Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ekim 2006, 16:49
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
17 Ekim 2006, 17:04
Buraya neşe kattığıma inanıyordum ama üzgünüm gidiyorum... Sevgili mertdg aşağıdaki belge "Türkiye Sanayi Bakanlığının Uygunluk Belgesidir"... 47.madde de patent numarasında kim ne yazıyor bak bakalım... Hadi iyi günleeerrr...
-
17 Ekim 2006, 17:08
eee montaj yaw bu .. bende yazarım....sen yaptın demiyorum.. senide kandırmışlar kardeşim... keklemişler.... bu motor italyan çizgisidir yazmıo burda...italyadan adamlar kredi almış o yazıo..... basbaya çin işte yaa...chang bimnemle holding.. eros ramozotti değil yani..ehehehhe
-
17 Ekim 2006, 17:15
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
17 Ekim 2006, 17:26
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Oha mert ayıp oluo...
chang mangh diil..O firma çinin en buyuk ve enkaliteli motorlarını üreten ve ziyanın ifadesine göre kamyonet bile yapan bir firmaymış..
ha eros ramazotti diosan onu bilemem..sesi güseldir..
S&S
Evet özür dilerim öleymiş.. hatta fabrikada eros ramozotti konser vermiş geçen noel ve şükran gününde... fabrikayıda papa kutsamış ve toprağını italyaya adamış... hatta şarkı bile yazmışlar işte şarkının adı :
il cücü sta guidando un movimento. questo movimento viene dall'Italia ma tutto
sa che tutte le parti dalla disposizione di disposizione del posto del china ..... lay lay lay lom tıssss
avere un giro piacevole (from eros ramazan)
(google translate'i kullanarak italyancadan ingilizceye çevirebilirsiniz)
-
17 Ekim 2006, 17:38
Forumdan Uzaklaştırıldı
Anlaşıldı son durum budur o zaman...
-
17 Ekim 2006, 17:40
ahahahhahahhaha helal sana paşam....
-
17 Ekim 2006, 17:51
ARKADASLAR ,
Halim selim , iyi bir aile babası diye bildiğimiz ZUHTU PASA mızıda , yok mafyaydı yok osmanlı tokadıydı derken yoldan çıkardınız....
-
17 Ekim 2006, 18:05
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
17 Ekim 2006, 18:55
adosonic adlı üyeden alıntı
Yasin08 kardeş merhaba,,
bayadır foruma giremiyordum ama bir kaç gundur okuyamadığım sayfaları okuma sansım oldu..
bende önumuzdeki 2-3 ay içinde 2.el bir joyride almak istiyorum.koşuyolunda çalışıyorum.eğer hala satmadıysan ve z.kamil tarafındaysa motorun bir görmek isterim.
Bana motorun tam koordinatlarını verirsen eğer hiç seni rahatsız etmeden incelemek isterim makineyi.
saygılar..sevgiler..
hayır satmadım motor vergi dairesinin arkasında duruyor tabaklar mh. sinde ara görüşelim özelden mesaj atıyorum numarayı
VOYAGER adlı üyeden alıntı
ARKADASLAR ,
Halim selim , iyi bir aile babası diye bildiğimiz ZUHTU PASA mızıda , yok mafyaydı yok osmanlı tokadıydı derken yoldan çıkardınız....
Meğer adam biyonikmiş ve DORADO / CHINA topic'imizi karıştırmak üzere provakatör olarak göndermiş.
İşte gerçek...
hani benim resimler voyager ne oldu? montaşlamadın mı yaw
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
17 Ekim 2006, 19:48
ARKADAŞLAR ,
Sonunda beklenilen oldu. SYM TOPIC adı altında bu kadar alakasız konularda yazılır çizilirse , ortam gerilirse olacağı buydu. Moderatör arkadaşların nereden haberi oldu , birimi şikayet etti bilmiyorum ama işi sulandıran arkadaşların bundan sonra değil topiğe yazı yazmaları eve gitmeleri bile yasaklandı.
-
17 Ekim 2006, 20:00
ARKADAŞLAR ,
Sonunda beklenilen oldu. SYM TOPIC adı altında bu kadar alakasız konularda yazılır çizilirse , ortam gerilirse olacağı buydu. Moderatör arkadaşların nereden haberi oldu , birimi şikayet etti bilmiyorum ama işi sulandıran arkadaşların bundan sonra değil topiğe yazı yazmaları eve gitmeleri bile yasaklandı.
Bende aşağıda verdiğim bu son haberden sonra bu işlerden elimi ayağımı çekiyorum artık.... Diğer arkadaşların da durumu ortada....
Çicek gönderip geçmiş olsun dileklerini ileten THAI arkadaşımızada teşekkürler.
süper eline sağlık hani benim fotoğraflar cvp verirsen sevinirim yolladım sana
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
17 Ekim 2006, 20:00
yasin08 adlı üyeden alıntı
hani benim resimler voyager ne oldu? montaşlamadın mı yaw
YASIN08,
Valla gündem o kadar yoğunki , inan bende ne yapacağımı şaşırdım.... Baksana TOPIC PATLADI YAWW...
Yanlız bu arada bu tur çalışmalarda yer alabilmen için gündeme dahil olman gerekiyor. Yani ne bileyim sansasyonel bir şeyler yazıp çizmen yapman lazım.
BAK BAZI ABİLERİN SÜREKLİ GÜNDEMDELER....EEE DOLAYISIYLA MANŞETLERDEN HİÇ İNMİYORLAR...
-
17 Ekim 2006, 20:46
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
17 Ekim 2006, 21:11
YASIN08,
Valla gündem o kadar yoğunki , inan bende ne yapacağımı şaşırdım.... Baksana TOPIC PATLADI YAWW...
Yanlız bu arada bu tur çalışmalarda yer alabilmen için gündeme dahil olman gerekiyor. Yani ne bileyim sansasyonel bir şeyler yazıp çizmen yapman lazım.
BAK BAZI ABİLERİN SÜREKLİ GÜNDEMDELER....EEE DOLAYISIYLA MANŞETLERDEN HİÇ İNMİYORLAR...
Bise yakısmaz öölee seyler yazıp cizmek
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
18 Ekim 2006, 10:59
-
18 Ekim 2006, 11:19
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Evet bugün konumuz ne acaba..
S&S
Valla daha bekliyoruz bakalım....
Top en son MERTDG'deydi.....
Azmettirici olarak bir suçlama yöneltilmişti ama hala bir ses seda yok.
Akşam gene sahura kadar MSN'si açıktı , çalıştı garibim.
ŞİMDİLERDE ANCA UYKUYA DALMIŞTIR. GÜRÜLTÜ ETMEYELİM.
-
18 Ekim 2006, 11:58
-
18 Ekim 2006, 12:26
Şu italyan tasarım işine bide ben bir yazı yazıyım. Bence cüneyt arkadaşımızdaki motor italyan tasarımıdır çünkü firmalar çoğu ürününde italyaya tasarım yaptırırlar ( Mobilya olsun araba olsun ) mesela bir örnek hindistandaki suzuki motosiklet fabrikası italyada bir tasarım gurubuna gidip hindistan için tasarım yaptırıyor ( bizzat dicovery chanelde izlemiştim ) tabi bu motor sadece hindistanda satılıyor ama suzuki markası altında.
Çinden bir fabrika artık dünya pazarında ciddi yarışacam derse ürününün tasarımını italyada yaptırıp üretimini yapar ( bugün böyle çok örnek vardır ) saygılarımla.
-
18 Ekim 2006, 13:05
beto_977 adlı üyeden alıntı
Şu italyan tasarım işine bide ben bir yazı yazıyım. Bence cüneyt arkadaşımızdaki motor italyan tasarımıdır çünkü firmalar çoğu ürününde italyaya tasarım yaptırırlar ( Mobilya olsun araba olsun ) mesela bir örnek hindistandaki suzuki motosiklet fabrikası italyada bir tasarım gurubuna gidip hindistan için tasarım yaptırıyor ( bizzat dicovery chanelde izlemiştim ) tabi bu motor sadece hindistanda satılıyor ama suzuki markası altında.
Çinden bir fabrika artık dünya pazarında ciddi yarışacam derse ürününün tasarımını italyada yaptırıp üretimini yapar ( bugün böyle çok örnek vardır ) saygılarımla.
MERTDG ,
Umarım bu arkadaşımızın yazdıkları seni tatmin etmiştir. Bundan sonra motorun orasına burasına bakıp yok İTALYAN ÇİZGİSİ var mı yok mu diye polemikler yapıp 007 BOND arkadaşımızı üzmessin. Bak bu fevri davranışların yüzünden başka topic'lerden arkadaşlar yazıp duruma açıklık getirmek zorunda kalıyorlar.
007 BOND arkadaşım seni en kısa sürede SYM TOPIC'E TEKRAR BEKLIYORUZ.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler