Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Ağustos 2006, 17:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
serc adlı üyeden alıntı
sağol paşam, benim motoru aldığım motosport da pirelli ve metzeller bayiisi, online stok kontrolde biz de gördük arka lastik yokmuş
olsun en azından kodları öğrendik.
thai arka çanta aparatından haber var mı, sinyaller ne durumda?
sevgiyle kalın.
Arka çanta aparatları su an Altan Motorda hazır..bilginizee..
S&S
Reklamlar
-
29 Ağustos 2006, 18:46
-
29 Ağustos 2006, 19:01
Forumdan Uzaklaştırıldı
mertdg adlı üyeden alıntı
gercekten Altan motoru tebrik etmek lazım..Aparat süper..İtalyan tasarımı, bulgar sağlamlığı, çin fiyatına...
S&S
-
29 Ağustos 2006, 19:24
yaw bu motorun hava filtresi nerde bilen biri sölesin
-
30 Ağustos 2006, 01:59
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar, 5 çift daha ayna sinyal camı siparişi verilmiştir, isteyenler parmak kaldırsın lüften. Ayrıca serc, altan motorda çanta aparatlarından iki tane kalmış, istersen bildir yollayayım. Sinyalden kaç çift istiyorsun onu da bildir lütfen.
-
30 Ağustos 2006, 02:07
yalan oldu benim çakarlar
-
30 Ağustos 2006, 02:45
serkan79 adlı üyeden alıntı
yaw bu motorun hava filtresi nerde bilen biri sölesin
En son Mert'i Eminönü' ndeki akvaryumcuları dolaşırken görmüşler...
-
30 Ağustos 2006, 03:06
Merhaba arkadaşlar,
aranıza katılmaya çalışıyorum, peşin fiyatıyla bir joyride 200 alma niyetindeyim ama satın alabileceğim yerler ve fiyatlar konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Thai arkadaşımızın kara listesini görünce sizden bi beyaz liste isteme gereği duydum
Not : mümkünse öncelik avrupa yakasında olanlar
-
30 Ağustos 2006, 03:29
Thai adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, 5 çift daha ayna sinyal camı siparişi verilmiştir, isteyenler parmak kaldırsın lüften. Ayrıca serc, altan motorda çanta aparatlarından iki tane kalmış, istersen bildir yollayayım. Sinyalden kaç çift istiyorsun onu da bildir lütfen.
Thai cakarlardan biride benim olsun hadyy
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
30 Ağustos 2006, 11:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
Atlas adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
aranıza katılmaya çalışıyorum, peşin fiyatıyla bir joyride 200 alma niyetindeyim ama satın alabileceğim yerler ve fiyatlar konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Thai arkadaşımızın kara listesini görünce sizden bi beyaz liste isteme gereği duydum
Not : mümkünse öncelik avrupa yakasında olanlar
arkadasım eger peşin para ile almak istiyorsan inanılmaz bir fırsat var su anda..bilgi için ana sayfada sag tarafta görebilecegin "altanmotor" dan tameri ara beni söle..geregini anlatır sana..
-
30 Ağustos 2006, 14:33
-
30 Ağustos 2006, 19:40
selam arkadaşlar ben ünsal zaferden sym motorunu satın aldım.gts 250 8000km de zat dan terfi ettim.çok yabancıyım bu motora ve bilgim yok lütfen yardım edin soruların şunlar
1-zat gibi artçı için orjinal sırt dayanağı varmı
2-iridyum bujiyi nerden alabilirim?
3-zor çalışıyor sebebi ne olabilir bende hata var?
4-performans için hangi parçalar değiştiriliyor orjinal mi?getirtmeme yardım edermisiniz
5-yağmurda kayıyormu?lastikler iyimi sizce?
6-debriaj kısmından kalkışlarda tuhaf bir ses geliyor bu durum çoğunda varmış doğrumu? bunu nasıl giderebilirim?sizdede varmı?
7-istanbuldaki en ilgili ve iyi temiz işçiliği olan servis hangisidir tel. ve isim verirmisiniz.
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SORULARIMA AYNI 7 MADDEDE CEVAP VERİN ÇOK RİCA EDİYORUM.İLGİ VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ... SAYGILAR ÜNSAL
-
30 Ağustos 2006, 20:14
Forumdan Uzaklaştırıldı
Atlas adlı üyeden alıntı
altanmotoru aradım ama tamer'i istemedim, karşıma çıkan kişiye fiyat sordum ve etiler korlasdan daha yüksek fiyat verdiler
motoru satmak için çaba bile harcamadı karşıdaki ! tok satıcılar galiba
neyse biraz daha araştırma yapacağım, uygun biryerler mutlaka çıkacaktır.
Ah be kardesim.. sen ara ve tamer i iste...ve benim sölediğimi söle demedimmi..ara sen ara...
ünsal adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar ben ünsal zaferden sym motorunu satın aldım.gts 250 8000km de zat dan terfi ettim.çok yabancıyım bu motora ve bilgim yok lütfen yardım edin soruların şunlar
4-performans için hangi parçalar değiştiriliyor orjinal mi?getirtmeme yardım edermisiniz
6-debriaj kısmından kalkışlarda tuhaf bir ses geliyor bu durum çoğunda varmış doğrumu? bunu nasıl giderebilirim?sizdede varmı?
7-istanbuldaki en ilgili ve iyi temiz işçiliği olan servis hangisidir tel. ve isim verirmisiniz.
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SORULARIMA AYNI 7 MADDEDE CEVAP VERİN ÇOK RİCA EDİYORUM.İLGİ VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ... SAYGILAR ÜNSAL
Dogru kararın için tebrikler öncelikle..
Tüm sorularına yanıtalabilecegin servis ana sayfanın sag yanında banner ıda bulunan "Altan Motor" dur..Yeri kartal sanayii dedir..Taaa avcılardan müşterisi vardır..Kesinlikle İst. un en iyi servisidir..
1.Evet vardır..ve sadece Altan motor da mevcuttur..Fiyatı 150 ytl.dir
2.Ben 1 haftadır kuulanıorum iridyum..süper..Bostancı buzmoto da var..35 ytl.(www.buzmotor.com)
3.Buji degişince muhtemelen farkeder ama mutlaka hava filtreni degiştir..dogrusu altan motora git..
4. performans için forumu iice oku..su an dogru dürüst bişi yok..
5.eger kısın kullanacaksan mutlaka degişmen gerekir..ve pirelli dısında secenegin yok..bu konuyla alakalıda forumu oku..
6.debriyajlar garantiden degişti hepimizin..yine müracaat altan motor..
7.e deminden beri yazdım..
S&S
-
31 Ağustos 2006, 09:10
selamlar arkadaşlar,
thai arka çanta aparatından vazgeçtiler, 2 takım sinyal istiyoruz
ünsal motorun hayırlı olsun, ben de zattan gelmiştim ve beni en çok etkileyen sym nin denge ve güvenilirlik hissi ve gücü olmuştu, tekerin düz bassın.
arkadaşlar yarın 01.09.2006 omm den david maden'in konuşmacı olarak katılacağı teorik motorsiklet sürüş eğitimini bir kere daha hatırlatmak istiyorum, katılım ücretsizdir, hepiniz davetlisiniz.
ayrıca 1-3 eylül tarihlerinde yalova belediyesinin inanılmaz desteği ile gerçekleşecek olan 1.motofest de başlıyor. biz birkaç arkadaş 2eylül gecesi çadırlarımızla orada olacağız, yine gelmek isteyenleri bekliyoruz.
iletişim için gsm numaralarımı veriyorum: +905322736032, +905053941627
hepinize iyi günler.
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"]TEK VATAN TEK BAYRAK, TEK ÜLKE TEK ÜLKÜ[/FONT]
-
31 Ağustos 2006, 10:00
007 adlı üyeden alıntı
En son Mert'i Eminönü' ndeki akvaryumcuları dolaşırken görmüşler...
hahahahah çok iidi yaaa.....
cücü ne yaptın kask aldın mı?
ünsal adlı üyeden alıntı
çok güzel bir seçim...hayırlı olsun...şimdi sana şunu yapmanı tavsiye ederim...forumu baştan sona bir oku...cevapları bulacaksın.....
Atlas adlı üyeden alıntı
altanmotoru aradım ama tamer'i istemedim, karşıma çıkan kişiye fiyat sordum ve etiler korlasdan daha yüksek fiyat verdiler
motoru satmak için çaba bile harcamadı karşıdaki ! tok satıcılar galiba
neyse biraz daha araştırma yapacağım, uygun biryerler mutlaka çıkacaktır.
sevgili kardeşim.. istersen bana ulaş... sana garanti veriyorum alabileceğin en ii fiyatı ben sana bulurum..... bu arada bu lafım herkese ... en ii fiyat diorum......
-
31 Ağustos 2006, 16:56
mertdg adlı üyeden alıntı
sevgili kardeşim.. istersen bana ulaş... sana garanti veriyorum alabileceğin en ii fiyatı ben sana bulurum.....
bu arada bu lafım herkese ... en ii fiyat diorum......
sana nasıl ulaşacağım? fiyatı buradan yazsan veya özel mesaj atsan olmaz mı?
-
31 Ağustos 2006, 17:01
Atlas adlı üyeden alıntı
mdogrusozlu@hotmail.com mesenger adresim.......
-
31 Ağustos 2006, 17:05
Forumdan Uzaklaştırıldı
Atlas adlı üyeden alıntı
yaw sen arasana tamer i ...
-
31 Ağustos 2006, 17:13
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
yaw sen arasana tamer i ...
sen bana ulaş kardeşim.... yardımcı oluruz.. tamerde yardımcı olur.. sym kullanan herkez yardımcı olur....
-
31 Ağustos 2006, 17:31
arkadaşlar şu altan moto nun telini verin lütfen
bekliyorum
zühtü paşa senlede telde görüşebilirmiyiz??0 536 705 71 45 çaldır ararım ben tabi mahsuru yoksa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler