dün hasan şaş diye hastanede üzerime atladılar vallahiii
dün hasan şaş diye hastanede üzerime atladılar vallahiii
SYM GTS250 İST.
valla sadece kafadan değil surat şeklinde çok benziyo
selam millet,
dün sağ olsun thai ve paşa yardım etti..havalı korna ve polis flaşörü taktık....güsel oldu tavsiye ederim......
paşam mallar yok piyasada...adamda kayıp..su alalım..içicez sanırım üzerine...
sislerin ampullerini değiştiriim dedim..beyaz ışık verenle...sorun var...h27 miş ve h27 beyaz yok malesef.....bilginize.... bulan olursa bilgi lütfen...
ÖNEMLİ!!!!!!
Motana yeni debriyaj setlerini getirmiş....SOrunlu arkadaşların ruhsatları ile servislerine gidip sipariş vermesi gerekiyor.......bilginize....
Motana yakında sisi barların geleceği bilgisinide verdi...bekleyenlere müjde
[B]Md[/B]
Arkadaşlar plaka bugün çıkıyor: 16 v 0027
3 arkadaşın ortak sorunları:
1. k&n hava filtresi
2. ngk buji
3. sissy bar
Yardım edersiniz biliyorum, zaten onun için soruyorum :D
Selamlar ve saygılar
N.B.: Mertdg çok saol abi ya
Dostlar......
BEnde GTS 250 almak istiyorum Hatunu razı etme turlarındayım şu anda.....
9.000 YTL diyorlar. Bu arada Kayseri'deyim.. Forumu yeni takip etmeye başladım 29 sayfayı bir günde okudum.. Şunu farkettim hepiniz içten insanlarsınız.
Konuşurken bu denli güzel türkçe kullanmanızı da canı gönülden tebrik ediyorum ve sizinle aynı forumu paylaştığım için gurur duyuyorum
masimtuncez adlı üyeden alıntı
inşallah eşini razı edersin motoru görünce çabuk ikna olur.en azından bende öyle olmuştu burda motorun fiyatı iki hafta önce 7500-7700 ytl 'di artığını sanmıyorum. aramıza hoş geldin şimdiden
SYM GTS250 İST.
aramıza hoşgeldin masimtuncez,
hanımı ikna etmenin yolu kendin için aldığın mont, kask, eldiven, bot gibi ürünlerin aynılarını ona da almaktan geçiyor sanırım, en azından benim için işe yaradı
fiyata gelince, iki gün öncesine kadar ötv+kdv dahil 7680 ytl + 150 ylt plaka ve sigorta masrafı idi. Sanırım bu süre içinde %10 gibi bir zam gündemdeydi, sanırım bu yüzden sana bu fiyatı veriyorlar. Satıcı parayı peşin verip malı öyle alabiliyor, konsinye yok. BU nedenle maliyeti yansıtmmış olabilirler.
Dediğim gibi, eşini ona da aynı malzemeleri alarak ikna edebilir ve hayatınızda yepyeni bir eğlence, heyecan paylaşabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,
Selamlar ve saygılar.
masimtuncez adlı üyeden alıntı
sen gel istanbuldan al sana daha hesaplı buluruz istersen bulamassan 8000 e benim motoru veriğrim
şaka bir yana gerçekten 7500 civarında herşey dahil hallederiz.....
[B]Md[/B]
HERKESE SELAM ,
Arkadaslar bır suredır ıslerımın yagunlugu nedenı ıle fırsat buldukca okumaya calısmamın dısında yazma fırsatım olmadı.
ARAMIZA YENI KATILAN ARKADASLAR,
Hepınız hosgeldınız. Sızlerınde dıkkatınden kacmadıgı gıbı motor muhabbetlerının dısında arkadaslıgın , dostlugun , yardımseverlıgın ve samımıyetın en gercek sekılde yasandıgı formumuzdan memnun olup kalıcı olacagınızı dusunuyorum. Her gecen gun artan uye ve SYM motor kullanıcı sayımız sayesınde daha da guclenıyoruz.
MASIMTUNCEZ Hoşgeldin...
Mert motana debriyaj seti getirmiş diye yazmışsın, debriyaj sorunu olan bildiğin tanıdık arkadaşlar var mı? Varsa ne tarz problemler yaşıyorlar merak ettim.
Ayrıca Motana E-store 'u açmış ve bizim motorları maxi scooter değilde scooter kategorisine almışlar. :-) Yaa şaka bir tarafa ben bu e-Store'da bizim makinalar için yedek parçalar çantalar, sisy barlar ne bileyim ön cam çeşitleri falan bekliyordum, mesela SYM anahtarlıkları, birtakım aletler falan. Motanacı arkadaşlar bu yazıyı okurken "acele etme onlarda olacak!" diyorlardır inşallah. Demiyorlarsa o zaman "ne anladık o işten" derim bende... :-)
Arsel Özgürdal / RC PIPER PILOT / SAMSUN
abi e store un adresi nasıl
merhaba arkadaşlar
beni hatırladınız mı? Hani 1,85 boyla mio almayı düşünen arkadaşım ben
Malesef beni sym ci yapamadınız çünkü motomax öyle bir indirim yaptı ki bugün gittim daelim history 125 aldım..
Yarın akşam, plaka ve ruhsat herşey dahil teslim alıyorum eve kendim getiricem
çok heyecanlı yahu...
Sizi unutmadım...
Sevgiler ve Saygılar...
Kymco'dan dönme, kore'de türetme yeni motorun hayırlı olsun.YeK adlı üyeden alıntı
YeK adlı üyeden alıntı
YEK motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Daelim History de kaliteli makinadır, gönlün rahat olsun güle güle bin.
SERKAN79 E-Store'un adresi bu : http://www.motana.com.tr/e-store/index.php
Arsel Özgürdal / RC PIPER PILOT / SAMSUN
arkadaslar avrupa yakasında yetkili servis bilen varmı ?
Dostlar 7.500 YTL çok iyi burada 9000 YTL ama ben kayserideyim motoru buraya nasıl getirtebiliriz veya biliyorsunuz ilk 500 kilometrede dikkat edilmesi gerekenler var...
Diyelim ki motorla kayseriye gelmem gerekti.....
Nelere dikkat etmeliyim? bilgilendirirseniz ve önerilerde bulunursanız çok mmenun olacağım
Sağlıcakla Kalın....
50-60 km hızla yavaş yavaş gidecen 300km doldugu zaman hangi şehirdeysen yağını değiştircen veya 400km gidersin ankarada yagını değişirsin sonra devam edersin pınarbaşında radar var fazla hızlı gitmemasimtuncez adlı üyeden alıntı
Cok az kaldı Temmuz 5 de kavusuorum bekledigime degecek
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
PIPER adlı üyeden alıntı
selam herkese..bu haftaki iş yoğunluğum yüsünden pek ilgilenemedim kusura bakmayın.......
gts debriyajlarında bir sorun vardı ..kalkışta kavramada kaçırıyordu..hepsinde çıkmadı bazı arkadaşlarda bide bende oldu..sağolsunlar yetkililer duruma el atıp fabrikayı bilgilendirdiler, yeni tip debriyajlar geldi..ben daha taktıramadım..işlerden dolayı taktırınce yasarım sizede.......
estore a gelince sanırım şimdilikalt yapıyı yaptılar içerisine ürün koyacaklardır kesin ..bana biraz komik geldi..yani GTS 250 sepete ekle var ehehehhe..kim alır yahu öle motor? sepete ekle ahhahahhahahahahha...ürünleri bekliyoruz spybotlar duyrulur..artık eş dost alıcaz bişiler...ama sepete motor ekleyen pek çıkmaz bana göre
1 temmuzdu 5 oldu..15 20 gitmesin kankauzzy adlı üyeden alıntı
[B]Md[/B]
mert abi benim motoru test edermisin debriyajında bişey olmasın
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)