Ayıptır sorması ne kadara mal oldu sana ?
Ayıptır sorması ne kadara mal oldu sana ?
tum arkadasları rahatsız etmemek anlamında senın özeline msg ladım..
uzun zaman sonra tekrar merhaba herkese, evet arkadaşlar bende kasko yaptırmak istiyorum yardımcı olacak sigortacı arkadaşlardan yardım istiyorum bu konu hakkında bilgilendirirseniz teşekker ederim.
Ayrıca son zamanlarsa sitede takip ediyorum sym gst 250 satan çok neden acaba? memnunmu kalmadınız motordan bende daha yeni aldığım için korktum sorunmu çıkartıyor bir kaç ay sonra
MOTORSUZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM
Eger Sym Gts 250 Aldıysan çok doğru bir karar verdin...Yol tutusu muhteşem ustelik çok rahat makina...1000 km de 0 hata..Tek sorun biraz fazla yakması
GTS yi satıp herkes sınıf atlamak istiyor biran önce
Ya burgman yada v-strom basamağı geliyor karşılarına GTS kullanıcılarının bence memnun olmamak mümkün değil yaw bu motordan
Bak ben bile daha 1,5 aylık GTS kullanıcıyım v-strom istiyorum diyorum
Gemlik_Mt; bugün denedim kmde 0.1 ytl yakıyor benim motor sanırım normal değerler bunlar 250 cc için
bugun 200 km yaptım. depoyu bogazına kadar doldurdum.donuste tekrar aynı sekılde depoyu doldurdum. hesap sonucunda 0,120 ytl cıktı.tam gaz actım.125 130 gibi bır hızı var. ben ilk defa scooter kulanmama ragmen f650 gs den daha az tireşim, daha az yakıt ,60 km gibi de daha az bir hız degerlerini gordum. benim ilk izlenimlerim oldukca olumlu.sonucta bir scooter. bence yakıt konusunda kotü değil..
Maxi scooter den beklentinizi karsılayacak bir makina
Revolution:Sehir içindemi bu denemeyi yaptın?
Karışık diyebiliriz 300-350 km civarı yapıyorum ortalamada bunun 2/3 ü şehir dışı 1/3 ü şehir içi oluyor
Tarden hayırlı olsun, güle güle kullan.
O motorun üzerinde performans karbüratörü var, gitmediğim yer kalmadı onunla.
Valla herkesin motoru satmasında değişik sebebleri var ama hiçbirimizin memnuniyetsizlikten sattığına inanmıyorum, en azından ben kendi açımdan memnuniyetsiz olduğumdan satmadığımı net olarak söyleyebilirim.
Hatta motordan çok memnundum diyebilirim, sadece o motoru aldığımda maddi durumum ona yetiyordu, burgman veya dl-650 alamamıştım, şimdi suzuki alabilme şansı elime geçti ve aldım hepsi bu....
[QUOTE=zuhtupasa;517222]Karısan bişi yok..cakar var..sen baktıgında calıstırılmamıs olabilir.. O motorun sahibi bizim derya kaptan dı..evet burgman aldı.. sahibinden com da 1 tane 6 nın altında motor var.(5990 ) oda benim..
Plaka 34 ED 1401 karışıklığa son nokta.
Çakarları anlaşılan çarpmışlar.
Tabi önemli olan motorla birlikte iyi bir servise motoru emenet etmek mennuniyette önemli bir etken gibi geliyor.
Yeni motor alanlarada hayırlı olsun. Allah kaza vermesin.
thai bugun boranın orada senı aradık fakat ulasamadık.sana danışmak istediğim bir kaç konu var msn adresim serhatmetin5@hotmail.com. orada tanısmıstık hatırlarsan.
apexhan tamda yerine düsmüssün benim memleketimdir Kesan cennete düsmüssün site dısında Ceyhun adında bir arkadasım war oda aynı yere düstü belki tanısırsınız asker ocagında .. Bana adını ve soyadını özelden atarsan memleketime geldigimde senide ceyhunuda ziyaret etmek isterim ... eeee malum askerin en büyük destegi telefon mektup we ziyaretci .. acemilik süreniz 1 ay ama sen tüm süreni Kesanımda doldurmaya bak bence Simdiden Hayırlı Teskereler diliorum
Dier bir konu ben GTS son derece memnunum bence sınıfının en iyi maxi scooterlerdan biri 2007 yazınıda kazasız belasız atlatıp bir 400 sınıfına gecmek istiorum bende .. 5100 km oldum daha cok Avcılar - Göztepe arasında ( gidis dönüs 70 km ) isime giderken yol yaptıgım icin her bindigimde ''İste yapmıs adamlar '' diorum kendi kendime
Yeni GTS kullanmaya baslayan saygıdeger arkadaslar satılan falan filan GTS leri görmemezlikten gelin bence hayatınızın en dogru secimlerinden birini yaptınız mükemmel bir alet .. yollarda bile parmakla gösteriliorus belki farkında deilsinis sadece keyfini cıkarın kazasız sürüsler diliorum
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Arkadaşım xenon hakkında bilgi sormuşsun bizde mevcut motorunuza uzun ayrı kısa ayrı olmak üzere iki xenon takılabilir. Elimizdeki ürünler 1 yıl garantili olup yedek parca olarak tamiri mümkün olmaktadır ürünlerimizin 1 devreliolanları 300 ytl dir.Çifti 600 ytl dir ilgilenirseniz yardımcı oluruz .İyi sürüşler
250cc. karbüratörlü bir makine için yakıt kesinlikle normaldir..Şöyle söyliyeyim..Full depo benzinle sehir içinde lamba yanana kadar 270-280 km. yapması lazım..Dikkatli kullanırsanız 300 km.dahi normaldir..
[QUOTE=sbuyukkilic;517831]Evet plaka da odur..Demekki yemişler çakarları.. YAw cok ugrastık onları yapana kadar..
eee şey menon varmı sizdee acaba...
S&S
açıklamalarınız için teşekkür ederim biraz daha içime sinmeye başladı motorum artık. Ben birde çakar yaptırmak istiyorum motoruma yaptıranlar ve nerde yaptırabileceğimi söyliyenler olursa memnun olurum
MOTORSUZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM
slm arkadaşlar.eger sym gts 250 sini satmak misteyen olursa alıcı olabilirim
sayın paşam yine yazmaya başlamısın sym için özlemiştik
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
paşa artık alım satım ve komisyon işlerine dadandı.
SYM dealer
Napiim haya böle..
S&S
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)