Arkadaşalr soguktan korunmak tabi bir faktör..Ama unutmayalım..Biz motosiklet kullanıoruz ve kullanacagımız eldivenin 1.özelliği koruma amaçlı olmalıdır..Bu nedenle öncelikle koruma devamında ısısal özelliklerini göz ardı etmemenizi öneririm..
S&S
NBC den kalın eldiven almıştım. Ama yenilerden biri olarak gazı kavramada
sıkıntı oldu. Kalın eldiven içiyle gazı hıssedemedi.
Sonra gazı daha iyi kavrayacak deri korumalı eldiven le değiştirdim.
Hem el üşümüyor, hem koruma var. Fiyatlar 60 dan başlayıp gidiyor.
Arkadaşlar halvarssons marka bir deri eldiven kullanıyorum. İçi dışı deri kesinlikle üşütmüyor, en soğuk havalarda denedim çok başarılı ve tam korumalı bir eldiven ve en önemlisi elinizde hiç eldiven yokmuş gibi gazı hissedebiliyorsunuz...
www.mcamotor.com bu siteden bakabilirsiniz burada 79 euro olarak görülüyor ben 60 euroya almıştım
eser abi bende satıorum motoru msnden görüşebiliriz....var bende senin msn ok
dongul murat
serhatmetin5@hotmail.com adres listene ekle msn den gorusur gideriz. Bu pazar ben musaitim.
Kısa Bir Video http://video.google.com/videoplay?do...91308758193478
http://video.google.com/videoplay?do...44956775052110
Slm Arkadaşlar Makinemi Satıyorum Bilginize
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
ARKADASLAR herkese hayırlı haftalar dılerım
tamer
Bu arada muratın motor videolarında duydugunuz ses üzerine montajı yapılmış olan ses sisteminden gelio...Çok başarılı
evet hacılar
havalar bir öyle bir böyle
öyle olduğu bir gün buluşalım bir kahve içelim artıkın
zaten vakit bulsan paşanın kapısını aşındıracağım
Slm Thai nasıll sınn?
Hazır seni buralarda yakalamışken burgman 125cc ve 200cc gelecekmiş mart'a türkiyeye bilgin varmı? özellikle kadıköyde moto rs 125 lik için fiyat bile vermiş mart teslimi için.Gerçekten bu fiyatlaramı satılacak? 125cc resmen zat parasına şaşırdım. Görüşmek üzere
Sevigiler&saygılar
Haluk
Sevgili paşam sorum size;
ben adnan, altan motorda tanışmıştık.Hatırlarsanız vergi kaydımın olmadığından ve kendim yaptıracağımdan bahsetmiştim size...(cunku tüm işlemleri kendim yaptırdım)
Başınızdan gecenleri anlattığınız yazınızı aradım ama bulamadım o yuzden burda tekrar soruyorum pasam,....
vergi kaydımı yaptırmak için umraniye nakil vasıtaları vergi dairesine gitmem gerektiğini biliyorum ama sorun su ki; yanımda hangi evraklarla gitmeliyim ve daha da önemlisi varlığını bildiğim ve en son umraniye trafikte dosyalarla beraber memura uzattığım " ötv ödendi makbuzumu" evde bulamıyorum.... panik havasıyla beraber nacizhane fikrinizi sorayım dedim ayrıca... acaba ötv makbuzum nerde ??? (diğer faturam filan evde dosyada)
özetle sormaya çalıştığım; vergi kaydımı nasıl yaptırabilirim ??
teşekkurler....
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
slm melik17 150 zatın
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
Sevgili adasonic..
* yanında giderken; aracın ruhsatının fotokopisi (tamamı)
* eğer bulabilirsen ötv belgesi,(bulamazsan panik yapma eğer yattıysa plaka no le çıkıor )
* motorun faturası
* varsa ödenen MTV (motorlu tasıt vergisi) makbuzu
bunlarla gidiosun..zaten seni orda yönlendirecekler..panik yok.
selam arkadaşlar
umarım hepiniz iyisinizdir.Havaların düzelir gibi olmasıyla birlikte bugün dolaştım biraz.Özlemişim valla.Yalnız canımı sıkan şu sağ ön amortisör yağ keçesini ne yapıcam bilmiyorum.Yarın kısmet olursa Altan Motora gidicem.Tamer abi sağolsun hallederiz demişti. Umarım halledilir. Tek sorunum o valla.Ayrıca benzin sarfiyatı ile ilgii kısa bilgi 20 ytl ye 175 km yaptım.Işık yandı ve hemen tekrar benzin aldım.Işık yandıktan sonra kaç km gidebilirdim?Bilen varmı acaba. Arkadaşlar son olarak ta motorumuzu parlatmak için cile ne önerirsiniz ve nerden alabilirim.
Herkese İyi Akşamlar...
ESER KÖSE.
eser naber
amortisor keçesi olayı biraz ilginc geldi ban daha 6000km di diye hatirlıyorum.Onden bır darbesi mi var acaba motorun.Tamer abiler bakmıstır gerçi ama...
ben ışık yandıktan sonra 20 civarı gıdıyordum.bauhaustan motor cilası aldım ben oldukça başarılı 8 ytl gibi birşeydi.Malum motoru aldık havalar nedeniyle kullanamıyorum. Cilalayıp duruyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)