Herkezin bayramını kutlar.. bayramdan sonra bulşmayı öneririm..
Herkezin bayramını kutlar.. bayramdan sonra bulşmayı öneririm..
[B]Md[/B]
Naapcak bu kadar parayı mert die sorsanıza...O bilio...
S&S
1.ci günü buluşalım mı ne dersiniz? iyi bayramlar bu arada
paşamdamdan bayram harçlığı almış olurum
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
HERKESİN ŞEKER BAYRAMINI KUTLAR
SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLERİM
Arkadaşlar bayramın 2. gününden itibaren işteyim... tatil bize gelmez... çalışmak lazım.. boş duranı allah sevmez...
yardıma beklerim... paşa özellikle senlik iş var...
[B]Md[/B]
Arkadaşlar
Hepinizin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Allah daha nice bayramları sevdiklerimizle beraber sağlık,huzur ve neşe içerisinde görmeyi nasip etsin.
Sevgi ve Saygılarımla...
sonunda motoruma kavuştum arkadaşlar...
izmirde bir gts daha oldu
süper bişey ya 5 saattir üstündeyim göz kapaklarım kapanmaya başladı eve girdim
şimdide uykum kaçtı iyimi ???
acaba çıkıp biraz daha turlasam mı
Neyse bana gts yi tanıtan sevdiren ve almamda yardımcı olan herkese sselamlar ama daha önce nerdeydiniz yaaa
Arkadaşlar
Öncelikle SYM kullanacısı arkadaşların sonra bütün MT camiasının Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Allah kazasız belasız sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar nasip etsin.
İYİ BAYRAMLAR
Bayramın 3. gunu 25 ekimde saat 11 de dolmabahcede MT buluşması ve gezi organizasyonu var..Bas sayfada topiğide mevcut..Bence herkes oraya gelsin ve hem bayramlasalım, hem görüşelim hemde birlikte yol yapalım.. ne dersiniz??
YArdımcı olamıcam..Ben gezcem..
Öncelikle güle güle kullan..Seciminden ötürü tekrara tebrikler..Kazasız belasız kullan..
We biras gecte olsa benim Kara Kızanı ilk bakımı için Taner Ustanın sihirli ellerine teslim ettim .. Bu aksam teslim almaya gittigimde Altan Motorda beni bekleyen hos bir sürpris wardı .. Uzun zamandır sohbetine özlem duydugum Mertg ve Thai de oradaydılar .. Niyetli oldugum we iftar saatine cook kısa bir zaman kaldıgı icin Merti artcı olarak Altunizade ye kadar bırakamadım ( Ne war bunda demeyin bence bu Asrın Hatası ) bu zorlu görevi sagolsun Thai üstlendi Mertg makinayı bıraktı genel bir bakım yapılacakmıs Gelelim benim Kara Kızana
Biras gec ilk servise girdi Kara Kızan .. 2166 Km. Altan Motorun elinde kalmadıgı icin hava filtresi sadece temizlendi onun dısında A dan Z ye tüm bakımları yapıldı we test edildi .. Yagınıda 1700 lerde degistirdigimiz icin Taner Usta yeni bir yaga gerek duymadı 4500 Km ye kadar yolu warmıs O km oldugu zaman yagıdavfiltreside deisecek ..
Neyse ordan cıktık megerse benim hawa filtresi pislikten resmen sismis cünkü makinanın gidisatında gözle görülür bir deisim war resmen altından uzayıp gidiooo kısacası saglıklı bir performans icin sık sık filtrelerimizle hasır nesir olmalıyız ..
ÖNEMLİ DİP NOTLAR ;
Mertcim seni Altunizadeye kadar atamadıgım icin herkesin huzurunda özür dilerim .. Ama seni tanıosam sayet sen bunun altında kalmayıp beni yerden yere wurursun burda haksızda sayılmazsın hani
We son tesekkür her zaman oldugu gibi makinalarımızın üstadları sihirli eller Tamer we Taner Ustaya ALTAN MOTOR a
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
harbiden alıp yanımda yatırcam motorumu yaaa
şöyle bi dolanayım dedim 200 km oldu be
Eşşeğe biniyomuşumuz önceden haberimiz yokmuş
Yalnızzz bugün aynalara alışamadım gitti görüş açısında bi sorun var sanki hatırladığım kadarıyla bu konuda bi sorunu olan yoktu
Sanırım bu ayarlar tutturamadım. Arkadaşlar varmıdır bunun bi yolu yordamı arkamı hiç görmüyorum çünküü...
Sym Camiasının Ramazan Bayramını kutlar seker gibi bir bayramla birlikte yapılacak yollarda kazasız belasız sürüsler dilerim
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Revolution kardeşim
Motorun hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Bu arada Bayramın 3.günü banada uyar Paşam bir aksilik olmazsa ordayım.
Bu Bayram bir başka güzel olacak bu buluşma ile....
ARKADAŞLAR ECEABAT GEZİSİNDE SADECE 10 MOTOR VAR..:(
HEYYYYY SYM SÜRÜCÜLERİ NEREDESİNİZ????
BU GEZİ SİZSİZ OLMAZ.LİSTEYİ KABARIK HALE GETİRELİM İSTANBUL'LULAR.
HAYDİ HEP BERABER...
HERKEZE SEVGİLER
saol paşam verdiğin bilgi için
alıcaktım bugün dediğin aynlardan fırsat bulamadım
malum bayram ziyareti el öpme olaylarındaydım
Evet yarın bayramlaşmaya kimler gelio bakalım dolmabahceye...Elleri ayakları kolları bacakları görelim..
S&S
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)