Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2008, 13:07
acayüp adlı üyeden alıntı
Özer bey parçaları zaten motoran a.ş den temin ettim.Gayet ilgili ve duyarlı arkadaşlar.Servislerde silindir alt conta yoktu ve o anda İzmir Motoran stoğundada görünmediği için ve bende daha fazla beklemek istemediğim için alt contayı yaptırmak zorunda kaldım.
Ayrıca conta konusunda alaycı bi tavır seziyorum,fakat söktüğüm contayı görmüş olsaydınız eminim bana hak verirdiniz.Fakat hiç sorgulamadan bu tavırla yaklaşmanızı anlamış değilim.
.................
pek uğrayamadığım için ancak yanıt verebliyorum
gerçekten alaycı bir izlenim bıraktıysam özür dilerim
amacım sadece sana biraz takılmaktı....zor durumda olmasaydın elbette orijinal contasını takardın...peki sorunu giderebildinmi? son durum nedir?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
-
28 Ağustos 2008, 18:35
ss34300 adlı üyeden alıntı
herkese merhaba,simdi symnin yeni modeli sym feddle cikti sagolsun magazaci arkadaslarda reklamda gecikmediler fiyat olarak ne olucak acaba??? mio 100
4.000,- ytl ise bu modelde en az 5,000,- ytl olur ,suziki an 125"si 2,400,-
verdigine gore ve markasi suziki olduguna gore acaba bu fiyatlar sizce makul fiyatlarmidir?? piaggio"ya benziyor diyede 2 misli fiyat verilmez ,simdi neden bunu yaziyorsun diye soran olabilir,marka ve fiyat karsilastirmasi yapiyoruz iste.. eger feddle 2,500,- ytl olursa, ki olmayacaktir. neden tercih edilmeli, suzikiye karsi,evet ....
rivayet 3.250 olacağı yönünde, 125cc için halen üst sınırda, 200-250 daha veren 16" agility city alır. ya da 500 daha az verir düz agility alır, üstüne de kaskını-montunu-ehliyetini alır. aynı şey an125 için de geçerli
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
28 Ağustos 2008, 19:50
Özer adlı üyeden alıntı
pek uğrayamadığım için ancak yanıt verebliyorum
gerçekten alaycı bir izlenim bıraktıysam özür dilerim
amacım sadece sana biraz takılmaktı....zor durumda olmasaydın elbette orijinal contasını takardın...peki sorunu giderebildinmi? son durum nedir?
Teşşekkürler.
Sorunu giderdim gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor 400km oldu kullanıyorum.(şuan 22000 kmde)750 km kadar rodaj belirledim.Bittiğinde tekrar son ayarlarını yapıcam. Ayrıca varyatör balatası,ağırlık bilyaları,jant göbek bilyaları gibi parçalara ihtiyacım olucak.Kışın iyi bir baımdan geçirip yaza uzun yola çıkmayı düşünüyorum, bu yaz kısmet olmadı maalesef.
Sağlıklı bir kullanım ve düzenli bakımla 80000 km rahatlıkla kullanabileceğimi umut ediyorumki sym malzeme kalitesi ile bunu çok rahat yapabileceği izlenimini bana verdi.
İyi çalışmalar.
-
29 Ağustos 2008, 15:42
SYM'nin Kymco'da olduğu gibi yapın bakımını 100bin gidersiniz gibi bir söylemi var mı?
B00_74
-
31 Ağustos 2008, 01:47
öyle bir söylemi yok ,çünkü gerek yok.
kalite de kyomco dan daha üstündür.
-
01 Eylül 2008, 22:57
sym hd 200'ün gerçek fiatı nedir arkadaşlar. m otoran sitesinde 5850 ytl.sahibinden com'da 3850 ytl.5850 tl ise o fiata piaggio sacabero 200 alırım.sym den 5 kat daha üstün makina.plaka hariç 5900 ytl.
-
02 Eylül 2008, 17:42
Merhaba joyride sahipleri acil yardımcı olursanız sevinirim.Dün akşam eve döndüğümde anahtarı kontakta bırakmışım.Sabah bir kalktım akü bitmiş.Şimdi babamla aküyü bulduk şarj edicez ancak motor kontağa geçmediğinden sele(koltuk)açılmıyor ve aküye ulaşamıyoruz.Bunun farklı bir yolu varmı?
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
-
04 Eylül 2008, 17:26
n_tuncak adlı üyeden alıntı
Merhaba joyride sahipleri acil yardımcı olursanız sevinirim.Dün akşam eve döndüğümde anahtarı kontakta bırakmışım.Sabah bir kalktım akü bitmiş.Şimdi babamla aküyü bulduk şarj edicez ancak motor kontağa geçmediğinden sele(koltuk)açılmıyor ve aküye ulaşamıyoruz.Bunun farklı bir yolu varmı?
merhaba,bende merak ettim acaba ne yaptin diye,isi halledebildinizmi.
-
05 Eylül 2008, 13:23
akü sele altında mı cahil sorusunu soracağım ? bana dedikleri ayak basma yerinin altıydı galiba....
B00_74
-
06 Eylül 2008, 02:05
Aküye dışarıdan erişilebiliyor.Sele altında değil. Eksoz üstündeki yan granaj sökülünce aküyü içinde barındıran siyah plastik kutu görünüyor. Motosiklet ile verilen takımlar vasıtası ile kapağı açık aküye ulaşabilirsiniz. Yan granajı sökerken gizli vidalara dikkat edin hepsini söktüğünüzden emin olduktan sonra,granajı arkaya doğru sürerek çıkarmanız gerekiyor aksi halde tırnakları kırılabilir ve yerine oturmaz.
Kolay gelsin
n_tuncak arkadaşımıza gerkli yardım daha önce yapıldı. Acil dediği için bumu acil anlayışı diye düşünülmesin buraya yazmakta biraz geçiktim. Joyride ile ilgili yardım almak isteyenlere elimden geleni yaparım.Mıncıklamadığım yeri kalmadı
-
06 Eylül 2008, 02:36
Evet işimi hallettim.Acayüp arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.Bu konuda gerçekten çok bilgilii ve gereken yardımı yapmada oldukça cömert davranıyor...Akü ayak koyma ve sele kısmının altı gibi denk geliyor fakat dışardan ulaşılabiliyor.Sadece sökmek için seleyi çıkarmak gerekiyor.Acayüp arkadaşımız sayesinde bende bu işten anlamaya ve hatta bakımını yapmaktan zevk duymaya başladım.
-
08 Eylül 2008, 13:03
acayüp adlı üyeden alıntı
Aküye dışarıdan erişilebiliyor.Sele altında değil. Eksoz üstündeki yan granaj sökülünce aküyü içinde barındıran siyah plastik kutu görünüyor. Motosiklet ile verilen takımlar vasıtası ile kapağı açık aküye ulaşabilirsiniz. Yan granajı sökerken gizli vidalara dikkat edin hepsini söktüğünüzden emin olduktan sonra,granajı arkaya doğru sürerek çıkarmanız gerekiyor aksi halde tırnakları kırılabilir ve yerine oturmaz.
Kolay gelsin
n_tuncak arkadaşımıza gerkli yardım daha önce yapıldı. Acil dediği için bumu acil anlayışı diye düşünülmesin buraya yazmakta biraz geçiktim. Joyride ile ilgili yardım almak isteyenlere elimden geleni yaparım.Mıncıklamadığım yeri kalmadı
+
Ek olarak seleyi açmanın 2. yolu daha var. Anahtar Off durumdayken (direksiyon kilidinde değil, boşta iken) On duruma doğru yavaşça çevirdiğinizde Sele kilidi açılıyor (aküye ihtiyaç yok), bazen ilk seferde olmuyor birkaç kez denemeniz gerekebilir.
-
08 Eylül 2008, 18:05
Evet anahtarı ters yöne çevirince (bastırmadan) sele kilidi açılıyor ama akü bittiğinde açıyormu onu bilmiyorum. Hİç denememiştim.
-
10 Eylül 2008, 15:50
merhabalar ikinci el almış olduğum 2008 Joyride 200 ile aranıza katılmıs bulunmaktayım.
herkese ıyı seyırler dılerım.
-
10 Eylül 2008, 19:27
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.Scooterler içerisinden fazlasıyla memnun kalacağın bir seçim yapmışsın
-
10 Eylül 2008, 20:02
herkescikler joyride ama ya
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
10 Eylül 2008, 22:30
thelord adlı üyeden alıntı
merhabalar ikinci el almış olduğum 2008 Joyride 200 ile aranıza katılmıs bulunmaktayım.
Hayırlı olsun güle güle kazasız kullanman dileğiyle
-
11 Eylül 2008, 00:23
Hayirli ugurlu olsun Allah kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin..
Daha iyilerine insaallah..
-
11 Eylül 2008, 13:47
sızlerın formlarınızı okuyup kalıtesıne guvenmeme sebeb oldu.
gectıgımız haftasonu yaklasık 200km kadar yol yaptım eee tabıı bırde yenı heves olunca cok cok memnun kaldım!!!
motorumda sadece zamanla ogrenmem gereken konular oldugunu dusunuyorum.
ılerı zamanlarda sızlerde paylasımım olucak
hepınıze tesekkurler
-
11 Eylül 2008, 16:23
sızlerın formlarınızı okuyup kalıtesıne guvenmeme sebeb oldu.
gectıgımız haftasonu yaklasık 200km kadar yol yaptım eee tabıı bırde yenı heves
olunca cok cok memnun kaldım!!!
motorumda sadece zamanla ogrenmem gereken konular oldugunu dusunuyorum.
ılerı zamanlarda sızlerde paylasımım olucak
hepınıze tesekkurler
bir de burdan hoş geldin diyelim, hoşgeldin
B00_74
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler