http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26132
sonunda........
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
ben 5500 istiyorum acil olarak nakit paraya ihtiyaç olduğu için satıyorum ama en kısa zamanda tekrar sym alcam içim yanıo motor için ama mecburum:(
dongul murat
peeeh konu çökmüş
selamlar tayfa
Altan motora uğradım zenon farlar gelmiş eline gts 250 sisleri için 250 ytl tane başına bir de farlar için tek beyin çift far zenon gelmiş o da 750 ytl civarı
kardeşim bu konuyu iki kişimi götürüyordu
paylaşın motorla ilgili sorunlarını ve keyif verici noktaları
bendekinde zenon gayet iyi tavsiye ederim
kardeşim nakit paraya ihtiyacım olmasaydı zaten satmazdım motoru ondn yani takas fln düşünmüorum zaten 2-3 aya kadar tekrar gts alırım büyük ihtimalle tabi satabiirsem...
dongul murat
Su an motor satmak için uygun zaman degil...Mumkunse ihtiyacın varsa paranda varsa alma zamanı..Ha tabi gercekten ihtiyacı olupta satmaya calısanlara Allah kolaylık versin..Kötü bişi motor satmak...Çok koyuyor adama çooook...
S&S
Paşam
duygulandırma bizi salya sümük ağlatacaksın
motoru değiştirmem daha gruba tebliğ etmedim
Almak için niyeti olan arkadaş varsa bence yılbaşından önce aksiyon alsın sonrası fiyatlar için pek içaçıcı görünmüyor
SİZ BANA BAKMAYIN
Uzun aradan sonra tekrar bir yasanmıslıgı satırlara dökmek sanırım fazlasıyla keyifli olacak .. Arkadaslar benim isyerim Avcılar da ewim Göztepe de Ve bu aksam ( SALI ) Tv kanalında canlı yayın yaptıgım icin ve mazeretsiz o programa cıkma zorunlulugum oldugu icin yayına gitmeye hazırlanıyorum tabii bu arada '' Bak hava kar yagıslı o taraflar kötü olabilir '' '' Bosver motoru atla git otobüsle '' laflarına aldırıs etmeden atlıorum benim Kara Kızana .. Genelde isyerine Kara Kızanla giderim yagmura yakalandıgım cook oldu ama bu seferki farklı bir durum kar ve gece buzlanma olayı ve dönüsüm gece .. Dedimki '' Uzay bu makinayı görmek icinde güsel bir fırsat '' neyse düstüm yollara .. Göztepe den cıkıs aksam 7 gibi fena bir kar yagısı Bogaz Köprüsünün üserinde rüzgarla birlikte siddetini artırıyor Caglayana kadar orada kesiliooo sonrası Avcılara kadar yagıssız bir hava .. Neyse kanalda program biter we Uzay gecenin 23.3o da tekrar yollara düser .. Bu seferde kar yagısı Avcılarda baslar ve siddetini artırarak Cevizlibaga kadar dewam etti .. Tabii ben Cevizlibaga varana kadar hızımı 6o km üserine cıkarmıorum ve en sag tarafı kesinlikle kullanmıyorum .. Takip ettigim yer en sag cizginin ic tarafı .. Buzlanma olayı bu gece bazı noktalarda yogundu we ben o noktalarda gözümle takip ettigim kadarıyla hızımı bazen 4o km kadar düsürmek zorunda kaldım .. Köprü üserindede aynı sekilde yogun bir kar yagısı ve nihayet oo.3o gibi Uzay mutlu sıcak yuvasında ..
Dediğim gibi aslında bu benim icin ufak bir tecrübe oldu daha önce kar yagısında Motor kullandım kullanmadım deil ama SYM test etme sansını buldum .. Sakın üserindeki orjinal lastiklere güvenmeyin fena kayıyor ama lastiklerini degistirdiyseniz bilemem tabii .. Ve mecbur kalmadıkca bu tür havalarda kullanmayın .. İlk isim en kıa sürede lastikleri degistirmek olacak
Hepinize Kazasız Belasız Keyifli Sürüsler Diliyorum
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Çok dikkatli kullanmak lazım bugünlerde..her taraf cam gibi aman dikkat özellikle lastiklerini degişmemiş arkadaşlar çok dikkat...
S&S
Yaw arkadaşlar nedir bu GTS 'leri birer birer satma durumu, umarım bu durum motorlarınızdan kaynaklanmıyordur.
( Geçmiş yazıları yeni okudummm... Kaynaklanmıyormuş :D )
Arsel Özgürdal / RC PIPER PILOT / SAMSUN
Sevgili serdar;
Photoshop ustası olarak koçların yerine gts beklerdim.. Ellerine saglık..Herkeslerin yeni yılı ve bayramı kutlu mutlu sağlıklı ve SYM li olsun..
S&S
Ewet havalar çok kötü
bugün lastikleri değiştireyim dedim oda ne!!!
lastik yok izmirde sadece pirelli oluyo ebatlar bakımından GTS ye oda yılbaşından sonra inşallah diyolar
birde bugün bir michelin bayisi gelecek sene michelin burgman 400 ler için orjinal ebatta lastik geleceğini söyledi(NOT: Sym GTS ile aynı ebattır burgmanların lastikleri)
dolayısıyla pirelli zaten çok yumuşak lastik değil değiştirdiğini çok hissetmessin dedi
Lastiklerini pirelli ile değiştirmiş GTS kullanıcıları gerçektende özellikle virajlarda değecek bir fark varmı sizce???
ne dersiniz
Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi?
Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi?
Bu yıl hiç gün ışığı ile uyandınız mı?
Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
Bu yıl yeni doğmuş bir bebek parmağınızı sıkıca tuttu mu hiç?
Ve siz onu hiç kokladınız mı?
Yaz gecelerinde ne çok yıldız olduğuna hiç şaşırdınız mı?
Kendinize bu yıl kaç oyuncak aldınız?
Kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz?
Yaşlı bir ağaca sarıldınız mı bu yıl?
Çimlere uzandığınız oldu mu?
Çocukluğunuzdan kalan bir şarkıyı söylediniz mi hiç?
Hiç suda taş kaydırdınız mı bu yıl?
Kaç kez kuşlara yem attınız?
Bir çiçeği dalındayken kokladınız mı?
Bu yıl kaç kez gökkuşağı gördünüz?
Ya da hediye alan bir çocuğun gözlerindeki ışığı?
Kaç kez mektup aldınız bu yıl?
Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç?
Kimseyle barıştınız mı bu yıl?
Aslında mutlu olduğunuzu kaç kez farkettiniz bu yıl?
İyi bir yılın, bunlar gibi bir çok küçük şeye bağlı olduğunu
hiç düşündünüz mü bu yıl?
Yeni yılda düşünün!
Baharda hemen yayılın çimenlerin üzerine...
Acele edin, er veya geç; çimenler yayılacak üzerinize..
Biz lastikleri degişmeden mertdg ile cok arastırdık..Türkiye de michelin bulmak mümkün degil gibi..Dunlop bulabiliyorsun inanılmaz pahalı ve degmez..Sonucta risk alıp pirelli taktık..Ve sonuç..Gerçekten mükemmel...Her türlü havada (kar hariç) her şartta sınırları zorlarcasına kullandım..Özellikle virajlarda yol tutuşu mükemmel..Hiç tereddüt etmeyin..Uygulayın farkı görün derim...
S&S
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)