arkadaşlar aranızda sym gts 250 sini satmak isteyen varmı istanbul eyüpte ikamet ediyorum düşük kmli olmak kaydıyla almak isterim af buyurun forumun tamamını okuyamadım birisi lütfedip kronik sorunu olup olmadığını yazabilirmi acaba
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
http://yfrog.com/emim000623j
ya buyurun burdan yakın
üzerinde biraz oynanılırsa belki birşeyler çıkar ondan mustafa .
o fotoğraf ile biraz çirkin.
@serkanyeliz
laleli tarafında otoparkı olan eleman sen miydin ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
buda benim sym gts 250. siz ce nasıl olmuş? yorumlarınızı bekliyorum
http://img221.imageshack.us/g/14851230.jpg/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------
buda modfiyesiz hali
ttp://yfrog.com/9d33819912essj
acun0 kadeş diyorki: antep şivesi ile tercüme edeyim
yolda giderken ellrini bıraktıgın zaman kellesi maymun gibi oynuyomuş
siz siz olun motorun kafasını sıkı tutun
arkadaşlar mümkün olduğunca ucuzundan ve sağlamından ve az kullanılmışından gts250 almayı düşünüyorum. şu an değil ama birkaç ay sonra satmayı düşünen varsa beni dürtsün
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
2010 beyaz . 8,000km de
fiat hiç düşünmedim
2006 model 22.000 de motor benim sorun segman degilmis conta yakmıs yalnız heraret yaptımıs olabilirmisim usta öyle dedi. daha yaptırmadım yaza dogru yaptıracagım insallah.... ben motorun ikinci sahibiyim ilk sahibi nasıl kullandı bilmiyorum ama ben hor kullanmıyorum ani hızlanma yapmam 2 kişiden fazla asla binmem v.s.
eşimi işten çıkartıyorlar malesef gts 250 hayallerim en erken bahara kaldı ama taksit senet yaparım dersen olabilir ben kredi kartı kullanmıyorum daha doğrusu kullanmayı bilmediğimden iptal ettim bir dahada tövbe dedim senetle satarsan olur yoksa canın sağolsun bahara kadar beklerim
benim motorumda satlık fiyat 8 000 tl
arkadaşlar martta satanlarla irtibata geçelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)