kurnaz daglı yeni motorunun resimlerini ve aldıktan sonraki fikirlerini belirten bir konu açarsan çok güzel olur.
Selam arkadaşlar, siteye resim koymayı bir türlü beceremedim. Daha sonra tekrar deneyeceğim, HD200 hakikaten dengeli ve insana güven veren bir motor. Yeri geldiği zaman yeterince de seri, yani trafikte seni sıkmıyor. İnsana güven veren bir makina, uzun vadede kulalnımda nasıl olacak göreceğiz. Gerçi benden önce kullanan kişi 15.000km yapmış ve hiçbir sorun yok. Herkese iyi seneler..
http://www.ressim.net/
bu siteden koyabilirsin merakla bekliyoruz
motorun çiçek gibiymiş güle güle kullan kışın bu çamın çok faydasını görürsün ama son hızı azaltır
allah hata kaza vermesin
Sağol Allah Razı olsun. Evet hızı azaltıyor ve rüzgarda da biraz dengeyi bozuyor. İdare edeceğiz artık faydası da yabana atılır gibi değil. Sürat yapmamak en iyisi zaten. Hepimize kazasız sürüşler. Allah kaza bela vermesin..
slm arkadaşlar. bir aksilik olmazsa yakında aranıza katılmak üzereyim.2006 model 6000 km'de bir joyride200 almayı planlıyorum. ancak küçük bir pürüz var ki ben şu an diyarbakırda ikamet ediyorum. diyarbakır ve çevre illerde sym servisi yok.sizce ihtiyacım olduğunda istanbul veya izmirden yedek parça temin edebilirmiyim?idame edebilir miyiz? ne dersiniz?
kurnazdağlı senin motor da 15.000 km yi ev içinde yapmış sanırım çok temiz görünüyor.güle güle kullan.
Herşeyden önce alacağın motor hayırlı olsun. Joyride' lar güzel makina, zaten pek yedek parçaya ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Yine de İzmir fabrikayı arayıp bilgi alabilirsin. Benim motora gelince ilk sahibi genelde otobanda kullandığı ve temiz de kullandığı için motor o halde. Tekrar hayırlı olsun..
arkadaşlar bu motorlar otoatik şanzımana mı sahip (yani vites değiştiriyor mu) yoksa normal çin malları gibi ilk hızda da son hızda da aynı viteste mi gidiyor?onlarada otomatik vites deniyor ya.
Arkadaşlar Merhaba yeni üye oldum. bir sorum olacak sym gts 250i evo almak istiyorum bununla ilgili fikri olan varmı normal gts 250 den farkları nelerdir arada 1000 tl gibi vark var teşekkürler
motorunun rengi gerçekten çok güzel...
bence hiç bozmaaa..
ne kadar iyi bir boyacıya yaptırsanda işini orjialinin yerini tutmazzz...
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
ozaman cantları siyaha boyayıp kırmızı şerit çektirsem asıl olu?
asdadaş merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... benmde sym gts 250im var ve beyaza boyattırmak istiyorum. mümkünmüdür acaba görüşlerinizi bekliorum... )))
Uzzy nickli arkadaşın GTS si beyaz. Yakından görmedim ama fotolarda çok hoş duruyor bence. Kendisi ile irtibata geçersen bilgi alabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/members/uzzy-12670.html
bendede aynı sym gts250 rengınden var bence cok guzel bır mavı oynama derım bırak oyle sade kalsın asdadas
gts nin elektirik sistemi xenon ve stebel kornayı kaldırıyor.
görsel açıdan bir değişiklik yapmanızı çok tavsiye etmem, 3-4 yıl kullanımdan sonra zaten boya yaptırma isteği duyacaksınız o zaman işinin ehli bir ustaya gitmek de fayda var.
ön kısa far için mercek düşünüyorum ama cesaret edemedim henüz.
aynaları gidona almak istedim, uygun ayna bulmakta zorlandım ve ayna yerlerini nasıl kapatacağımı bulamadım.
sinyalleri aynalara alıp sinyal yerine çakar konulabilir ama yasal değil.
vaktiyle bir uzakdoğu sitesinde epey görsel modifikasyon malzemesi var idi ama pahalı ve uzak.
makina ile çok oynamanızı tavsiye etmem keyfini sürün. yeterince keyifli bir makina.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Sym hd200'üm ile baya büyük bi kaza yaptım geçenlerde ve tüm ön aksamlar değişti, arkada bagaj da takılan koltuk yanlarından geriye giden koruma demiri(plastiği) de kırldı, fakat bu parça fabrikanın elinde yokmuş. Bagaj kulanımı benim için çok önemli idi, bu nedenle acilen bir alternatif bulmam gerekiyor. Cıvataların takılacağı yerleri uyuşan başka bir modelin arka demirini de alabilirm ancak hangisidir bilmiyorum. Ya da bu motora yakışacak özel imalat birşey de yaptırabilirim. Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)