Honda CBR 500R Kullanıcıları/Bılgı Paylasım Baslıgı
Reklamlar
-
13 Temmuz 2018, 12:12
eskmeta adlı üyeden alıntı
Siz hiç r25 kullandınız mı?
Bende r25 ten geçmek istiyorum kademeli yükselteyim diyorum cc olarak
Kullandım...beğenmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
eskmeta adlı üyeden alıntı
Siz hiç r25 kullandınız mı?
Bende r25 ten geçmek istiyorum kademeli yükselteyim diyorum cc olarak
Top speed hariç çok yetenekli bir motosiklet. Düşük yakıt tüketimi, uygun y.parça fiyatları, sıfır titreşim, sorunsuz ve çok uzun ömürlü bir bloka sahip. Ben 2 defa balkan turu yaptım. (Givi 3lü çanta seti,orta sehpa ve uzun tur camı takılabilen tam bir sport tour.)R25 ten kalite,sorunsuzluk gibi vb. birçok özelliyle üstün.
Reklamlar
-
13 Temmuz 2018, 12:47
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
cbr500 seni r25 ten sonra kesmez. 194 gördüğün r25 te burda öyle bir dünya yok. Bence sen mt7 ye yürü.
Benim için motosiklet sadece hızdan ibaret değil görünüş hoşuma gitmeli, naked model sevmiyorum. 2 Silindirli racing motosiklet aradığımda karşıma 500R çıkıyor baktığın zaman hoş makina. Şehir içi kullancağım içinde 4 silindir geçmek hiç istemiyorum
-
13 Temmuz 2018, 13:05
Muhammetgzl adlı üyeden alıntı
Benim için motosiklet sadece hızdan ibaret değil görünüş hoşuma gitmeli, naked model sevmiyorum. 2 Silindirli racing motosiklet aradığımda karşıma 500R çıkıyor baktığın zaman hoş makina. Şehir içi kullancağım içinde 4 silindir geçmek hiç istemiyorum
Bunu bana yazdıysan zaten bir 500R sahibiyim.
-
16 Temmuz 2018, 14:13
Arkadaşlar bir sorunum var bir arkadaşım motoru kullanmak istedi kıramadım 5 dk felan turkladı geldi direk garaja çekti motoru, sonraki gün motorumun zinciri gazyagı ile temizleyip tekrar yagladım vites geçişlerinde çat çat diye ses çıkıyor bir de zırıltı vardı yeni yağlandığından dolayı sandım sonra zırıltının kaynağını bulmaya çalıştım buldum arkadaki sanırım tekeri geri çekmeye yarayan somunlarla kapak arasında boşluk oluşmuştu. somunları biraz sıktım ama vites geçişlerindeki çat sesi devam ediyor sebebi ne olabilir.
-
16 Temmuz 2018, 16:00
OkNisT adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir sorunum var bir arkadaşım motoru kullanmak istedi kıramadım 5 dk felan turkladı geldi direk garaja çekti motoru, sonraki gün motorumun zinciri gazyagı ile temizleyip tekrar yagladım vites geçişlerinde çat çat diye ses çıkıyor bir de zırıltı vardı yeni yağlandığından dolayı sandım sonra zırıltının kaynağını bulmaya çalıştım buldum arkadaki sanırım tekeri geri çekmeye yarayan somunlarla kapak arasında boşluk oluşmuştu. somunları biraz sıktım ama vites geçişlerindeki çat sesi devam ediyor sebebi ne olabilir.
Teker denemiş arkadaşın, zincir bozulmuş (bir yerde gergin-bir yerde bol olur9.
-
16 Temmuz 2018, 16:10
Teker denemiş arkadaşın, zincir bozulmuş (bir yerde gergin-bir yerde bol olur9.
Vay şerefsiz kesin ondan mı olur hocam günahını almayayım, ona göre sövecem.
-
16 Temmuz 2018, 16:16
Vay şerefsiz kesin ondan mı olur hocam günahını almayayım, ona göre sövecem.
arka tekeri sehpayla havaya kaldır, tekeri elle çevir zincire bak; eğer ki dediğim gibiyse, teker denemesi yapmış. Bir abey tavsiyesi motorunu kimseye verme..
-
16 Temmuz 2018, 16:24
arka tekeri sehpayla havaya kaldır, tekeri elle çevir zincire bak; eğer ki dediğim gibiyse, teker denemesi yapmış. Bir abey tavsiyesi motorunu kimseye verme..
Abi normalde vermem de o an mecbur hissettim kendimi, bu da son olur zaten.
birde sehpa aparatı da yok bulamadım da zaten oda ayrı bir muamma.
Onu nereden bulabilirim.
-
16 Temmuz 2018, 17:29
Tek tekerden değil. Çok zorlayarak kaldırsa da olur. Zinciri takalı ne kadar oldu? Belki ömrünü doldurdu yeni farkettin.
-
17 Temmuz 2018, 10:24
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Tek tekerden değil. Çok zorlayarak kaldırsa da olur. Zinciri takalı ne kadar oldu? Belki ömrünü doldurdu yeni farkettin.
akşam aradım sövdüm tekere denemiş 2-3 sefer sonra tekeri şasenin ucundan ölçerek hizaladık 0,5cm felan kayıktı ama ses yine var zinciride gerdik biraz üst alta göre daha gergin normal mi bilemiyorum, bazıları normal diyor o sese, birisi zincirin yagı az felan dedi motul ile yağlamıştım ama yağladıktan sonra baya tekere janta felan yağ atmıştı bana normal gibi gelmiyor ilk motorum olduğundan emin olamıyorum, agustos ayında bakımı var o zamana kadar idaremi etsem bilemedim, zincir ne zaman değiştiğini valla bilmiyorum alalı 1.5 ay oldu daha 170 km kullanmışım. 12,650 felan km. zaten en son bakıma da 12,400 de girmiş geçen yıl.
amatörlük başa bela [COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
link
Arkadaşlar facebook grubunda 2016 model 21 bin km de bir makina var adam yeni motor siparişi geçtiği için 22bine bırakıyor cbr500 arayan varsa kaçmayacak bir makina.
-
17 Temmuz 2018, 21:14
akşam aradım sövdüm tekere denemiş 2-3 sefer sonra tekeri şasenin ucundan ölçerek hizaladık 0,5cm felan kayıktı ama ses yine var zinciride gerdik biraz üst alta göre daha gergin normal mi bilemiyorum, bazıları normal diyor o sese, birisi zincirin yagı az felan dedi motul ile yağlamıştım ama yağladıktan sonra baya tekere janta felan yağ atmıştı bana normal gibi gelmiyor ilk motorum olduğundan emin olamıyorum, agustos ayında bakımı var o zamana kadar idaremi etsem bilemedim, zincir ne zaman değiştiğini valla bilmiyorum alalı 1.5 ay oldu daha 170 km kullanmışım. 12,650 felan km. zaten en son bakıma da 12,400 de girmiş geçen yıl.
amatörlük başa bela
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
link
Arkadaşlar facebook grubunda 2016 model 21 bin km de bir makina var adam yeni motor siparişi geçtiği için 22bine bırakıyor cbr500 arayan varsa kaçmayacak bir makina.
facebook dışında ilanı var mı ordan bakalım fb kullanmıyorum
-
18 Temmuz 2018, 00:36
afsinyus adlı üyeden alıntı
facebook dışında ilanı var mı ordan bakalım fb kullanmıyorum
Hocam mesajı buraya yazdıktan 2 saat sonra kaporasını verdiler. kenarda param olsa alır kendiminkini satardım temizdi makina
-
18 Temmuz 2018, 00:59
-
18 Temmuz 2018, 09:08
400 km'dir bu motora biniyorum.Her şeyinden çok memnunum ama 2-3 sorunum var.Anahtar deliği olduğu yerde döndürebiliyorsun.Anahtarı girmesini zorlaştırıyor.Ayrıca gidonu kitleyemiyorum.Ne kadar uğraşsam da dönmüyor kilit.1-2 kişide daha duymuştum yabancı forumlarda bu kilit sorununu.Yardım edebilecek var mıdır?
pea adlı üyeden alıntı
Benim motorda da vardı bu dert. İlk başlarda kilitlemek, kilidi açmak zorlaşmıştı. Sonra daha da zorlaştı, kontağı çeviremez olmuştum. 1-2 dakika uğraştırdığı oluyordu.
Delikten içeri WD40 sıkmıştım, düzeldi.
Ama önerilen yöntem bu değildir. WD40 toz toprak toplar ve tekrar kötüleşir.
İşin doğrusu, grafit tozu kullanmak. Motorcyclist Magazine alternatif olarak kurşun kalem tıraşlamayı öneriyor.
Kuru yağlar da kullanılabilirmiş.
Dönme işini bilmiyorum.
Benim kontak bozuldu sonunda Bakım için servise götürmüştüm. Servis de kontağın sorunlu olduğunu fark edip, garantiden yenisini isteyeceklerini söyledi. 1 saat sonra aradılar, kontak tamamen bozulmuş."On" konumuna hiç geçmiyor, içeride bir şey dağılmış gibi. Mecbur yeni kontak bekliyoruz şimdi.
Kontağınıza iyi bakın, zorlamayın. Yoksa yedek parça beklersiniz uzun bir süre
-
18 Temmuz 2018, 11:34
Merhaba arkadaşlar,
Eylül de kısmetse uzun yol planlıyorum. Ön camı givi marka ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Aramızda ön camını givi ile değiştiren var mıdır acaba ? Var ise çok özellikle uzun yolda farketti mi ?
Teşekkürler.
-
18 Temmuz 2018, 11:37
pea adlı üyeden alıntı
Benim kontak bozuldu sonunda
Bakım için servise götürmüştüm. Servis de kontağın sorunlu olduğunu fark edip, garantiden yenisini isteyeceklerini söyledi. 1 saat sonra aradılar, kontak tamamen bozulmuş."On" konumuna hiç geçmiyor, içeride bir şey dağılmış gibi. Mecbur yeni kontak bekliyoruz şimdi.
Kontağınıza iyi bakın, zorlamayın. Yoksa yedek parça beklersiniz uzun bir süre
Sıkıntı garanti yok şefim. Şimdi dediğin gibi bir şeyse çok güzel serviste yağlayıp öperler beni. Kaç kmdir sende hocam?
-
18 Temmuz 2018, 11:52
Sıkıntı garanti yok şefim. Şimdi dediğin gibi bir şeyse çok güzel serviste yağlayıp öperler beni. Kaç kmdir sende hocam?
16 bin KM'dir bende. 30 bin bakımına götürmüştüm.
Kontak setinin fiyatı, garantiden değişmezse sadece 1700 TL imiş
-
18 Temmuz 2018, 12:03
pea adlı üyeden alıntı
1700se yine insaflı davranmışlar.
-
18 Temmuz 2018, 12:22
pea adlı üyeden alıntı
Ohaa!! diyecem kusura bakmazsan.
-
18 Temmuz 2018, 13:32
emremm adlı üyeden alıntı
Ohaa!! diyecem kusura bakmazsan.
Yurtdışında 450 euroydu yanlış hatırlamıyorsam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)