Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Temmuz 2006, 15:01
Reklamlar
-
13 Temmuz 2006, 18:11
güneyerhanda tık yok abii
ilk gelği gün merhaba dedik bida ses yokk bende sevindimm burda sayımız çoğalıor diyee ama .
-
14 Temmuz 2006, 01:46
Forumdan Uzaklaştırıldı
@mertdg
Katalitik konvertor de devre dışı kaldığından daha da az benzin yakacaksın....
Hayırlı olsun, yolda karşılaşmamak umuduyla....
-
14 Temmuz 2006, 10:31
vayyyy mert süpper olmuş abi ya. kaç paraya maloldu ki? bi de normal bir egzozcuya mı yaptırdın, özel motorsiklet egzozcusu mu lazım?
ben de sissy bar resimlerini koyuyorum. bunlar aslında renault clio HB arka koltuk başlığı. iki demir arası mesafe tam bizim sissy bar deliklerine göre. sadece delik çapı artırılıyor. boyu kısaltılıp metrik 13 kılavuz ile yiv açılıyor. takarken de üstlü altlı kontralı tabir edilen şekilde somunlarla tespit ettik. sym yazılı kapağı da delerek yerine taktık. kumaş kaplı olduğu için biz deri kaplama yaptırdık.
arzu eden arkadaşlar bu şekilde yapabilirler.
thai biz iki takım istiyoruz. yapılma durumu olur olmaz bizi listeye yaz.
selamlar ve sevgiler.
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"]TEK VATAN TEK BAYRAK, TEK ÜLKE TEK ÜLKÜ[/FONT]
-
14 Temmuz 2006, 10:37
-
14 Temmuz 2006, 11:26
Thai adlı üyeden alıntı
@mertdg
Katalitik konvertor de devre dışı kaldığından daha da az benzin yakacaksın....
Hayırlı olsun, yolda karşılaşmamak umuduyla....
saol kardeşim..süpriz yaptım....performans süper ancak ses çok....kulaam çınlıo hala ucuna bir kapak yaptırdım vida ile tutturuluo..sökmesi takması kolay onu takınca orjinal egzozun aynı sesini veriyor..ama gidiş tamamen açığa göre azalıyor....bazen açık bazen kapalı kullanıcam.....bu sabah açtım....köprüden duymuşsunuzdur sesi....sym hayabusa chopper... ehheheee
serc adlı üyeden alıntı
vayyyy mert süpper olmuş abi ya. kaç paraya maloldu ki? bi de normal bir egzozcuya mı yaptırdın, özel motorsiklet egzozcusu mu lazım?
ben de sissy bar resimlerini koyuyorum. bunlar aslında renault clio HB arka koltuk başlığı. iki demir arası mesafe tam bizim sissy bar deliklerine göre. sadece delik çapı artırılıyor. boyu kısaltılıp metrik 13 kılavuz ile yiv açılıyor. takarken de üstlü altlı kontralı tabir edilen şekilde somunlarla tespit ettik. sym yazılı kapağı da delerek yerine taktık. kumaş kaplı olduğu için biz deri kaplama yaptırdık.
arzu eden arkadaşlar bu şekilde yapabilirler.
thai biz iki takım istiyoruz. yapılma durumu olur olmaz bizi listeye yaz.
selamlar ve sevgiler.
teşekkürler türkiye ... arkadaşlar ben anlaşma yaptım indirim aldım..isteyen olursa benimkinin aynısı 275 YTL veya sadece susturucu 250 YTL.. istanbuldakileri oraya götürüp yaptırırız..dışındakiler için ben yaptırıp kargoya verebilirim...motorsiklet egzozcusu bu arada bu adamlar...
sisi barın güzel olmuş güle güle kullan...eline sağlık...
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
dünden beri mert yeni parcaları görelim die 10 kere aradı
hayırlı olsun mertdg valla baya şık olmus.. yapanın ellerine saglık..güle güle kullan..
S&S
paşam saolasın..senin düldülede yapalım hehehehheheh bikere 10 kere aramadım bütün gün yoktun merak ettim de aradım tamam bidaha aramam , zaten bi yerlere gidiosunuz beni aramıosunuz yazdım bunu deftere söliimmm
-
14 Temmuz 2006, 12:06
üretkenliğinize hayranım arkadaşlar yaa vallahi heyecenlandırdınız beni
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
-
14 Temmuz 2006, 14:25
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
14 Temmuz 2006, 14:30
thai cigim fiyatı ne kadar acaba bu montun
-
14 Temmuz 2006, 15:10
melik17 adlı üyeden alıntı
thai cigim fiyatı ne kadar acaba bu montun
e yazmış ya 150 YTL diye....
-
15 Temmuz 2006, 10:39
mertdg adlı üyeden alıntı
Hi Scoota,
No they r not...we made it here..it's only a glass..you can put what you want in it...some of us put police flasher.. do you know it ? , I ll put park leds in it...here u know we dont have mirors with signals.. :(
I dont know any bigger windscreen ...only I saw smaler on internet...maybe you can ask to singapure..
I ll ask something.... do you have performance kits there for gts ?
see u
Thanks. There are no performance kits available here for the GTS 250 so far.
I wanted to wash my 250 and take photos of it today but it is cold and raining in Melbourne so I will have to wait until it stops raining!
Bruce (ScootaGeek)
Melbourne, Australia
-
15 Temmuz 2006, 12:22
ScootaGeek adlı üyeden alıntı
Thanks. There are no performance kits available here for the GTS 250 so far.
I wanted to wash my 250 and take photos of it today but it is cold and raining in Melbourne so I will have to wait until it stops raining!
Bruce (ScootaGeek)
Melbourne, Australia
ok scoota... we also waiting your picture I think you are too handsome
-
15 Temmuz 2006, 20:15
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
16 Temmuz 2006, 11:19
ScootaGeek adlı üyeden alıntı
The rain held off enough today for me to wash my bike for the first time. I have had it for 5 weeks now and have just over 800km so far.
Here is a picture of the bike with the bar-end mirrors I have added. These weigh about 400gm and the extra 250gm on each side of the handle bars makes it feel much more stable at speed (above 100kmh). These were much cheaper than special bar-end weights that I posted about a while ago.
Eklenti 2498
Here is a close-up of the bar-end mirror:
Eklenti 2499
No photo of me as yet - I am in my late 50s so I will be too old for the Turkish girls!
I have not looked at my spark plug - I am using whatever one is fitted as standard at the Sym factory.
Bruce (ScootaGeek - also known as Elder-Geek!)
Melbourne, Australia
-
16 Temmuz 2006, 23:03
selam arkadaşlar,
dün gece sünnet düğünümüzü başarıyla yaptık, çok eğlenceli oldu.
yarın sabah tatile çıkıyoruz, hepiniz kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
dönüşte yeni sürprizlere de hazır olun
thai, hesabına ancak aktarabildim, msn den ulaşamadım. hazır olunca lütfen o adrese kargo yapar mısın, sağol...
selamlar ve sevgiler.
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"]TEK VATAN TEK BAYRAK, TEK ÜLKE TEK ÜLKÜ[/FONT]
-
17 Temmuz 2006, 01:01
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah serc.
Tamam siparişi bugün yarın vereceğim, bir arkadaş daha var onu bekliyorum....
-
17 Temmuz 2006, 11:04
-
17 Temmuz 2006, 21:06
mert
ben skor için 5-0 diyorum fotoda bi hile yok da paşa skor için sıfırladıysa 5-0 abii
bu arada motomax' ın kampanyada gerçekten çok iyi gözüküyorr inşallahh müşteri bulursun ve istediğn motoru alırsın.hayırlı müşteriler
-
18 Temmuz 2006, 01:36
Forumdan Uzaklaştırıldı
Skor 5-1
Hatta ilk oyun paşanın ardından, bir tane mars, sonra da paşa mort....
Nasıl bildim ama....
-
18 Temmuz 2006, 11:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler