arkadaşlar hafta sonu yapılacak olan gezi hava şartları hağışlı veya sisli olması durumundada yapılacakmı acaba aldığım bilgiler doğrultusunda istanbul ve tekirdağın pazar günü oldukça sisli olacağı yönünde
arkadaşlar hafta sonu yapılacak olan gezi hava şartları hağışlı veya sisli olması durumundada yapılacakmı acaba aldığım bilgiler doğrultusunda istanbul ve tekirdağın pazar günü oldukça sisli olacağı yönünde
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim, motorumu kendim satmaya karar verdim, genede haftasonu bayileri gezerken takas teklif edeceğim artık şansıma ne olursa, inşallah kısa bir süre içinde GTS me kavuşmuş olurum.
iyi sürüşler.
Think Darkside
arkadaslar bir soru? ben hiç motor kullanmayı bilmiyorum.
baslangıc olarak 200cc lik bir sym nasıl olur ?
Sonuçta kimse doğduğunda motor kullanmayı bilmiyordu.Bu yuzden paşama katılıyorum .Eğer okumak istersen buraya bir limk atacağım belki yararlı olabilir.
http://donald.hypermart.net/Teori/Course.htm
bu adrese gir en azından temel bilgiler var.
Yağışlı gözükmüyor fakat ortak karar verip daha yakın bir mesafeyede gidilebilir. Bu tamamen ortak olarak alacagımız karara bağlı.
Şimdi bu hafta sonu için eğer toplu bir gezi programı yapacaksak katılmak isteyenler kimler öncelikle onu anlamamız lazım...
Merhabalar,
Plaka masraflarında en son durum nedir biliyormusunuz, benim ZAT'ı alırken 200m vermiştim 2005 in yazında, bu şimdi değiştimi, kısacası şu anda GTS 250nin masrafları nedir?
Not: Bahaneyle topiği yukarı taşıyalım bari
Think Darkside
Ben alırken 150 ytl verdim takipçiye birde vekalet için 25 ytl toplamda 175 ytl ye mal oldu bana
GTS için noter masrafı 250 YTL. civarında..(Notere göre degişio).+ Ruhsat masrafı olarakta genelde muameleciler 150 YTL.civarında alıolar..Bide mali mesuliyet sigortası var tabi..Yani ortalama 400 YTL. masraf var..
S&S
slm silwes
Motorda bende yeni sayılırımm ve arasıra scooter kullanmıştım ama sürekli binmeye yaz başında başladım.İlk motorum şuan hala biniyorum ve değiştirmeyede pek niyetim yok joyride 200 benim sana tavsiyemm hiç motor daha küçükk cc bir motorla işin pratiğini yapmanı tavsiye ederimmm.
Sana kazasız sürüşler
Ruhsat Masrafi Istanbulda Neden Pahali Acaba Ben Daha 1 Hafta önce Aldim Motoru Toplam Plaka Masrafi Herşey Dahil Sadec 120 Ytl...gElin Sizede 17 Plaka çikaralim Arkadaşlar Ne Dersinizzz...EN AZ 2 DEPO KARINIZ OLUR BUDA YAKLAŞIK 600 KM FAZLADAN GEZMEK DEMEKK
Efet uzun zamandır yapmayı plandıgımız ama islerimizden ötürü bir türlü hayata geciremedigimiz dikiz aynası cakar olayını bugün halletmis bulunmaktayız .. Öglen 12 de Altan Motor'da aldım solugu kahvemi yudumlarken Ziya girdi kapıdan iceri havanında güselliginden istifade iceride bosuna yer isgal etmeyelim diye Thai le birlikte bir güsel söktük kafa grenajını filan .. Zaten cook önceden aynalara takılmıstı sadece beyini monte edecektik .. Aslında gercekten zaman alan bir is ama Thai bu isin altındanda kalkmayı bildi yemek cay kahve muhabbet derken 16.3o gibi hersey hallolmus oldu Sadece direksiyon ortasına kibar güsel bir buton monte ettik onun dısında beyinden aynalara giden kablolar icin delik acmak yerine war olan cakmak bölümünü iptal ederek ordaki deliktende tüm kabloları gecirerek olayı toparladı .. Yalnız sunu sööleim sökmekte takmakta hem zaman alıoo hemde ugrastırıoo özellikle parcaları güsel monte etmelisinizki yolda can sıkan seslere tanık olmayasınız .. Sonuc mükemmel sıkısık olan trafikte aynalarda yer alan cakarları acmanız arabaları cil yavrusu gibi dagıtmanıza yeterli olabiliooo Yalnız polis amacalara dikkat onlarıda kızdırabilir her yerde kullanmamak lazım
Gönlümüzün sultanı Altan Motorun usta elleri Tamer ve Taner Ustaya hepinizin huzurunda tesekkürü borc bilirim .. Sıcacık sohbet - Geyik - Cay - Yemek - 5 i bir arada falan filan vaktin bile nasıl gectigini anlamıorsunuz Kadir Kardesim seni unutmadım ve bu topiden tekrar tanıstıgım Derwish Kardesimede sefgiler bugün kendisi genel bir bakım icin oradaydı .. Aslında onun dısında iki tane daha GTS 250 geldi topiice filan yazmıolarmıs ama sıkı takipcisi oldugunu belirttiler .. ve herseyden önemlisi bugün vaktinin cogunu bu cakar olayı icin bana ayıran Ziya Kardesime en büyük Tesekkür aslında ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Thai selam ben mimka ctesi arka aparatı taktırdıktan sonra çantayı yerleştirdim gayet güzel durdu alt çamurlukla aynı mesafede kaldı çıkıntı yapmadı bu arada ayna onü sinyallerden geldiği zaman bana haber verebilirsen sevinirim . birde zenon lambaların markası neydi onu yazabilir misin şimdiden teşekkürler herşey gönlünce olsun
mimka;549293]Thai selam ben mimka ctesi arka aparatı taktırdıktan sonra çantayı yerleştirdim gayet güzel durdu alt çamurlukla aynı mesafede kaldı çıkıntı yapmadı bu arada ayna onü sinyallerden geldiği zaman bana haber verebilirsen sevinirim . birde zenon lambaların markası neydi onu yazabilir misin şimdiden teşekkürler herşey gönlünce olsun[/
Sevgili SYM dostları,
1- sevgili mimka çanta takma aparatı ile ilgili biraz bilgi verirmisin lütfen. (nerden aldın , kime taktirdın, fiyatı gibi)
2- çarşamba günü plakayı taktım ve bugün ilk depoyu bitirip yeniden doldurttum. ilk gün doldurtmuştum, tam 300 klm yol oldu bir depo ile ve bugün 12,2 litre benzin aldım. Bu değerler benim majest 250 ile aynı değerler.
3- ilk anlarda aynalar ve ön panelin majestye göre daha dar olması nedeniyle acaba??? demiştim ama şu anda yeni motoruma çok ısınmış durumdayım
4-aynalara optik ayna ilave ettim ama uzakta kaldığı için görüntü çok ufak oldu ve pek faydasını görmedim ve söktüm. daha büyük görüntü veren ayna bulursam çok faydası olacak. ama dediğim gibi 3 günde alıştım orijinal aynalara da.
Doğru bir seçim yaptığıma inanmış durumdayım ve bu seçimde en büyük etken bu topik ve sizlerin yazdıkları oldu o nedenle hepinize çok teşekkür ederim.
arkadaşlar bugün yağ alacağım sizler hangi marka ve hangi özellikte yağ kullanıyorsunuz, memnun musunuz???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)