Üretim yeri hindistan olabilir. fiyat şu an açıklanmadı ama kanada da 10 bin dolar. türkiyede 20 bin lira altında olmaz.
Uretim yeri Tayland. Tayland satis fiyati 9000 Amerikan dolari. Turkiyede 30000 liraya satilacagini tahmin ediyorum.
DAHA DUN 26400 DEGILMIYDI BU MAKINE
eski 600fe göre güç düşük 85beygir
Yollarda görülmeye başladığı an 27 - 28 bin periyoduna çıkar bu motosiklet. Altından daha çabuk değer kazanıyor
87 lik 600f büyük hayal kırıklığı oldu benim için.Fiyatı çok fazla.
3 yaşında 600f e 22 bin lira vereceğime mis gibi 650f alırım
Utandıklarından-kilosunu yazmamışlar...Demir şaseli-ayarsız klasik ön-çatallı RACİNG(benim 2011 hornetim bundan kat be kat üstün,hem de her yönden)...Ön-cam(siperlik)'da 2 tane montaj boynuzu var,aynı Yamaha x-city 250 gibi...Yükseklik ayarı mı var acaba???....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Al sen hocam MİS gibi 650f, ve fakat yanından 3 yaşında bir 600fa veya 8 yaşında600f4i geçtiğinde de aynı şeyleri düşünürsün-umarım...
The Power of The Dreams.
Simdilik bu kadar ilerleyen sürede bır konu acıp bılgı paylasımıda yapıcam daha cok yenı cok cici 100 kmde daha ...
http://i.hizliresim.com/4mM34G.jpg
http://i.hizliresim.com/VpMGqZ.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Simdilik bu kadar ilerleyen sürede bır konu acıp bılgı paylasımıda yapıcam daha cok yenı cok cici 100 kmde daha ...
maasallah. kazasz belasız kardesm ;)
cbr650f 209 kiloluk bi ağırlığa sahip 2011-2013 yılları üretilen 600FA 210 kilo aralarında 15bg var ayrıca combine firen sistemi ve kaliper farkı baya var 3pistonlu 600fa nın kaliperleri 650f de 2 ayrıca ön amortisörlerin ayarsız ve düz oluşu resmen aleti geriye götürmüş madem yapıyosun bimotor nie çalıyosun honda 2011 kasadan bile kötü ön takım nie yapıyosun showa yı bırakıp anlamak mümkün değil alana hayırlı olsun
Bazı anlamayan ...lar olsada her zaman demişimdir yine derim 600f efsanesi 600f4i pc35'den sonra bitmiştir.
Bunun nedeni firmanın satış politikasıdır,f4i'nin rr satışlarını baltalaması onları bu yola itti benim düşüncem bu yönde.Şimde ne yaptılar ya fazla para tosla güçlüsünü rr'ı al yada az ver yeni f'i al dediler.Böylelikle iki modelde satılmış olacak ;)
@Dream_rider motosikletin hayırlı olsun güle güle kullan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)