daha bugün 3000 bakımı için 75 ytl verdim, bu durumda ;
6000 = 3000 X 2 ise
150 = 75 X 2 ederki hesap doğru
Bu arada geçen ay Altan motorda takılan Xenon farlar üzerinde birkaç şey söylemek istiyorum. Kullanmadan yorum yazmak istememiştim. Öncelikle bu farlar için beni gaza getirip kanıma giren Tamer usta ile sevgili Ziya'ya, sonra Taner ustaya çektirdiğim eziyetler ve harika işçiği içinde iki kez teşekkür ediyorum.
Gelelim farlara, artık trafikte GÖREN ve GÖRÜNEN bir motosikletim
kaçla gidersem gideyim önümdeki 50 m mesafe içerisinde, aynaya bakmadan bulunduğum şeride aniden girmeye çalışan tüm araçlarda aynı tepki oluyor, aynada benim farları gören aynı hızla direksiyonu geldiği tarafa kırıyor
Hele hele sıkışık trafikte aradan kayarken inanılmaz işe yarıyor, aynadan gören yol veriyor. Gelelim ışıklandırması az olan ve trafiğin olmadı karanlık yollardaki performansına, şöyle söyleyeyim yolu görmek için hızımı kesmiyorum artık. Verdiğim her kuruş helal olsun,
Geçen ay yağmur lastikleride taktırmıştım ama henüz yağmurda kullanmak nasip olmadı, bu yüzden pek yorum yapamayacağım. Takılan lastik metzeller marka. Sadece birkez hafif yağmurda kullandım, ondada hiç kayma veya güvensizlik hissi oluşturmadı. İlerki vakitlerde daha detaylı anlatırım.
Herkese saygılar&sevgiler.