evet merak edenler için...ünsal ile telefonda konustuk...konustugumuzda altanmotor a dogru yolda idi...
S&S
evet merak edenler için...ünsal ile telefonda konustuk...konustugumuzda altanmotor a dogru yolda idi...
S&S
yaa arkadaşlar banada cici bar yollayabilirmisiniz tam olarak fiyat verirsenizde ii olur.bugün servisine sordum istanbulu aradı ordada olmadığını sölediler ama belki siz biliosunuzdur die şey ettim neyse...
dongul murat
cici bar yok.. yerine cici bebe versek gropsy huehueheuheuheuehue
bu arada fiyatı 160 YTL olacaktı paşa....
[B]Md[/B]
Altan motordan Tamer Beyle bugün görüştük ve kaporayı verdim
önümüzdeki hafta bende bir Sym Joyride sahibi olacağım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim özellikle Mertdg nin çok yardımını gördüğüm için ayrıca teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde kullan..
S&S
atlas merhaba
aramıza hoşgeldin,sym'en hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Evet varmı bu hafta bi action?? Diorumki İstanbul SYM ler şööle bi bursamı yapsak cumartesi günü
S&S
ATLAS
Yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız sürüşler
Bursa lı lardan ses yok..Bide gelin gelin diolardı..
S&S
sayın paşam,
bugün ameliyat günüm, şimdi bir aralık fırsatım oldu sayfayı ziyaret etmek için. ana bi de ne göriim yokluğumdan istifade atıp tutuyorsunuz
ne demek, buyrun gelin elbette, zevk duyarız sizleri ağırlamaktan. hatta yalova'dan karşılar, eskort hizmeti bile veririz, yeter ki geleceğiz deyin.
1 eylül'de yapılan teorik sürüş eğitimi çok verimli geçti, david maden'e buradan da teşekkürler ediyorum.
yalova'da motofest de çok iyiydi. bulutsuzluk özlemi geceye damgasını vurdu.
harikaydı.
thai, kolay gelsin.
atlas kardeşim aramıza hoşgeldin, doğru yerdesin, bir yere kıpırdama
sasa yine yoksun, ara beni kardeşim yaaa.
hepinize iki tekerli, kasklı günler...
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"]TEK VATAN TEK BAYRAK, TEK ÜLKE TEK ÜLKÜ[/FONT]
Sevgili SERC
Yanlıs hatırlamıyorsam fiberden kalıpla hoparlor yaptırmıstın..Bununla ilgili birkac mesaj yollamıstım sana ama cvp alamadım..Bilgi verirsen sevinirim..
sevgili captaindg,
evet kardeşimin motoruna öyle bir işlem yaptırdık. Bunun için torpido kapağının dış kısmının sökülerek bize ulaşması gerekiyor, çünki işlem direkt olarak o parçanın üzerinde yapılıyor. fiber, macun, astar, boya vs işleri. eğer cts gelirsen yapılmışını da görürsün, kapağın dış kısmını da bırakırsın.
hepimize iki tekerli, kasklı günler...
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"]TEK VATAN TEK BAYRAK, TEK ÜLKE TEK ÜLKÜ[/FONT]
ben gelemem ...malesef iş var... 16 kişiye bakıorum bunlardan biride paşa
[B]Md[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)