Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Dartmaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS-250 Simsiyahh...
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyazı unutmuşsun..Ellerine sağlık güzel olmuş...Beyaz çok hain duruo bi tane var trafikte bazen karşılaşıyoruz..
    S&S
    Açıkçası beyazı yapmaya üşendim, düz beyaz yapmak renklileri yapmaktan daha zor gözüm yemedi
    Beyazı kızıltoprakta görüyorum yakındanda inceledim, galiba burdan bir arkadaşındı ama yakından bakınca benim çok hoşuma gitmedi, kremli beyazlı karışık bir renk. Ama tabii ben beğenmiyorum diye kötü demek diil aman kimse alınmasın
    Think Darkside

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SW 400
    Dartmaul ellerine saglıK mavi renk olan zaten Bursa motorize ekipte mevcut daha önce resimlerini görme sansımız olmustu bu baslık altında siyah ve gri her daim gördügümüz renkler beyaz ile henüz karsılasma sansım olmadı
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Beyaz kızıltoprak civarında..Bende katılıyorum..motoru yakından da görmüştüm..boya işçiliği iyi değil maalesef..:(
    S&S

sılwes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya en sonunda alcam bir tane heralde
    ozamanda tan süper olcak sanırım
    ama yaza doru daha ehliyet yok yaw

eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    selam arkadaşlar

motorumu nihayet aldım.Çok beğendim harika bir alet.Yalnız bazı eksiklerim var.
    Sisy Bar ve çanta lazım.6000 km bakımı içinde Altan motor 150 ytl dedi sizce nasıl.Yardımlarınızı bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı eserkose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar

Sisy Bar ve çanta lazım.6000 km bakımı içinde Altan motor 150 ytl dedi sizce nasıl.Yardımlarınızı bekliyorum.
    Hayırlı olsun öncelikle de ne aldın gts? joyride? mio?...
    Altan motorun fiyatlarını sorgulamaya bence gerek yok.. Gönül rahatlıgı ile her türlü işini hallet..
    S&S

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    GTS 250 aldım.haftaiçi gidip yaptırcam bakımını.umarım yardımcı olurlar
    bu arada çanta ve sisybar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    selam arkadaşlar

daha bugün 3000 bakımı için 75 ytl verdim, bu durumda ;
    6000 = 3000 X 2 ise
    150 = 75 X 2 ederki hesap doğru

Bu arada geçen ay Altan motorda takılan Xenon farlar üzerinde birkaç şey söylemek istiyorum. Kullanmadan yorum yazmak istememiştim. Öncelikle bu farlar için beni gaza getirip kanıma giren Tamer usta ile sevgili Ziya'ya, sonra Taner ustaya çektirdiğim eziyetler ve harika işçiği içinde iki kez teşekkür ediyorum.
    Gelelim farlara, artık trafikte GÖREN ve GÖRÜNEN bir motosikletim kaçla gidersem gideyim önümdeki 50 m mesafe içerisinde, aynaya bakmadan bulunduğum şeride aniden girmeye çalışan tüm araçlarda aynı tepki oluyor, aynada benim farları gören aynı hızla direksiyonu geldiği tarafa kırıyor
    Hele hele sıkışık trafikte aradan kayarken inanılmaz işe yarıyor, aynadan gören yol veriyor. Gelelim ışıklandırması az olan ve trafiğin olmadı karanlık yollardaki performansına, şöyle söyleyeyim yolu görmek için hızımı kesmiyorum artık. Verdiğim her kuruş helal olsun,

Geçen ay yağmur lastikleride taktırmıştım ama henüz yağmurda kullanmak nasip olmadı, bu yüzden pek yorum yapamayacağım. Takılan lastik metzeller marka. Sadece birkez hafif yağmurda kullandım, ondada hiç kayma veya güvensizlik hissi oluşturmadı. İlerki vakitlerde daha detaylı anlatırım.

Herkese saygılar&sevgiler.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Selamlar
    3000 km de 6.000 ytl ye ikinci el motor fiyati iyimidir.
    Bir arkadaş arıyor. Ama kredi kartına taksit lazım.
    Havalar güzel . Acemi güzergahında Tuğrulla birlikte gidip geliyoruz. sAHİLDEN
    bOSTANCI tuzla arası. Ama bacaklar üşüyor. Kask mont tamam.

Hayırlı olsun. Kazasız ve dikkatli sürüsler.

Bu aralar gts 250 nini sıfırı 6.500 artı plaka diyorlar. Tekayda.
    İkinci elde 5000- 5.500 cıvarında olması lazım diye düşünüyorum.

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    çok teşekkür ederim buyukkılıç.

Motosikleti
    Honda SW 400
    Eser hala bu soruyu sormana üzüldüm Altan Motor ile hicbir servisi es deger tutma saymaya kalkarsam arada daglar kadar fark war Gönül rahatlıgıyla hatta konustugumuz gibi hawa güsel olursa eslik edecem sana Güle Güle kullan tekrar hayatının en dogru secimlerinden birini yaptıgın icin ..

Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha bugün 3000 bakımı için 75 ytl verdim, bu durumda ;
    6000 = 3000 X 2 ise
    150 = 75 X 2 ederki hesap doğru

Bu arada geçen ay Altan motorda takılan Xenon farlar üzerinde birkaç şey söylemek istiyorum. Kullanmadan yorum yazmak istememiştim. Öncelikle bu farlar için beni gaza getirip kanıma giren Tamer usta ile sevgili Ziya'ya, sonra Taner ustaya çektirdiğim eziyetler ve harika işçiği içinde iki kez teşekkür ediyorum.
    Gelelim farlara, artık trafikte GÖREN ve GÖRÜNEN bir motosikletim kaçla gidersem gideyim önümdeki 50 m mesafe içerisinde, aynaya bakmadan bulunduğum şeride aniden girmeye çalışan tüm araçlarda aynı tepki oluyor, aynada benim farları gören aynı hızla direksiyonu geldiği tarafa kırıyor
    Hele hele sıkışık trafikte aradan kayarken inanılmaz işe yarıyor, aynadan gören yol veriyor. Gelelim ışıklandırması az olan ve trafiğin olmadı karanlık yollardaki performansına, şöyle söyleyeyim yolu görmek için hızımı kesmiyorum artık. Verdiğim her kuruş helal olsun,

Geçen ay yağmur lastikleride taktırmıştım ama henüz yağmurda kullanmak nasip olmadı, bu yüzden pek yorum yapamayacağım. Takılan lastik metzeller marka. Sadece birkez hafif yağmurda kullandım, ondada hiç kayma veya güvensizlik hissi oluşturmadı. İlerki vakitlerde daha detaylı anlatırım.

Herkese saygılar&sevgiler.
    Atlas kazasız belasız günlerde kullanman dilegiyle .. Bende uygun bir zamanda xenon taktırmak istiorum faydasını biliorum az cok simdilik aynalardaki cakarlarla idare ediorum bu aksamda denedim sonuc mükemmel yaktıgım an itibari ile sol seritte yoluna devam eden arabalar ufak bir sinyal manevrasıyla sag orta seride atıolar kendilerini Fena keyifli olmaya basladı sürüsler benim icin
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    @eserkose
    çanta işine ben de bakınıyorum. aparatı altan motor dan temin edeceğim fakat çanta da karar kılamadım henüz bakınıyorum. beğendiğin bir marka-model olursa söyle beraber bakalım, indirim alırız.

xenon bende de var müthiş faydalı. aslında makine üzerinde aldığınız zaman yaklaşık bir 600 - 700 ytl tutarında ekleme ya da değişiklik farz gibi görünüyor. bagaj kapasitesi çok iyi ama nedense bana pek yetmiyor.

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    arkadaşlar ayrıca örtü almak istiyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi.Bu arada bir gün bulualım biryerlere gidelim ne dersiniz.

Motosikleti
    Honda SW 400
    arkadaşlar ayrıca örtü almak istiyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi.Bu arada bir gün bulualım biryerlere gidelim ne dersiniz.
    Branda konusunda yardımcı olabilirim benim aldıgım yerden uygun fiata alabiliris Eser Ctesi icin simdilik hava yagmurlu gözüküyor ama tam tersi bir durum olursa Altan Motor da 6ooo bakımını yaptır derim hem Suzuki nin usta eleri Tamer ve Taner Usta ilede tanıs bundan sonra her türlü teknik destegi bizler elimizden geldigince yardımcı olmaya calısacagız ama bizi aşan durumlarda dewreye ustalarımız girer Gezi konusuna gelince havalar güselken düsünülebilir ama kimler gelir görelim parmakları
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Ben gelirim

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gelin hafta sonu şile yapalım MT gidiyor zaten SYM'ciler de gelsin haydeeeeeeeeee..........

ALTAN MOTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN 650
    Alıntı Thai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelin hafta sonu şile yapalım MT gidiyor zaten SYM'ciler de gelsin haydeeeeeeeeee..........
    ZİA haydeeeeeeeeeee varmısın ? gezıye
    bizde takılam mı ??? size zia yer söyle
    (yeni suzukici )
    BEYAZ MEKEK

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Gidelim arkadaşlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Eski burgmancı

gezi programı hakkında

arkadaslar şimdi kontrol ettim c.tesi yagmurlu ve 8 derece gözüküyor.buda ortalama 90 100 km gibi bir hızda 1 derece gibi bir sıcaklık demek. AMA pazar 13 15 derece tahmin ediliyor.hava kuru olacagisöyleniyor. Haydi SYM ciler pazara çıkalım yollara......Su anda 3 kişi oldu...

Thai Bu arada C.tesi tamaer abilerin yanında olacağım işin olmazsa sende gel görüşelim.

Alıntı ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ZİA haydeeeeeeeeeee varmısın ? gezıye
    bizde takılam mı ??? size zia yer söyle
    (yeni suzukici )
    BEYAZ MEKEK

Tamer abi senin su beyaz meleğide görelim artık

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Liste bellimi arkadaşlar kimler geliyor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler