Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Ekim 2006, 21:50
[QUOTE=Thai;457603]@Voyager çok çok teşekkürler harika olmuş vallahi, ne diyim eline emeğine sağlık.
Hatta süper diyebilirim.....
Mahşerin çöp bidonlu 3 atlısı gitti ehehe.
Yanlız Voyeger bir türlü resim yollamayı öğrenemedin şu foruma yaw
Nerdeyse bu başlığın en tecrübeli üyesisin, hiç yakıştıramıyorum sana....
Reklamlar
-
09 Ekim 2006, 23:29
Sevgİlİ ArkadaŞlar;
Motana Sorunumla İlgİlenmektedİr
-
10 Ekim 2006, 05:08
Forumdan Uzaklaştırıldı
@libera
Bak dostum sadece iki mesajın var, foruma da bugün üye olmuşsun, belli ki canın yanmış. Problemin hakkında bir bilgi yazmadığın gibi sadece şikayette bulunmuşsun.
Bizlerin de bazen ufak tefek sorunları oluyor. Ama lisan-ı münasiple bir şekilde bunları hallediyoruz.
Honda, yamaha gibi markalar alıp 3 ay parça bekleyen insanlar biliyorum. Sonuçta GTS 250 2005 yılında çıkan bir motosiklet. Başlığı okusaydın sadece türkiye değil avusturalya, singapur, taiwan forumlarından da dostlarımız olduğunu görürdün.
Şu an benim motorum 15.000 kilometrede ve gezmediğim yer kalmadı, izmirinden, çanakkalesine, ayvalıktan, edremite kadar her yere bu motorla gittim. Bir kere bile beni üzmedi.
Sonuçta bu mekanik bir alettir, eninde sonunda sorununa çare bulunur, yanlış servis seçimi, yanlış arıza tesbiti gibi sorunlar ülkemizde daha sık yaşanıyor.
Ama motana dediğin firma aslında Suzuki Türkiye'nin alt kuruluşudur. Yani SYM almayacaksan Suzuki'de almayacaksın artık demek oluyor bu.
Halbuki gelip bizlere sorsaydın, yardım isteseydin seve seve sana yardımcı olurduk....
Şu başlığı tekrar baştan oku bakalım, senden başka şikayet eden varmı????
Tüm SYM kullanıcıları motosikletinden gayet memnun gördüğün üzere, senin böyle bir problemin olmasaydı, muhmelen sende buraya gelip dandik motana diye kükremeyecektin, sessiz mutlu çoğunluğun arasında olacaktın....
Yine de problemini düzgün bir şekilde anlatırsan buradaki herkes imkanlar dahilinde sana yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır kuşkun olmasın....
-
10 Ekim 2006, 11:12
-
10 Ekim 2006, 11:13
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
10 Ekim 2006, 11:21
-
10 Ekim 2006, 11:24
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Seygili Voyager..
Valla emegine sağlık..Ama benim tek resmim yok..
Walla yaş konusunda haklısın..Napalım..E iisi gel bayragı beraber tasıyalım..Nede olsa takımız bizler..
Bu arada bir arkadasımız gelmiş daha 2. mesajında yagmıs gürlemiş..Gerekli cevabıda Thai zaten vermiş..Konuşmaya değmez..Yağmurlar başladı ama Bursa projemizi unutmadık..Hava nasıl olursa olsun bi Bursa yapıcaz..Walla gelen gelir gelmeyenin canı sağolsun..
S&S
PAŞAM , Günaydın....
Senin için yepyeni çalışmalarım olacak yanlız senaryo , mizansen , arka plan ve benzeri tüm fikirler başka bir arkadaş tarafından iletildi.... Ben sadece naçizane isteneni yapacağım....
AZZZZ SONRAAAA...
-
10 Ekim 2006, 11:27
Forumdan Uzaklaştırıldı
VOYAGER adlı üyeden alıntı
PAŞAM , Günaydın....
Senin için yepyeni çalışmalarım olacak yanlız senaryo , mizansen , arka plan ve benzeri tüm fikirler başka bir arkadaş tarafından iletildi.... Ben sadece naçizane isteneni yapacağım....
AZZZZ SONRAAAA...
Sen sen ol mert in gazına gelme ben bilirim onu..Para cok huzur yok..Adamın canı sıkılıo ona buna takılıo.. Sen akıllı adamsın uyma çoluk çocuğa..
S&S
-
10 Ekim 2006, 11:28
-
10 Ekim 2006, 11:35
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
10 Ekim 2006, 11:37
-
10 Ekim 2006, 11:47
Forumdan Uzaklaştırıldı
doganay adlı üyeden alıntı
ama sorun şurda arkadaşımızın amacı sorunlu bir makinadan yeni alıcıları kurtarmakmı
yoksa sym den hoşlanmayan başka bir rakipmi
bunun cevabını vermekte tabiki gerçek sym kullanıcılarına düşüyo
hadi kolay gelsin.
Sence hangisi gibi duruyor?? Sende senin ifadene göre tüm forumu okumuş bir aday kullanıcısın fikrini beyan edebilirsin..Açıkcası daha 2. mesajında sırf..çamur atarak mesaj yazan birinin bu forumu hiç okumadıgına eminim..BU 1. İkincisi özellikle bazı rakip kullanıcıların sağlıklı düşünemeyenlerinin zaman zaman başka başlıklar altında da bu tip yaklaşımlarına rastlıyoruz..Bu da 2.
S&S
-
10 Ekim 2006, 12:03
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sence hangisi gibi duruyor?? Sende senin ifadene göre tüm forumu okumuş bir aday kullanıcısın fikrini beyan edebilirsin..Açıkcası daha 2. mesajında sırf..çamur atarak mesaj yazan birinin bu forumu hiç okumadıgına eminim..BU 1. İkincisi özellikle bazı rakip kullanıcıların sağlıklı düşünemeyenlerinin zaman zaman başka başlıklar altında da bu tip yaklaşımlarına rastlıyoruz..Bu da 2.
S&S
aynen katılıyorum.... sorununun ne olduğunu yazmaması bence biraz şaibe kokuyor... 1 yılda çözülemeyen sorun ne olabilir ki??? alt tarafı bir motosiklet...3 tane civata 3 tane somun.... uzay mekiği değil ki bu...
-
10 Ekim 2006, 12:31
PAŞAM ,
Affına sığınarak güvenilir kaynaklardan aldığım aşağıdaki resmi yayınlamak durumunda kaldım... Hepimizin başına gelebilir... Gördüğümüz kadarıyla hava yağışlı , zemin ıslak üstelik yer çakıl , mıcır yani kısacası her şey senin aleyhine...
-
10 Ekim 2006, 12:33
ahhahahahahhhhahaahahahahahahahahahahhahahahahahah ahahaaaa
koptum yaaa......
-
10 Ekim 2006, 12:38
mertdg adlı üyeden alıntı
ahhahahahahhhhahaahahahahahahahahahahhahahahahahah ahahaaaa
koptum yaaa......
SEN KOPTUNDA BAKALIM PASAM NE DIYECEK....
BEN GECICI BIR SURE OFFLINE OLACAGIM...
ORTALIK SAKINLESINCEYE KADAR....
-
10 Ekim 2006, 12:39
VOYAGER adlı üyeden alıntı
SEN KOPTUNDA BAKALIM PASAM NE DIYECEK....
BEN GECICI BIR SURE OFFLINE OLACAGIM...
ORTALIK SAKINLESINCEYE KADAR....
aslında paşamın motor gitmediği için böle tehlikeleri yok... hızlı gidemio yani..
-
10 Ekim 2006, 12:40
-
10 Ekim 2006, 12:43
doganay adlı üyeden alıntı
durumun şaibeli olduğunu düşünmeseydim zaten böyle bi konuya girmezdim. ama yinede insanın kafasında bazı soru işaretleri olmuya değil
bunlarıda en iyi sym kullanıcıları yani sizler bilirsiniz diye sordum. zaten sym den tüm kullanıcıların memnun olduğunu biliyorum, bazı problemler yaşanmasına rağmen. bu arada benim için şu anda sym almak için en büyük sorun forumdaki tüm kullanıcılardan kısa olmam
baksana herkes 1.78 1.87 1.90 ben baya bi kısa kaldım.
mahşerin en kısa boylu atlısı
yok yaa paşa senden kısadır... kullanıo işte o ...
-
10 Ekim 2006, 12:47
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler