selam TARDEN
Valla darbe yok sadece çukura girilmiştir dediler.Ama aldığım kişi öyle büyük çukura girmedim dedi sence garantiden değişirmi? Ayrıca cilanın markası nedir.Bende alıyım gidip yarın.
selam TARDEN
Valla darbe yok sadece çukura girilmiştir dediler.Ama aldığım kişi öyle büyük çukura girmedim dedi sence garantiden değişirmi? Ayrıca cilanın markası nedir.Bende alıyım gidip yarın.
The Winner Takes It All
şimdi garajda inip bakamıyacağım ama siyah almanca yazılar olan ve yanılmıyorsam motocycle polish yazıyordu .motosiklet bölümünde sağ raftaydı.Senin arkadaş ne yaptı.?
sorma valla o sym den vazgeçti,bütçesinden dolayı.5000 ytl ye sanırım x8 alacak. Ben yarın anadolu yakasında olacağım.Ciladan da almış olurum.Senin Burgman nasıl bu arada
The Winner Takes It All
gel bir ara bak canlısını gör.serhatmetin5@hotmail.com msn
günaydın arkadaşlar !!!!!!!!!!!
hayırlı işler bol kazanclar dılerım
tamer
herkese selam arkadaşlar 18 mart çanakkalae gezisi için burgman cı arkadaşlarla program yapıyoruz. Aklınızda olsun eski sym ci olarak haber vereyim dedim....Organizasyon ve katılım listesi hazırlanıyor...
buyrun gelin bekleriz arkadaşlar...
Herkese Hayirli Cumalar ArkadaŞlar !!!
GÜn Bereketiyle Gelsin !!!!!!!!!!!
Hadi Kolay Gelsin
Tamer
2 gundur yoktum...bakıorum önemli bişi yokmus topikte..
Motorlarda sorun olmayınca gündem oluşturacak birşeyler bulmak zor oluyor tabi. Hava soğuk ve yağmurluyken lastikti, elcik ısıtmaydı, korumaydı derken bir-iki hareketlenme oluyor ardından havalar ısınınca xenon mu taksak yoksa motora müzik sistemi mi kursak gibi muhabbetlere dönecek gene. Gerçi keseye fazla zarar vermeden modifiye işleriyle ilgilenmek fena olmazdı hani ama bu işin piri hiç ortalıklarda görünmüyor o ayrı
Saygılar & Sevgiler
BU işin piri derken herhalde mertdg den bahsediosun.. adam koptu..motorunu bile yıkatcak zaman bulamıo..
selam arkadaşlar
Çanakkale gezisine SYM ciler olarak katılacakmıyız.
The Winner Takes It All
Kendi adıma biraz zor gibi...
herkese hayırlı haftaler dılerım arkadaslar saglık sızlerle olsun
Merhaba arkadaşlar, gezi tecrübesi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Baharda havaların iyi olacağı bir vakitte 3-4 günlüğüne Manisa-Akhisar'a gitmeyi planlıyorum. Şimdi gelelim sorulara;
1- benim motorla 2 kişi (~170 kg.) ile bu yolu gidebilir miyiz?
2- Bandırmadan sabah yola çıkarsam akşam olmadan ve haşatımız çıkmadan oraya varma ihtimalimiz var mı?
3- yolda neye ihtiyacım olur, nelere dikkat etmem gerek? Karayolunda daha önce kendi aracımla hiç seyehat etmemiştim, tecrübesizim.
4- eşyaları kargo ile göndermeyi düşünüyorum, yanıma ekstra yük almayı düşünmüyorum.
Merhaba kenan motorunu öyle hakir görme öncelikle senin kendi özgüvenini oluştur motorla antalyaya bile gidersin bakımını yap korkucağın tek şey lastik patlaması yükünüde minimuma getirirsen sorun yaşamassın vede akşama kalmassın gitmeden görüşelim biraz motivasyona ihtiyacın var,ilk oluşundan sanırım sen sedece gidicem de yeter bence
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)