satmasana yaw motoru ne satıyon alala
satmasana yaw motoru ne satıyon alala
Merhaba SERC
Su muzik sistemininden bend yaptırmak istiyorum.Yardımcı olursan sevinirim
müzik sisteminden fırat üzerine bend yapıcaz...sonrada elektirik üretip para kazancaz.....captainDG adlı üyeden alıntı
[B]Md[/B]
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
arkadaslar geliyorsunuz dimi ? ?
Kızmadın dii mi??captainDG adlı üyeden alıntı
[B]Md[/B]
Merhaba arkadaşlar... SYM GTS 250 sini Kawasaki Er5 kara kızımla takas etmek isteyenler veya SYM'sinin yanına abla olarak almak isteyenler varmıı?
ilgili ilana buradan ulaşabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/show...=2005+kawasaki
Sevgiler & Saygılar...
selamlar,afterdarq adlı üyeden alıntı
olabilir olmasına da..biraz fazla istemiyormusun acaba......3500 km 2005 model 7900 e var .... kafa kafaya benim motoru al seninkini ver.... uyarsa ulaş bana......
3500 km de....siyah..xenon far+performans egzoz(orjinalinide vericem yanında)
[B]Md[/B]
Ulen mert sende ne yapacagına bi karar ver yafu..mertdg adlı üyeden alıntı
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
hhahahhahaha....fırsatları değerlendirmek lazım dii mi.....er5 mükemmel motor değildir ama her yola gelir...asfalttada gider....dağ yolundada....neden olmasın ....kafa kafaya değişirse uyar bana.....biraz servisi sıkıntı...düşündüren bi o......bide motorumdan ayrılmak üzer biraz....
[B]Md[/B]
bozar scooter cı adamı vitesli motor bozaaaar..
S&S
Yok yok, mert niyeti bozmuş paşa, bu gider hayabuşa falan alır, sonra yapışır asfalta spatulayla kazırız....
mert hayabusamı alıomus ee vasiyetini yazmısmı motoru kime bırakcak
bu hayabusa sabancının diimi yaaa hayabuSA........
[B]Md[/B]
bence mert; hayabusa diil "hayal buysa", "gercek SYM" demek istio..mertdg adlı üyeden alıntı
S&S
alırım bak paşa..kızdırma beni..tanırsın yaparım....
[B]Md[/B]
sen alırsında o seni almaz.. bacakların sıgmaz len o makineye..mertdg adlı üyeden alıntı
olsun dursun bi kenarda oda yeter...bazen senle tavla oynamaya gelirken binerim..hehehehhehee......hatırlıosun diimi hezimeti......
heheuehuehueheuheuehueheuehueheueheuehueheueheuehe uheuehheuheuehueheueheuheueheuheuehueheuhuhuehuahu ahauehauehauehauehaeuheuehueaheuaheuaheu
[B]Md[/B]
sen önce motorunu yürü hale getirde gelirsin..mertdg adlı üyeden alıntı
S&S
bunlara gerenk yok mayk..alırım anahtarını..reklam kokan hareketler bunlar...
[B]Md[/B]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)