yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan ...
Büğün eldiven ve dizlik almak için NBC te gittiğimde 2 kişi geldi. Kulak kabartınca baktım siteden Eserkose. Onlarda giyim kuşam için gelmişler.
Bir sohbet 2 saat falan gecti. Eldiven ve dizliklerimizi, üsütmeyen uzun donlarımızı aldık.
Yanlız gri 2 el SYM yi yenimi eskimi ayırt edemedim.
Yeni SYM lere zam geldiyse Parayı cebe koyan gitsin atsın masaya bence iyi bir fiyat cıkar diye düşünüyorum. Benden söylemesi. Kredi kartınıda
masaya atsa olur. Digeri 15.000 kmde. Onuda Üstat ALTAN Motora sormak lazım. Ufo dizliği kullanıyordum. Eserle arkadaşıda beğendi. Ucuzuda vardı ama
can güvenliğinin ucuzuna bakmamak lazım. 25 euro yerine 40 euroyu tercih ettik. Tabiki liste fiyatı 6 taksitmi peşinmi fiyatlar ona göre. Tiyo.
Arkadaşlar selamlar, SYM ci arkadaşlar bu aralar pek aktif değilsiniz, biraz canlanalım arkadaşlar.Malum cemrede düşmüş
Sevgili sbuyukkılıc abimiz bugün tanışma fırsatımız oldu.Sizinle tanışmaktan büyük onur duydum. Umarım diğer arkadaşlar ile de tanışırız birgün. Zaten bir haftasonu grubu toplayalım derim ben, bakalım kimler gelecek.
Arkadaşlar bu arada NBC motordaydım bugün,sbuyukkılıc abimizle ordaydı ( malum orda tanışmış olduk ) Bi arkadaşımı götürdüm oraya bende NBC motorla yeni tanıştım.Çok içten ve sohbet arkadaşlar.Valla baya bi zaman geçirdik orada.Sağolsunlar çay kahve sıcak çükolata vs.. ikram da süperdi Dizlik eldiven filan aldık.Dizlikte mutlaka Ufo marka öneririm arkadaşlar,süper rahat ve koruyucu.
Herkese iyi akşamlar,görüşmek dileğiyle...
The Winner Takes It All
Sevgili Atlas...
motordaşız bende kendi ölçumlerimi yazayım bari çeşit olsun
ümraniye-koşuyolu arası gidip geliyorum genelde, fazla dur kalk yada ani hızlanmalarım olmuyor.. hızım 60 ila 80 km/h arası 90 görmuyorum diyebilirim.motorum henuz 950 km de.
ilk benzin alımım su sekilde idi..7,41 lt aldım km göstergem 178 idi.. yani 8 lt için 192 km menzil hesapladım.
fakat altan motor dan tamer abi 2000 km ye kadar km ölçumleri sağlıklı sonuç vermez deyince vazgeçtim hesaplamaktan biraz daha bekliyorum. ama sanırsam kullanım şeklimin sakinliği yuzunden daha fazla menzilim oluyor benim.
bence siz bir hava filtresi yada buji kontrolu yaptırın belki faydası olur...
saygılar..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Börekte gelmişti ama vakit yoktu.
Motrcu arkadaşların tahmin ediyorum istediği biraz ilgi biraz sıcaklık.
Motoru NBC aldığım için sicak bir ortam oldu. Nitekim Yetkili servis olarak
Altan Motordada Servis alırken cay kahve hoş bir sohbet oluyor.
Motorsiklet nette SYM başlığı altındada aynı sıcaklık ve arkadaşlar var.
Eserinde dediği gibi karşılaşınca tanışınca daha cok keyif alınıyor. Bu arada tanıştığıma bende cok mennun oldum Eser kardeş.
Hakıkatten motor aksesuarı olarak NBC de aradığımızı bulduk.
Yanlız koruma için Suziki burgmandan bir calıntı yapacağım.
Topigin duayeni Thai bir lafini burda tekrarlayayım.
KORUMA BELKİ BİR KERE LAZIM OLACAK.o ZAMANDA ÜSTÜNÜZDE OLMALI.
Birde söyle bir sorun var. Babamda GTS 250 Bendede Kymco Xciting oldu
Nasıl olacak. Ben kymco cumuyum SYM cimi
İleride Burgman alırsam Sym cilere ilişkiler nasıl olacak.
Bu arada amortisörü gösterdinmi.
Valla abi Burgmana geçen unutuyor burayı.Seni tebrik ederim valla Kymco aldın ama hala bizimlesin.Bence sen SYM cisin abi Amortisörü gösterdim değişmesi gerekiyormuş.Garantiden değişirmiş.Altan Motora gidicem yarın bi aksilik olmaz ise.
The Winner Takes It All
slm umt 2. el gts 250 düşünüyorsan eyer
msn den görüşe biliriz iyi günler
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
Aslında ben motoru aldığım ilk günlerden beri benzin sarfiyatını takip ediyorum, rodaj olduğu zamanda aynı yakıyordu şimdi de, sanırım bu olay biraz da benim ağırlığımdan kaynaklanıyor. Genede 172 cc lik bir motor için bu kadar yakıt normal midir bilemiyorum açıkcası.
Tamer usta buna bir açıklama getirecektir eminim ama forumdaki diğer deneyimli arkadaşların mesela @Zühtüpaşa'nın fikirlerinden deneyimlerinden faydalanmak lazım
Saygılar & Sevgiler & Hayırlı işler
Kenan
Uzun zaman sonra burada tekrar yazmak kadar güsel birsey olamazdı herhalde özlemisim buraları bakıorumda GTS satanda var alanda var .. Alanada satanada hayırlı olsun .. Ben simdilik düsünmüyorum ama ilerisi icin net bisey söylemem mümkün degil 7200 km oldum hersey gayet iyi sadece Tamerlere ugrayıp hava filtresini deistirmem gerekiyor lakin makina sismeye ve benzin tüketmeye basladı .. Herkezlere kazasız belasız keyifli sürüsler diliyorum
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
UZZY ne zamandır yoktun seni görmek ne güzel valla.SYM ciler olarak biraz sesimiz çıksın arkadaşlar.
The Winner Takes It All
Selamlar,
En nihayet GTS me kavuştum simsiyah önce yanlışlıkla mavi gelmiş ama durum düzeltildi iki gün geç olsada kara şimşeğime kavuştum
Havaya rağmen biraz bindim, ZAT tan sonra bana kadillağa biniyormuşum gibi geldi, gaz kolu pek hassas değil gibi sanki birazda sert geldi, sanırım bi süre sonra rahatlar yada ayarmı ister bilemiyorum göreceğiz artık. Aynalarda problem olacak gibi, zaten herkesin şikayeti vardı forumdaki yazılarda vardı, olmadı küçük yuvarlak aynalardan takacağım. Ahh hava güzel olsaydıda biraz daha binebilseydim, neyse beklicez artık.
Think Darkside
KENAN SELAM
KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM
motoruda yapmış oldugun yakıt tüketimi verdıgın bilgilere göre normal dıyer
jrd200 lerde buna yakın yakıyor( ama senın bıraz fazla oda senden sanırım ) genel de otomatık scooter motorlar sehır ici kullanımlarda yakıt tüketimi artar durkalklar ve sıksık gaz verme hız degısıklıgı sebebinden kaynaklanıyor !!!!!!!! bahsettınız bılgılere göre motorlarınız bence gayet iyi calısıyor
FARINIZ VE YOLUNUZ ACIK OLSUN SAGLIKLAR DILERIM
TAMER
HADI HAYIRLI GÜLE GÜLE KULLAN
ALLAH KAZA BELA VERMESIN
TAMER
Hayırlı olsun @Dartmaul, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Teşekkür ederim Tamer abi bu bilgiler iyi geldi. Motorun çalışması konusunda en ufak sıkıntım yok zaten. Hem benim motora fazladan bakım yapıldı herkesinkinden daha güzel oldu Hatta burgmanla bilem kapışırım benim motor yalnızca Mercedes 500S model arabayı geçemiyor o kadar
Herkese sağlıklı günler dileğiyle
Kenan
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Evet evet oval aynalardan taktığın zaman arka görüşe faydası oluyor
Bahaus ta cifti 2.5 ytl ye de var. 12 ytl ye de var.
Eskiden hava durumuna daha az dikkat ederdik. Şimdi motor dolayısıyle yakından takip ediyoruz. Zannedersem 10 gün kilit .
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)