disinda birazda beygiri arttirsalardi ozaman daha cok tutardi heralde...
Sinyal, gösterge arka kuyruk vs Cbr650f'de kullanılan bir çok malzeme kullanılmış sanırım.
Ön farları ve grenajların motorun geneliyle olan uyumunu çok beğendim.
Ah bir de ön çift disk olsaydı
Bence 250cc'den sonra geçilecek iyi bir alternatif , fiyatı aynı tutsalar bari zalımlar
bu modele de "buna bu para verilir mi yeaa" "bu cbr 500 gitmiyor yeaa" diyenler olur gene forumda
eski cbr 500 ün kasasıyla sorunum yoktu benim şahsen motoru ,çevirdiği deviri ve bg sorundu benim için (Avrupa ve dünyada bir çok ülkede uygulanan ehliyet yasaları ve yakıt ile alakalı tabiiki bu )
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bu motorun çıplak olanını aldım , çok memnunum. İlk sayfada motora binmeden eleştiri yazanlara da sadece gülüyorum.
Sahiplerine tavsiyem güzel bir egsoz takın ve çift silindirin kükremesine bırakın kendinizi.
Hızlanmaları,deviri,fren mesafesi,rahatlığı,süspansiyonları ile 600cc öncesi veya orta sınıf içinde rakipsiz bence.
Honda yine yapmış yapacağını demek isterdim fakat ilk Hondam.
Geçiş motoru niyetiyle aldım fakat bağımlılık yaptı şimdiden.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
2014 ün haziran ayında aldım
şuan 28 bin km yaz kış yağmur çamur kullandım
yıllardır da motosiklet kullanırım
500 cc de kullanılabilecek neşe ile kullanılabilecek bir motosiklet bence
tek sıkıntısı yüksek devirlerde artçının hissettiği vibrasyon
onun ötesi yakıtta cimri
tabi ki bunu söylerken 90-100 km hız ortalamada 3,8 lt
120 km hız üzerinde yakıt 5,5 lt hatta daha fazlasını yakıyor
abs olması süper frenleme korkusu yok
boyum 1,72 kilom 65 rahat çıktığı hız 160 km/h
bu hıza kadar hızlanması süper
anlık iniş çıkışlara kolaylıkla ve atak bir şekilde cevap veriyor
max hıza gelince kesiciden hemen önce 188 km/h ı görebilirsiniz
yapısal olarak motosiklet oldukça dengeli
orjinal eksozu ile bile ses tatminkar 600-6500 devirde ki sesi benim aklımı alıyor
dunlop 222 lastik var altında viraj mükemmel
özellikle bilerek yaptığım hataları bile rahatlıkla toparlayabiliyor
bence tek sıkıntısı markasının honda olması yedek parça süper pahalı ÖRNEK ön balata 198 tl şaşırtıcı ama arka balata 62 tl ha daha ucuzu internette var fakat ben orjinalden yanayım ha bu ara hava flitresi 65 tl onu da belirteyim
ileriki zamanlarda sıkıntıya debriyaj balatası ses verebilir şimdiden bunu hissettiriyor
saygı ve sevgilerim ile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)