Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Mart 2009, 02:32
Vay Vay Vay Vay Pınar resimleride koyarmıs
Eeeeee ben sana basındada söyledigim gibi hergün bir özelligini kesfedeceksin bu moturun .. Makinan ve üzerinde olan sen her daim trafikte ayrıcalıklısınız bunu asla unutma .. Motor bir yana ufakta olsa bu eglenceli minik kazada sana birsey olmaması sevindirici bir haber aman kendine dikkat et lütfen
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Reklamlar
-
20 Mart 2009, 22:19
sym kaporta
sym 150 vs kaporta parçaları lazim acil cevap bekliyorum
hiç bir yerde ne site ne de fiyat bulabildim aciiillll
Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.
-
23 Mart 2009, 09:56
slm,
Ben, SYM türkiye distribütörü MOTORAN AŞ'nin Üretim ve Satış Sonrası Hizmetler müdürü Turgut Demirtürk.Siz sym kullanıcılarının sorunlarına daha yakın olabilmek ve çözüme kavuşturmak için bu siteye üye oldum. Sym için web sayfa adresimiz www.sym-tr.com dur.Motosikletiniz hususunda size yardımcı olmak istiyorum bizi 0.232.328 34 15-16 nolu telefonlardan arayabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.
-
23 Mart 2009, 15:00
ucuz sym servis arıyorum arkadaşlar altan motor asla demeyin çok pahalı
-
23 Mart 2009, 23:26
arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var bıraz sacma bı soru olabılır ama on gogsü sokmeden far ampulunu degıstırmenın bı yolu varmı gts 250 de sımdıden yardımlarınızdan doleyı teskkur ederım
-
24 Mart 2009, 01:48
ben dün servisteydim.hemen 2 dakikada değiştirdiler.ama nasıl olduğunu görmedim.çok hızlılardı
ayrıca angel eye farları yanmayan gts 250 kullanan arkadaşlar.yarın buraya yeni taktırdığım angel ların resmini ekliceem.hem daha çok led var hem daha aydınlık.isteyen arkadaşlarada temin edebilirim.renk seçeneği sınırsız.kırmızı mavi beyaz...
-
24 Mart 2009, 02:32
arkadaşlar bu sym lerin fiyat listesini sitesinde göremedim.resmi fiyat listelerini nerden bulurum.sym sitesinde olmadığına göre başka bi yerde varmıdır onuda bilmiyorum.
-
24 Mart 2009, 19:26
sym çok iyi bir motor fakat tanıtım oldukca zayıf şu anda motoran bakıyor işallah hak ettigi gibi tanıtımı da olur.
-
24 Mart 2009, 19:35
arkadaşlar kaliteli ucuz servis arıyorum yokmu yardım edicek?
-
24 Mart 2009, 19:48
acun sana özelden mesaj attım.ilgilenirsen sevinirim
-
24 Mart 2009, 20:20
MOTORAN-SYM adlı üyeden alıntı
slm,
Ben, SYM türkiye distribütörü MOTORAN AŞ'nin Üretim ve Satış Sonrası Hizmetler müdürü Turgut Demirtürk.Siz sym kullanıcılarının sorunlarına daha yakın olabilmek ve çözüme kavuşturmak için bu siteye üye oldum. Sym için web sayfa adresimiz
www.sym-tr.com dur.Motosikletiniz hususunda size yardımcı olmak istiyorum bizi 0.232.328 34 15-16 nolu telefonlardan arayabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.
Turgut Bey öncelikle burada olmanız biz SYM kullanıcıları icin büyük bir mutluluktur .. Cevremizde markasına sahip cıkan tabii bircok firma var ama bazıları artık ipin ucunu kacırmıs durumdalar .. Fuarda tanısmıstık en kısa zamanda benim makinanın resimlerinide tarafınıza ulastıracagım .. Bu numaralar benim oldugu kadar bircok SYM kullanıcısına rehber olacaktır .. Birkez daha Tesekkürler
Lucifercod adlı üyeden alıntı
ucuz sym servis arıyorum arkadaşlar altan motor asla demeyin çok pahalı
Altan Motor SYM konusunda uzman bir kurumdur pahalı kelimesini pek tasvip etmiyorum .. Listede fiyatlar ne ise onu uygularlar .. Hala pahalı oldugu konusunda fikrin degismediyse Yenisahra'da gecen yıl kurulan ve bircok kisinin hala varlıgından habersiz oldugu isini Altan Motor kadar kaliteli yapan Motomarketi önerebilirim ..
MOTOMARKET 0216 4707791
http://www.motomarket.com.tr/
mass adlı üyeden alıntı
arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var bıraz sacma bı soru olabılır ama on gogsü sokmeden far ampulunu degıstırmenın bı yolu varmı gts 250 de sımdıden yardımlarınızdan doleyı teskkur ederım
Far ayarı yapılıyor ama degisim konusunda bilmiyorum tam olarak
hihi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu sym lerin fiyat listesini sitesinde göremedim.resmi fiyat listelerini nerden bulurum.sym sitesinde olmadığına göre başka bi yerde varmıdır onuda bilmiyorum.
Altan Motor yada Motomarket'ten temin edebilirsin
acun0 adlı üyeden alıntı
sym çok iyi bir motor fakat tanıtım oldukca zayıf şu anda motoran bakıyor işallah hak ettigi gibi tanıtımı da olur.
Diger fuarlarda oldugu gibi 2009 yılı icerisinde gerceklesen her iki fuardada SYM standı ve satıs müdürlerine kadar İzmir'den gelen tüm yetkili ağızlar ordaydı gittik tanıstık ve ben gecmiste yasanan SYM parca sıkıntısının Motoran ile birlikte tarih oldugu kanısındayım .. İyiki geldiler !!
Yukarıdaki servis isimleri bu konuda öncü kurumlar .. Kolay Gelsin
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
25 Mart 2009, 10:48
eğer sana uyarsa maslakta yücel motor var.gözün arkada kalmasın.....garanti olur işin.
suzuki ve sym nin yetkili servisi.
-
25 Mart 2009, 10:50
mclee adlı üyeden alıntı
eğer sana uyarsa maslakta yücel motor var.gözün arkada kalmasın.....garanti olur işin.
suzuki ve sym nin yetkili servisi.
anadolu yakasındayım
-
25 Mart 2009, 11:01
hiç bilgim yok orasıyla ilgili sorry
-
25 Mart 2009, 13:17
MOTORAN-SYM adlı üyeden alıntı
slm,
Ben, SYM türkiye distribütörü MOTORAN AŞ'nin Üretim ve Satış Sonrası Hizmetler müdürü Turgut Demirtürk.Siz sym kullanıcılarının sorunlarına daha yakın olabilmek ve çözüme kavuşturmak için bu siteye üye oldum. Sym için web sayfa adresimiz
www.sym-tr.com dur.Motosikletiniz hususunda size yardımcı olmak istiyorum bizi 0.232.328 34 15-16 nolu telefonlardan arayabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.
sizi forumda görmek yeni bir SYM kullanıcısı olarak beni gerçekten memnun etti.
Türkiyede bu tür bir kullanıcı odaklı, şikayetleri ve memnuniyetleri daha başta ve ilk elden öğrenmek ve çözüm üretmek pek alışılmış bir uygulama olmadığı gibi tüketici, kullanıcı sorunlarına genelde kayıtsız kalınmasına millet olarak artık alıştığımız için açıkçası önce şaşırdım, sonra gerçekten sevindim.
teşekkür ediyor, saygılar sevgiler sunuıyorum.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
-
25 Mart 2009, 19:53
herkese selamlar, bir sym gts kullanıcısı olarak
aranızdayım motoru cok severek aldım ve gercekten pısman olmadım
9600 km de 2006 model aldıgım motorun ılk once lastıklernı degıstırdım
brıdgestone hoop modelı lastıkler gercekten motorun kendısını daha ıyı gostermesını sagladı hem vıraj hem de durma mesafesı cok daha ıyılestı.
gercı motoru daha yenı yenı tanıyorum bu arada www.sym-jp.com sitesindekı aksesuarlar istanbulda varmı ???
herkese keyıflı surusler...
-
26 Mart 2009, 01:40
Exenjiu Merhaba ;
Beyaz Kızan 22.000 Km oldu hala masallahı var umarım sende kazasız belasız uzun yıllar kullanmaya devam edersin .. Çizim resimler dahii olsa Motoran'ın resmi sitesinde yeralan parçalar karsılastırma anlamında umarım isine yarayabilir.
Kolay Gelsin
http://www.sym-tr.com/default.asp?mid=246&L=TR
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
26 Mart 2009, 20:22
uzzy adlı üyeden alıntı
Exenjiu Merhaba ;
Beyaz Kızan 22.000 Km oldu hala masallahı var umarım sende kazasız belasız uzun yıllar kullanmaya devam edersin .. Çizim resimler dahii olsa Motoran'ın resmi sitesinde yeralan parçalar karsılastırma anlamında umarım isine yarayabilir.
Kolay Gelsin
http://www.sym-tr.com/default.asp?mid=246&L=TR
Yardım ıcın tesekkurler, bu dataları daha once ındırımsıtım ılave olarak bende sym gts nın servıs manuel pdf ı mevcut benım gıbı motoru daha ıyı tanımak ısteyen arkadaslar olursa gonderebılırım
-
27 Mart 2009, 11:38
motoran firması hakkaten bu işe saglam yapışmış gözüküyor. hayırlısı ile SYM hak ettigi yeri bulur.
-
28 Mart 2009, 12:14
keşke istanbul piyasasındada bi motoran bulunsaydı.izmirle görüşmeler zor olur düşüncesindeyim.parça bekle, kargo vs.vs.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler