küçük bir spor kazası geçirdim omuzumda çatlak var. en az 20 gün motora binemicem
küçük bir spor kazası geçirdim omuzumda çatlak var. en az 20 gün motora binemicem
SYM GTS250 İST.
haydaaaa gecmiş olsun kardes..apexhan adlı üyeden alıntı
S&S
Herkese iyi haftalar
apexhan geçmiş olsun,şimdi geçmez sana o yirmi gün şimdi
Allah beterinden saklasın...bir an önce dön aramıza..
hepinizden ALLAH razı osun..
SYM GTS250 İST.
Geçmiş olsun apexhan kardeşim.
Arsel Özgürdal / RC PIPER PILOT / SAMSUN
Geçmiş olsun kardeşim, en kısa zamanda motor tepesinde görmek isteriz seniapexhan adlı üyeden alıntı
@serc
Aramıza hoş geldin, umarım memnun kalırsın motorundan 7000 km.'yi devirmiş bir kullanıcı olarak benimm memnuniyetim burada olmamdır sanırım.
Bu bağlamda motana gelecek diyorsa gelir 15 güne kadar, servisin ile bağlantıda kal ve mümkünse kendine iyi bir servis seç. Servis olmadan kürşat bey'e ulaşman bir anlam ifade etmez. Çünkü parçayı direk sen alamazsın.
@pasha
Sen de hoşgeldin aramıza, iyi bir seçim yaptın bence..
@Tüm yeni arkadaşlar,
Motosikletinizle ilgili sıkıntılarınızı bu başlıkta dile getirmeden önce mutlaka başlığı başından sonuna okumanızı tavsiye ederim. Çünkü sizin yaşayacağınız sorunları veya problemleri zaten bizler, önceden yaşamış ve çözümlerini veya çözümsüzlüklerini burada dile getirmişizdir.
Kalın sağlıkla
apex eçmiş olsun kardeşim, biran önce ii olman dileklerimizle...
yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, güle güle kullanın..buluşmalarada tüm sym cileri bekliyoruz bu arada....
[B]Md[/B]
Hoşbulduk,
Apexhan geçmiş olsun.
Thai sağol, servisim Bursa'nın tek yetkili satış ve servisi, aynı zamanda yeni motorcu olmama rağmen (A2 alalı 6 ay oldu da ;)) bana çok arkadaşça ve dostça davranan ve GTS almama neden olan insanlar. Tavsiyelerine uymaya çalışacağım.
Bu arada forumdan takip ettiğimden anladığım kadarı ile henüz Mertdg parçalar için parayı aktarmamıştı. Acaba çanta aparatı için talep kabul ediyor mu hala?
Selamlar, saygılar.
serc adlı üyeden alıntı
serc...
senle msn de konuştuk ancak diğer arkadaşlarında bilgisi olsun dedim..
taiwanda bir gts kullanıcısıyla tanıştık,1 aydır onunla görüşüyoruz..parçaları oradan toparlayıp bize gönderecek, adam bir gts delisi, kendi motoruna 4000 dolar harcamış, derki burada kalşte kalite parçalar var ve sana kalitesiz malları tavsiye etmem, bana güven dediklerimi al....
neyse kısacası 25 değişik parça listesi yaptık , resimleri ve özellikleri bende...sorun şu ki burada gümrüğe takılırmı takılmaz mı? denemeye karar verdik larry le (larry oradaki arkadaş)
geçen hafta ona bir miktar para gönderdim ve 1 adet egzoz ve 1 adet debriyaj seti aldı...ancak orada sınav dönemi olduğu için çok yoğun..arkadaş ingilizce öğretmeni...sanırım hafta sonuna doğru işleri bitecek,genelde msnden görüşüyoruz (geçen hafta görüşemedik bu yüzden..sadece mailleştik)
Plan şu.... dhl,fedex,ups gibi kargo firmaları hem pahalı hemde gümrük sorunu olabilir....en güzeli normal posta ile yollaması,bakalım önümüzdeki hafta 2 parça gelecek, eğer bir sorun olmazsa diğer parçaları yollayacak..
egzoz ve debriyaj en riskli parçlar, geçerse diğerleri kolay......inşallah sorun olmaz...olursa su içicez ardın dan.....ehhehee
parçlar gelince sizlere yazarım , ozaman kim ne istiyorsa söyler onuda ekleriz...bu arada motanada bazı parçaları getirecek, oradanda temin edebiliriz...bu işi baya araştırdım SPYBOT lar beni duyuyorsanız yardım cı olurum..tüm bilgiler mevcut....
[B]Md[/B]
mert yine destan yazmış.. mallar nerde kardeşiim.paraları peşin verdik..
saka bi tarafa insallah mallar tekılmadan gelirde daha keyifli sürüşler yaparız..
S&S
RESİM NASIL EKLİYORUZ URL OLARAK BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
HERKEZE TEKRAR TEŞEKKÜRLER EN KISA ZAMANDA ARANIZA DÖNÜCEM
SYM GTS250 İST.
www.imageshack.us adresine gir, resimleri oraya upload et, sonra aşağıdaki mesajın yazıldığı kutuğun üstünde dağ ve güneş ambleminin üstüne bas sonra linki onun içine kopyala hepsi bu
teşekkürler paşam.
SYM GTS250 İST.
SERKAN79
SAĞOLASIN NEREDE YANLIŞ YAPTIM YAHU
SYM GTS250 İST.
senin suçun yok paşa kendi bilmiyoki sana anlatsın yanlış anlatmış işte
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)