zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Haksızlık bu ama
Haksızlık bu ama
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
007 sende yeni sayılırsın hadi bakalım pamuk eller cebeee
S&S
Thai adlı üyeden alıntı
walla sanırım subap ayarlarından....baktırcam tamere..sıkı olabilir...yeni depo aldım bugün deniyorum eğer 250 km götürmesse anlarız...
very interesting... here you know summer, 25-30 c degrees...and there it's winter and 2.7 c......hmmmmScootaGeek adlı üyeden alıntı
Come here my friend, here you can ride in warm weather,everywhere is green, nice sunsets ...we can find a bike for you....
4 LT ye 100 yapiosan 12 LT ye 300 yaparsın yaklaşık...GTS 12 litreye 270-300 civarında yapıyor ... 300 yapabilen az kişi var bu arada.....bence normal....sen genede hava filitresi ve bujileri kontrol et belki %10 farkeder....bide kullanmanla alakalı tabi..çok gazlarsan çok yakıo meret benim öle..en azındanjoyride 2004 adlı üyeden alıntı
[QUOTE=uzzy]Motoru almanı bekliyoruz..gri renk güsel..iyi tecih....servis konusunda sana yardımcı oluruz bizim servisimiz var gittiğimiz..biraz uzak ama değer..istersen ilk bakımına yani 300 KM bakımına birlikte götürürüz.......mertdg adlı üyeden alıntı
bu arada eylemlere mi katılmak istiosun ehehhehehehe ne eylemi boykot mu var..sendikaya mı gircez.....ehehhehe(kızmıosun dii mi samimiyetten)
Hakan a söyle ayıp edio niye gelmiyo foruma ve buluşmalara...bu nasıl sevda...bekliyoruz kesiiin onu......
EYLEMLERDE BULUŞMAK ÜZERE
Paşa sende gelllllllll
HOOPPP kaynak yok kaynak yok....
[B]Md[/B]
[QUOTE=mertdg]Motoru almanı bekliyoruz..gri renk güsel..iyi tecih....servis konusunda sana yardımcı oluruz bizim servisimiz var gittiğimiz..biraz uzak ama değer..istersen ilk bakımına yani 300 KM bakımına birlikte götürürüz.......
bu arada eylemlere mi katılmak istiosun ehehhehehehe ne eylemi boykot mu var..sendikaya mı gircez.....ehehhehe(kızmıosun dii mi samimiyetten)
Hakan a söyle ayıp edio niye gelmiyo foruma ve buluşmalara...bu nasıl sevda...bekliyoruz kesiiin onu......
EYLEMLERDE BULUŞMAK ÜZERE
Paşa sende gelllllllll
Gerekirse motorsuz Ankara ya kadar yürürüz yetmezmi
Bende onu merak ettim ofiste laptop basındaydı ama demekki üye deil onu hemen üye yapaım ben
GTS sevdasını bilen yasar BU SEVDA BİTMEZ
İlk bulusmanıza gelecem ama 125 war utanırım
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
ewt arkadaşlar babm motoru sataktan vazgeçti sonunda.ama şu servis işi hala canımı sıkıo sizinki 1500 olmuş hava filtrexi değişironuz benimki 11000 oldu değişmedi adamlar getirtcez diolar daha yok.hep erteliolar yaa.yaa yada bana ordan kargoyla yollayın artık napacaz fikir verin motor iice yavaşladı çok yakıo bide.
dongul murat
mert sğl
geçen hava filtresiyle bi tanışma yaptım zaten,bi güzelde temizledim ama bujiyle tanışamadım daha hehee
hafta sonuda sağolsun piper tarif etmişti seleyi aşaya aldım bi güzel motoru mazotla pırıl pırıl yaptım ama buji baya ters bi yerde gördüğüm kadarılayla onu halledebilirmiyim bilmiyorumm.Elimde kullanma klavuzu olmadığı için ne kadar zamanda bir değiştirmem lazım bunları onuda bilmiyorumm.Bu konuda acemi olmakta zor işmiş yaww hehe.
herkese tekrar merhaba,
uzun süredir yazmıyorum çünkü motordan yazmaya vakit kalmıyor bu doğru lakin; şaka bir yana gerçekten çok yoğunum. işim gereği bilgisayar karşısnda fazla vakit harcadığımdan akşam bilgisayarın karşısına oturmakta hiç içimden gelmiyor.böylelikle evden de yazamıyorum.
şimdi işten çaldığım bir 5 dakika sayesinde yazıyorum. çok uzun zaman oldu ama yapılan organizasyonla ilgili bende birşeyler yazayım. kartala yapılan ve dönüşte cadde üzerinden adını şimdi hatırlamadığım cafeye yapılan sürüşe tuvaletimi tutamadığımdan katılamadım. ben geldiğimde yeliz motorun başında bekliyordu ve herkes gitmişti. bunu kaçırdığıma çok üzüldüm; içimde bir ukte..bunun dışında gerçektende "muhabbet" oldu..lak lak olmadı yani..
ayrıca sağolsun ali can abi geçte gelmemizin etksiyle bizi lanse! etti..zaten bu olacaktı ama bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum ..velhaasılı kelam sym motorlarının yedek parçacası olarak yedek parçada pek sıkıntı yaşamadığımızı belirteyim..yeri geldikçe sym yada mototrlarıyla ilgili sizinle bilgi paylaşacağım..yalnız bu formda kendimi çalışıyormuş gibi hissetmekte istemiyorum..orta yolu bulacağız artık..çok uzun oldu pardon..herkese selamlar..
Kardeşim bu hafta sonu gelmesse haber ver sana alıp yollayalım buradan....gropsy adlı üyeden alıntı
acil değiştirmen lazım..........o ne km yaaaa....şimdilik şunu yapabilirsin....hava filitre kutusunu aç..içini temizle iice...karton kısmı sök..yerine sünger koy....gelene kadar idare eder.....
bennebzamir adlı üyeden alıntı
tekrar hoş geldin..... artık biyere kaybolmican dii mi?
BU AKŞAM BULUŞMA VAR::::::: UNUTMAYIN!!!!!!!
joyride 2004 adlı üyeden alıntı
hmmm eline sağlık...walla joylarınkini bilemicem de GTS nin bujisi kolay bir yerde...yan kapağı söküyorsun..hemen karşında...sanırım joyunda öledir..bi bak istersen yan taraftan....
[B]Md[/B]
Yaaaa ben bu aksamki bulusmaya gelemiorum calısıorum cünkü
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
gts 250 ile depoyu ilk fullememde iki kişi kullanımda 287 inci kmde benzin uyarı ışığı yandı. tek kişi kullansam sanırım 300 km yi geçerdi.yolcum ile toplam ağırlığımız 240 kilo civarı.bana normal gibi geldi
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
feragold adlı üyeden alıntı
Normal şartlarda 280-300 arasında yapması lazım.... bence ii durumda seninki... rampa aşa boşa at..daha az yakar hehehehhe
hadi hadi yeme bizi...istemiosun bizle olmak..sevmiosun sen bizi...uzzy adlı üyeden alıntı
!!!!!!!!!!!!!!!!!!DİKKAT!!!!!!!!!!!!!
::AKŞAMKİ BULUŞMAYA GELMEYEN TÜM SYM SEVERLERE TEŞEKKÜR EDERİZ:::
TAKIM RUHU BUNU GEREKTİRİR........BİZDE OLMADIĞINA GÖRE....SÖLİCEK BİR ŞEY YOK......
[B]Md[/B]
Motorun Orjİnal Fİlİtresİ KaĞit Ve Temİzlenmesİ Pek MÜmkÜn DeĞİl Farkli Bİr Hava Fİlİtresİ Varmİ Acaba ( YaĞli ,sÜngerlİ ...)
SYM GTS250 İST.
apexhan adlı üyeden alıntı
orjinali öle..... ben K&N takıcam...tabi gelebilirse hehehhehee....
tavsiyem yedekli olarak orjinalinden al..kirlendikçe at......temizlenmiyor çünkü...
[B]Md[/B]
Zühtü paşam birşey sorucam.
Sende yanılmıyorsam önceden burgman vardı şimdi sym ci oldun motoru dışında sence sym suzukiyi aratırmı.
simdi söle oluyor..beto_977 adlı üyeden alıntı
burgman bu konuda efsane hakikaten..onun yerini hiç bir motor tutamaz bana göre ancak teknik açıdan bakarsak son sürat haricinde ara hızlanmalar, güvenlik, yakıt ekonomisi, frenleme vs. gibi konularda oldukça başarılı ve burgmanı aratmıo desem..
S&S
Sevgili arkadaşlar selamlar,
Ben Bursa'dan aranıza katıldım. Yakın bir arkadaşımla beraber siyah 250 gts aldık, plakalar bile daha bugün ya da yarın çıkacak. Bizim sorunumuz bel dayamaları. Daha önce Zühtüpaşa'nın makinesinde gördük ve Thai'nin Motana'dan edinebilineceğini yazdığını okuduk ama şu anda onlarda yok. Başka bir yerden farklı bir şekilde nasıl edinebiliriz, bilgisi olan, yardım edebilecek kimse var mı.
Selamlar ve saygılar
Dr. Serhat Yalçınkaya
0532 2736032
sevgili serc;
bildigim kadarıyle kısa bi sürede motana nın elinde olacak..ama yinede en dogru bilgiyi onlar verir. galiba sırt dayama için alt bağlantı parçası(braket) yapılıyor.o nedenle 10-15 gun demişlerdi gecen gün..
S&S
çok teşekkür ederim sayın zühtüpaşam, erdal beyle yeniden irtibata geçelim biz o zaman.
Selamlar saygılar
kürşat bey var..yedek parca sorumlusu.. endogru bilgi onda..serc adlı üyeden alıntı
S&S
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)