ya bi kymco grand dink 150 mi satsam hemen alacam gts 250 yi
ya bi kymco grand dink 150 mi satsam hemen alacam gts 250 yi
OOOO Zühtü paşam sendemi Fenerbahçe macından döndün. Gece 2 oldu
ayaktasın . Yeni katılanlar için hava iyi olduğunda bir taniışma buluşması yokmu.
Birde dikiz aynalarına ufak oval büyültecli aynayı dikiz aynasına yapıştırdım. Faydası oldu.
ewt thai başlamış başlamış
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
bende maddi durumdan dolayı motorumu acil satmak istiyorum 17100 kmde...şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı motor aksamında hiçbir sorun yok bakımları zamanında yapıldı mavi renk... 2006 model fiyat olarak 5.500 istiyorum...
dongul murat
paşam sendemi sym ni satıyorsun?? scooter ünsal.
nezaketin okulu yoktur.
Arkadaşlar merhaba. İki ay önce Pia Zip 100 aldım. Değiştirmeyi düşünüyorum. SYM HD 200 hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Ayrıca vespa LX 150 ile kıyaslarsak hangisi ? Yardımcı olursanız memnun olurum..Teşekkürler.
@Tüm SYM Cemaati
Burgman almam sizleri bıraktığım anlamına gelmesin lütfen, vakit buldukça teknik detay dahil elimden geldiğince yardım etmeğe çalışacağım.
Sizleri bırakmam sözkonusu bile değil.
@can_can
HD 200 Büyük lastikleriyle motosiklet kullanıcıları için güven veren cinsten bir motor. Arka freninin tambur (kampana) olması seni hiç endişeye düşürmesin çoğu diskten daha iyi bir frenlemeye sahip. Zaten joyride ile aynı makineye sahip yani oldukça atak diyebiliriz. Bununla beraber büyük lastiklerin vermiş olduğu yol tutuş ve konfor avantajı cabası..
Bence sınıfında piyasada bulunan emsallerine göre fiyat/performans açısından en iyisi diyebilirim.
Ama karşılaştırma yapmak istiyorsan Kymco People'a da bir bakmanı tavsiye ederim.
Servis desteğini gözardı etmek koşuluyla tabi ama zaten bakımdan bakıma gidersin.
paşam üzüldüm bu niyetinize umarım maddi ise durum,hemen düzelirde satmazsınız.benim sym 11600 e geldi geçen hafta kısa farın ampülü patladı :( ledlerden de üst u şeklinde bir yanmama olayı var alttan u şeklinde yanıyor sanki orjinali böyle gibi durdu ..bu led olayı garantiden hal olurmu acaba?? ah bide ucuz ve temiz bir mio bulsam harika olacak ama satan yok 2.eli yok kimse satmıyor.s..com da 4 tane var ama fiyat çok.paşam siz motoru kışladınızmı? yoksa devam mı kullanmaya? slm/syg.ünsal
nezaketin okulu yoktur.
Evet arkadaslar...
1 saat öncesinde karakızanımdan ayrıldım....Alan arkadasımızda yabancı degil arada forumda görünür..Artık sık sık yazar burda...Güle güle kullansın insallah..
S&S
paşam müsaitseniz msn den görüşebilirmiyiz ??unsalerten@hotmail.com
paşam sizin motorda gayet temiz ve güzeldi,halojen lambalar vs. vardı.sohbet için bekliyorum sizi msn ye.ünsal
nezaketin okulu yoktur.
ok. ekledim seni msn e..
yaw arkadaşlar benim motoruda verelim bir arkadaşa yaw bi yardım ederseniz ii olur şimididen teşekkürler...
dongul murat
Saolasınız dostlar..Dediğim gibi alsam yine sym alırım seve seve...
S&S
selam arkadaşlar 2 ay önce bi tane vs 150 aldım 3800 ytl verdim verdiğim her kuruş ona helel olsun şimdiye kadar en ufakta olsa bi problem çıkarmadı bana şimdi bir araba buldum araba almaya niyetim var acaba şu an benim vs 150 ne eder fiyat olarak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)