Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Nisan 2009, 02:00
sirkeci deki taraş ta sym gts(mm3073) hava filitresi bulunuyor ellerinde yoksada hemen getirtiyorlar.20 lira orjinalinden hiç farkı yok ben bir senedir onu kullanıyorum 1000 km de temizleyip 2000km yenisini takıyorum. Velmoto diye bir firma ithal ediyor. tüm arkadaşların bilgisine.servis olarak da motomarketi (anadolu yakası)deneyin benim hoşuma gitti çok ilgileniyorlar müşteriyle.zevkli sürüşler
Reklamlar
-
25 Nisan 2009, 02:03
arkadaslar sym jet 100cc ın granajlarını satan yada bulabılcegımız bıyer warmı
Rüzğarı_hissSet
-
25 Nisan 2009, 18:03
bende GTS 250 yi geçenlerde 1000 bakımına soktum genç motorda yağ değişti 35 ödedim orjinal yağ kullandılar benimki niye 35 de sizinkiler 70 tutuyor
-
26 Nisan 2009, 00:42
Karagoz14;
hava filtresi bilgilendirmen için teşekkürler. Saat 1800'de mesajı okudum hemen internetten telefonunu bulup taraş'ı aradım.Ellerinde ürün mevcutmuş. 18:25'te Sirkeci taraştaydım.
Tekrar teşekkürler,
-
26 Nisan 2009, 12:08
felixxist adlı üyeden alıntı
Karagoz14;
hava filtresi bilgilendirmen için teşekkürler. Saat 1800'de mesajı okudum hemen internetten telefonunu bulup taraş'ı aradım.Ellerinde ürün mevcutmuş. 18:25'te Sirkeci taraştaydım.
Tekrar teşekkürler,
birbirimize yardımcı olursak ne mutlu bizlere,iyi günler arkadaş.
-
30 Nisan 2009, 19:14
evet aramızda 35,00 TL ödeyen arkadaşlarda var, benim gibi 70,00 TL ödeyen arkadaşlarda.
Peki SYM yetkilileri buna bir ses cıkarmıyorlarmı kimse kusura bakmasın ama bir yağ değişimine 70,00 TL cok para
-
01 Mayıs 2009, 17:10
bakım ücretlerini çok kafaya takmayın. en büyük problemlerden birisi hava filtresi idi. şu ana normali 40 ytl civarı 20 ytl ye elde edebiliyoruz. garanti süresi içinde servislere götürün daha sonra kendinize service manual edinin zaten yapılacak herşey en ince detayına kadar anlatılmış. biraz meyliniz varsa bakımları kendinizde kolay bir şekilde halledebilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam yağ değişiminde gts nin aldığı yağ 1,2 lt yağın litresi yaklaşık 20-25 tl aralığında hesabınızı buna göre yapın.
benim sormak istediğim bir konu var. yola çıkmayı planlıyorum. dolayısıyla çanta lazım olacak. bir adet sırt çantası ve soft yan çanta bakıyorum. ixon x-twin e baktım. 2*27 lt ile işimi görebilecek gibi. yalnız fiyatı 200 tl.
linki http://www.yildizticaret.com/pro/152...TWIN-YAN-CANTA
bu çantalara muadil daha hesaplı aynı ya da daha fazla hacime haiz tavsiye edebileceğiniz çanta var mıdır ?
çanta konusunda tavsiyelere açığım yalnız top case tabir edilen çantalardan takmayacağım.
teşekkürler
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
01 Mayıs 2009, 22:50
yan canta hk
meharis adlı üyeden alıntı
bakım ücretlerini çok kafaya takmayın. en büyük problemlerden birisi hava filtresi idi. şu ana normali 40 ytl civarı 20 ytl ye elde edebiliyoruz. garanti süresi içinde servislere götürün daha sonra kendinize service manual edinin zaten yapılacak herşey en ince detayına kadar anlatılmış. biraz meyliniz varsa bakımları kendinizde kolay bir şekilde halledebilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam yağ değişiminde gts nin aldığı yağ 1,2 lt yağın litresi yaklaşık 20-25 tl aralığında hesabınızı buna göre yapın.
benim sormak istediğim bir konu var. yola çıkmayı planlıyorum. dolayısıyla çanta lazım olacak. bir adet sırt çantası ve soft yan çanta bakıyorum. ixon x-twin e baktım. 2*27 lt ile işimi görebilecek gibi. yalnız fiyatı 200 tl.
linki
http://www.yildizticaret.com/pro/152...TWIN-YAN-CANTA
bu çantalara muadil daha hesaplı aynı ya da daha fazla hacime haiz tavsiye edebileceğiniz çanta var mıdır ?
çanta konusunda tavsiyelere açığım yalnız top case tabir edilen çantalardan takmayacağım.
teşekkürler
merhaba bende cok temiz 1-2 kez kullandigim yan cantalar var . topcase aldigim icin bosa cikti. isterseniz uygun fiyatli verebilirim.
ozelden msn verirseniz resimlerini gonderirim
-
02 Mayıs 2009, 17:20
Motoran a 1 hafta önce mail attım gerekli olan parçalar ile ilgili , fakat herhangi bir cevap yok , telefonlar ile de ulaşamıyorum . bu yedek parça ve servis olayı bukadar kaliteli bir motor için üzücü gerçekten. umarım en kısa sürede düzelir .
-
02 Mayıs 2009, 23:39
Bugün fiddle 125 i görmek için galeriye gittim. Görüntü olarak gerçekten güzel ama hareketli aksamlar konusunda okadar çok şüphelerim varki. Bu motoru eşimle birlikte kullanmak istiyoruz.Tabii benim artçım olacak kendisi. 2 kişi olarak bu motorun performansını çok merak ediyorum. 3700 TL param var ve eğer aklıma yatarsa bu motoru alabilirim. Arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa, kullanalardan daha fazla bilgi alabilirsem çok sevinirim.
Saygılarımla.
-
04 Mayıs 2009, 17:20
Sanırım fiddle 125 kullanan henüz kimse yok. Demekki aldığım zaman ilk yorumları ben yazacağım.
Saygılarımla.
-
07 Mayıs 2009, 15:09
yolların vardır sym si fakat bu kaliteyi fazla bilen yok.
-
08 Mayıs 2009, 15:00
Tolgam adlı üyeden alıntı
Bugün fiddle 125 i görmek için galeriye gittim. Görüntü olarak gerçekten güzel ama hareketli aksamlar konusunda okadar çok şüphelerim varki. Bu motoru eşimle birlikte kullanmak istiyoruz.Tabii benim artçım olacak kendisi. 2 kişi olarak bu motorun performansını çok merak ediyorum. 3700 TL param var ve eğer aklıma yatarsa bu motoru alabilirim. Arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa, kullanalardan daha fazla bilgi alabilirsem çok sevinirim.
Saygılarımla.
2 ay önce fidlle II aldım ve kullanıyorum. şu anda yaklaşık 300 km.de daha rodaj aşamasında olmasına rağmen sadece denemek için 1 dk. kadar bile sürmeyen bir tam gaz yaptım rahatlıkla 100 km.yi gördü. eşimle 2 kişi de kullanıyorum çekişinde sağlamlığın da hiç bir problem yok. yakıtı yeni motor olmasına rağmen muadillerinden daha düşük. karbüratörü japon malı.
işçilik, malzeme kalitesi ve sağlamlık gerçekten iyi. sadece tüm tawian motorlarda olduğu gibi sele biraz yüksek ve ön amörtisör biraz sert, kullanınca biraz daha yumusayacaktır diye düşünüyorum. bir de aynalar çok kaliteli olmasına rağmen yuvarlak olduğu için arka görüş konusunda (ben arkayı geniş açılı olarak görmek istediğim için) biraz sıkıntı yaşıyorum, sen de aynı şeyi yaşarsan onu da 2 adet ayna ile çözebilirsin.
daha önce de kymco active 125, agility 125 ve süper 8 alıp kullanıp sattım. arkadaşıma agility city aldım onu da kullanıyorum. kullanım ve sele oturma pozisyonu ve rahatlığı olarak kymco lardan daha iyi.
malzeme kalitesi olarak aglity city ile aynı ve fazlası ile tatminkar. marş, korna, sinyal, far anahtarları kymco ile aynı.
bu motor (sym ile motoran firmasının anlaşma yapıp ortak olmasından sonra ki oldular.) motoran firmasında imal edilip avrupa buradan ihraç edileceği konusunda anlaşmışlardı sanırım. durum böyle olursa parça yönünden de bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
fidle II yi hiç düşünmeden tavsiye ederim.bu motor hakkında ne tür bilgi istersen elimden geldiği kadar yardımcı olurum. fiat olanrak ne dediler bilmiyoırum ama ben ötv indiriminden önce çok daha ucuza almıştım.
Tolgam adlı üyeden alıntı
Sanırım fiddle 125 kullanan henüz kimse yok. Demekki aldığım zaman ilk yorumları ben yazacağım.
Saygılarımla.
forumda motoru alınca ben yorum yazmıştım, ya aratmamışsın ya da bulamamışsın. neyse yukarıya tekrar yazdım.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
-
08 Mayıs 2009, 19:01
Arkadaşlar joyride 200 üm dün yolda giderken aniden stop etti ve birdaha çalışmadı. Söktük bujiye akım geliyor yakıt filtrelerinde de bir problem yok ancak bujideki kıvılcım biraz zayıf gibi geldi sizce problem neden kaynaklanıyor olabilir?
-
08 Mayıs 2009, 22:48
merhaba 2000 km dekı gts 250 mi sahibinden com sitesinde satılığa cıkardım bilginize ilan no 13891356 makine cok temiz ve fiyat olarak ucuz 2008 model füme gts 250 alacaklara duyurulur .. ıyı sürüşler..
-
09 Mayıs 2009, 04:41
sym hd 200 hava filitresi ve Ön tahrik setinde ki plastik parçalar ve bilyalar lazım fiyat nekadar tutar bilen varmı nerden temin edebilirim teşekkürler.
-
09 Mayıs 2009, 16:07
Benim gts ye Altan motordan bilyaları aldım.Çok yardımcı oluyorlar.Motorun seside degişti.Artık bilyalardan ses gelmiyo,çekişide arttı.Altan motordan temin edebilirsin
-
09 Mayıs 2009, 19:12
Tum SYM cilere selamlar,
Nasipse hd 200 ile aranıza katılmayı dusunuyorum,gercekten cok arastırım esasında dylan ve sym hd 200 arasında kalmısken bir anlık acaba gts 250 nasıl olur gibi bir dusunceye kapıldım bazı motorcu arkadasların da cesaretlendirmesiyle.Fakat gts 250 nin agırlıgının park,manevra ve dusuk surat esnasında ne kadar buyuk bir handikap yaratabilecegini tahmin edebiliryorum (en azından bnm gibi bir acemi için) Arkadaslar sizin tavsiyeniz ne olurdu ilk motorum olucak gts 250 gibi dolu agırlıgı 180 kg yaklasan bir scooter la baslayan oldu mu hiç aranızda?
Bu arada yasım 33,boy 1.84 ve 92 kg bilmiyorum fark eder mi? izmir ksk yasıyorum genelde evden işe 5-6 km lik mesafelerde kullanmayı dusunuyorum
Birde cok enteresan ama sym 2. elde en az izmir de var,hemen suracıkta tur distributoru var ama izmir de bu kadar az olması vede 2. elinin bulunmaması dusundurucu.Motoran tanıtım&reklama daha fazla özen gostermeli bence.
Cevap yazacaklara şimdiden tesekkurler...
-
09 Mayıs 2009, 19:42
bahadir_bado adlı üyeden alıntı
Motoran a 1 hafta önce mail attım gerekli olan parçalar ile ilgili , fakat herhangi bir cevap yok , telefonlar ile de ulaşamıyorum . bu yedek parça ve servis olayı bukadar kaliteli bir motor için üzücü gerçekten. umarım en kısa sürede düzelir .
Motoran su anda bazı seyleri tam manasıyla oturtabilmis degil evet aslında kullanıcıların bazıları sizin gibi bu konuda rahatsız ama ben zamanla bazı seylerin bu kurum icin oturacagının kanısındayım .. Telefon ve mail yolu ile her daim ulasıyorum .. Resmi sitelerinde yer alan baska bir numarasından ulasmayı dene ..
acun0 adlı üyeden alıntı
yolların vardır sym si fakat bu kaliteyi fazla bilen yok.
Bu kaliteyi aslında bilen var yalnız yedek parca konusundaki kopukluklar alıcıyı yolundan döndürebiliyor ..
deepdish adlı üyeden alıntı
Tum SYM cilere selamlar,
Nasipse hd 200 ile aranıza katılmayı dusunuyorum,gercekten cok arastırım esasında dylan ve sym hd 200 arasında kalmısken bir anlık acaba gts 250 nasıl olur gibi bir dusunceye kapıldım bazı motorcu arkadasların da cesaretlendirmesiyle.Fakat gts 250 nin agırlıgının park,manevra ve dusuk surat esnasında ne kadar buyuk bir handikap yaratabilecegini tahmin edebiliryorum (en azından bnm gibi bir acemi için) Arkadaslar sizin tavsiyeniz ne olurdu ilk motorum olucak gts 250 gibi dolu agırlıgı 180 kg yaklasan bir scooter la baslayan oldu mu hiç aranızda?
Bu arada yasım 33,boy 1.84 ve 92 kg bilmiyorum fark eder mi? izmir ksk yasıyorum genelde evden işe 5-6 km lik mesafelerde kullanmayı dusunuyorum
Birde cok enteresan ama sym 2. elde en az izmir de var,hemen suracıkta tur distributoru var ama izmir de bu kadar az olması vede 2. elinin bulunmaması dusundurucu.Motoran tanıtım&reklama daha fazla özen gostermeli bence.
Cevap yazacaklara şimdiden tesekkurler...
Ben bu örneklemeye kendimi koyamıyorum ama cevremde baslangıc makinası olarak GTS 250 kullanan bircok örnek gösterebilirim size .. Ben GTS diyorum olmadı Joyride 200 .. Boy ve kilo problemine gelince kafana takma gereksiz bir nokta kullanınca hak vereceksin
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
12 Mayıs 2009, 01:23
Satılık !!!
SYM GTS 250 sissy bar !
2009 model yeni aldigim gts 250 uzerinde gelen sissybar hic kullanilmadan cikartilarak yerine canta baglantisi ve canta takilmistir.
Sissy Bar almayı dusunen arkadaslar orjinal olarak hicbiryerde satilmamaktadir. Sırt kısmında SYM logosu bulunmakta ve fermuarlıdır.
Satin almak isteyenler ozel mesaj atabilirler
Fiyatı : 135 TL.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler