ben listeye isim atmaya başlıyorum.
1.eserkose (galiba geliyorsun
2 tarden
3thai (izin alırsaymış)
4 Uzzy (cevabını beklıyoruz Parmaklar cıkıyo))
Motosiklet net ana sayfaya sym ciler cıkartma yapacak diye mesaj attım gösterelim kendimizi yawww
ben listeye isim atmaya başlıyorum.
1.eserkose (galiba geliyorsun
2 tarden
3thai (izin alırsaymış)
4 Uzzy (cevabını beklıyoruz Parmaklar cıkıyo))
Motosiklet net ana sayfaya sym ciler cıkartma yapacak diye mesaj attım gösterelim kendimizi yawww
yakışır Tarden ben geliyorum,ama cumartesi bakıma gircek motor 6000km bakımı acaba ptesi mi soksam bakıma,bişey olurmu sence ışık yandı.
eger altan motora getireceksen ben c.tesi orda olacağım.ısık kumanda uzerındeki tustan kapanıyor.kafana takma ama yinede yeni motorda tum bakımları yapıp oyle bınmek en iyisi neyın ne oldugunu bılırısın
tamam o zaman ben ctsi geliyorum sen kaçta ordasın
erken gitmekte fayda var motorlara bakım yapılcak 11 gibi orda olurum.yeri bilmiyorsan ben seni gotururum.nerede oturuyorsun
ben yeşilpınarda oturuyorum,yeri biliyorum istersen beraber gidelim sen nerdesin
ben üsküdardayım orda bulusuruz artık..
Tamam yarından haberleşelim yine.
evet
pazar gunu için sym ci aranıyor. su an 3 sym ci, 1 cbf 1 piaggio olmustur...
pazar günü (çok büyük bir aksilik olmadıkça) ben de katılırım şile turuna.
Eser hersey kontrol altında telas edilecek bisey yook İlk 3ooo de benimde elim ayagıma dolasmıstı ama sonradam ögrendimki makina her 3ooo km de otomatik olarak yag degisim ısıgı yakıyor sakin ol ve ön panelde göstergenin sol tarafında yer alan iki km butonunun üzerinde kalan tekli butona bastıgında ısıgın söndügünü göreceksin
Gelmeye calısacagım tam net bisey yooq benim parmak zaten hawada
Oooooooooooooo hayırlı olsun Kanatlı Beyaz MeleK
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
ArkadaŞlar GÜnaydin
Hayirli Cumalar Saglikli GÜn Dİlİyorum
Hayırlı işler Altan Motor
Geçem gün gelmiştim 16 plakalı motorumla.6000 km bakımı için yarın sabahtan gelsem olurmu.
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: eh62 nickli üyenin mesajı konu dışı içerik içerdiği için silinmiştir.Daha öncede aynı sebepten yazısı silindiği ancak tekrar konu dışına çıkan-özel hayatı ilgilendiren yazılar yazdığı için tekrarı olması halinde yaptırım uygulanacağını belirtiyorum.Bu topic SYM kullanıcılarının bilgi paylaşımı için açılmıştır.Özel hayatı ilgilendiren yazıların bu sayfada işi yoktur.Uyarıyı dikkate almanızı öneriyorum Sayın eh62
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
muhtemel ön liste
pazar gunu için
1-tador
2-eserkose
3-tarden
4-uzzy
5-tiger
arkadaşlar Pazar günü için hava nasıl olacak,yarın servise gitmeyi düşünüyordum ama hava çok kötü gerekli kıyafetlerim olmadığı için gidemiyebilirim
slm arkadaş sizlerle tanışmadık uzay hariç pazar günü hava güzel olursa ben de katılırım sizlerlede tanışmış olurum
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: SON UYARI!!! Defalarca konu dışına çıkılan bu başlıktaki son uyarıdır. Lütfen mesajlarımızı yazarken ikili tartışmalardan uzak duralım. Konu dışında bireysel tartışmaların forumumuzda yeri yoktur. Tekrarı halinde bir daha uyarı yapılmaksızın gerekli işlemler yapılacaktır. Tarafınıza bir sataşma olduğunu düşündüğünüz mesajları moderatörlere bildiriniz. Bu mesajlara itimat etmeyiniz aksi taktirde sizin de hakkınızda işlem yapılabilir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
nerdesiniz SYM GTS ciler
Pzar gezisi çok güzeldi Tarden ve Thai hariç kimse yoktu valla üzüldüm.Tüm katılan arkadaşlara teşekkürler.Tarden ve Thai fotoğraflar için nasıl ekliyeceğimi bilemediğim için koayamadım yardım edersiniz artık.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)