Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 22:42
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün gts 250 sahibi oldum 1100 km de bundan önce joyride 200 vardı ancak anlayamadım gts 250 joyride in yanında inanılmaz yavaş kaldı kilo farkı var ama bu kadar fark olması bana enteresan geldi sizce bu normalmi ?
teksavasci adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumun cc yükselmek icin motorumu satıyorum. fiyat konusunda ayrıca konusabiliriz.
http://www.sahibinden.com/sym_gts_25...XQQdisplayitem
@ünsal
süper bir gezi yapmışsın.uzun yol icin cok ideal bir motor benimde çanakkale gezim vardı, ilk uzun yolum hic unutamam
@ rome0
sedef boyalı sym bir murat arkadaşımızda vardı. onun motoru olabilir .
150 zat ile sym arasında dünyalar kadar fark var. kullanan arkadaşlardan şimdiye kadar hic bir şikayet gelmemiştir. eger incelemek istersen soracak oldugun sorular varsa sana yardımcı olabilirim.
Arkadaşım yağmur lastiğini nerden ve kaça aldın acaba?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 22:22
yav ne oldu bu symcilere ???
-
17 Ağustos 2008, 02:26
banarama adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün gts 250 sahibi oldum 1100 km de bundan önce joyride 200 vardı ancak anlayamadım gts 250 joyride in yanında inanılmaz yavaş kaldı kilo farkı var ama bu kadar fark olması bana enteresan geldi sizce bu normalmi ..
Çok fazla fark olmamalı hatta gts250 daha güçlü olmalı bence. İstersen öncelikli olarak basit fakat performansa buyuk etkisi olan kısımları bir baktır.
( sübap ayarı,buji,hava filtresi vb.)
hayırlı olsun..
-
17 Ağustos 2008, 23:50
acayüp adlı üyeden alıntı
Çok fazla fark olmamalı hatta gts250 daha güçlü olmalı bence. İstersen öncelikli olarak basit fakat performansa buyuk etkisi olan kısımları bir baktır.
hayırlı olsun..
saol kardeşim cevabın için işten fırsat bulup göturemedim bir turlu ama rodaja bağlıyorum. Haftaya anca fırsat bulacam sanırım. Bu arada sissy bar konusunda bir önerisi olan varmı servise telefon açtımda 160 ytl gibi fiyat verdiler.Daha uygun fiyata bulabilirmiyim?
-
17 Ağustos 2008, 23:56
sıvı soğutmalı hemde ilk defa görüy
-
20 Ağustos 2008, 02:59
Arkadaşlar merhaba bu sym lerde debriyaj balatası biterken ne gibi belirtilerle belli ediyor acaba en belirgin olarak nereden anlayabiliriz..
Kazasız yolculuklar herkese
-
21 Ağustos 2008, 02:32
Herkese Merhaba
Sym GTS 250 2008 model aldim.harika bir motosiklet surusu guven veriyor.
tasarim herkesi baktiriyor farlar gece icin cok kuvvetli ve yeterli bence.
Ayna uzeri sinyal camlari ve arka bagaj takma aparatlarini nereden bulabilirim ?
-
22 Ağustos 2008, 20:15
saol kardeşim cevabın için işten fırsat bulup göturemedim bir turlu ama rodaja bağlıyorum. Haftaya anca fırsat bulacam sanırım. Bu arada sissy bar konusunda bir önerisi olan varmı servise telefon açtımda 160 ytl gibi fiyat verdiler.Daha uygun fiyata bulabilirmiyim?
arkadaşım bende motorumu yeni aldım gts 250 20 gündür kullanıyorum şuan 1000 kmde geçen gün sisibar için motoranı aradım tır geliyor içinden çıkarsa ararız dediler dün yine aradım gelen tırdan çıkmamış ayın 28. bir tır daha gelecekmiş ondan çıkabilirmiş bekliyorum. piyasada olan sisibarlar yan sanayi galiba haberin olsun
-
24 Ağustos 2008, 23:44
acayüp adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..
Öncelikle hayırlı olsun, Evet joyride200 daha seri ve atak gts 250 için bu söylenemez yalnız biraz daha oturaklı joyride200'e göre,bende 2 motorda halen mevcut ve şile ye gelip gidiyorum joyride 200 ün seriliği gts 250 de yok,joyride 200,100 km hızda gaza yüklenildiğinde atağa kalkıyor,gts 250 bu tepkiyi geç veriyor.şehir içi motor alıcaksanız kesin joyride 200 derim, gts 250 biraz gezinti motoru gibi ve dur kalklara pek gelmiyor kalkışlarda motor sıcakken titreme yapıyor.yinede tercih meselesi ..
-
24 Ağustos 2008, 23:55
sym kullanıcıları olarak hafta içi bi aksam bi program yapsak iyi olur aslında hem tanısmız oluruz
-
25 Ağustos 2008, 01:21
hadi yapalım bişeyler arkadaşlar organize edin
uzzy adlı üyeden alıntı
11 TEMMUZ GELENEKSEL SYM CADDEBOSTAN BULUSMASI
1 - Uzay
2 - Doğan
3 - HaluK
4 - BuraK
5 - Ayhan
Bir dahaki buluşma ne zaman arkadaşlar
-
25 Ağustos 2008, 11:55
joyride 'ın lastiklerini michelin booper ile değiştirdim, yol tutuşu-virajı çok daha iyi oldu. www.buzmotor.com tavsiye ederim.
burada gts250 için de lastik var, sökme-takma-balans hepsini yapıyorlar.
geçen 6000km bakıma gittim, sym'nin kayışları 20bin km ye kadar gidiyormuş söylediklerine göre... benim eski zat'da 4bin de bir değiştirirdim ne olur ne olmaz diye...
Joyride enteresan bir makine hakikaten, gücünü dibine kadar kullandırıyor, 100km/h üzerine çok seri hızlanıyor, çekişi rampada bile düşmüyor. karpuz dahil evin tüm market alışverişini yapıp yükleyebiliyorsun motoru...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
25 Ağustos 2008, 17:21
ss34300 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun, Evet joyride200 daha seri ve atak gts 250 için bu söylenemez yalnız biraz daha oturaklı joyride200'e göre,bende 2 motorda halen mevcut ve şile ye gelip gidiyorum joyride 200 ün seriliği gts 250 de yok,joyride 200,100 km hızda gaza yüklenildiğinde atağa kalkıyor,gts 250 bu tepkiyi geç veriyor.şehir içi motor alıcaksanız kesin joyride 200 derim, gts 250 biraz gezinti motoru gibi ve dur kalklara pek gelmiyor kalkışlarda motor sıcakken titreme yapıyor.yinede tercih meselesi ..
kesinlikle sana katılıyorum joyride çok daha seri bir makina ama gts in dengesi de inanılmaz farkediyo bu arada joyridedan neredeyse daha az yakacak gts ayrıca sisy bar için mantıklı ve ucuz önerisi olan varmı :D
-
25 Ağustos 2008, 20:17
BOO_74 adlı üyeden alıntı
Joyride enteresan bir makine hakikaten, gücünü dibine kadar kullandırıyor, 100km/h üzerine çok seri hızlanıyor, çekişi rampada bile düşmüyor. karpuz dahil evin tüm market alışverişini yapıp yükleyebiliyorsun motoru...
İşte buna sonuna kadar katılıyorum. Geçen gün markete gittim daha motorun ilk günleri ve içeride motorla gittiğimi unuttum.Arabayla gitmişim gibi alışverişi yaptım.Motorun başına gidince elimde poşetlerle baka kaldım bi süre.Sonra oraya buraya derken bütün poşetleri ( neredeyse bi bağaj doldurucak poşet vardı+karpuz rahatça taşıdım Joyride ile . Gerçekten çok kullanışlı bir Scooter.
Arkadaşlar tekrar soruyorum ama bu Joyrideların debriyaj balatasının bittiğini nasıl anlarız. Belirtiler nelerdr. Varmı başına gelen.
Kazasız sürüşler herkese
-
25 Ağustos 2008, 22:48
kesinlikle sana katılıyorum joyride çok daha seri bir makina ama gts in dengesi de inanılmaz farkediyo bu arada joyridedan neredeyse daha az yakacak gts ayrıca sisy bar için mantıklı ve ucuz önerisi olan varmı :D
motorana sordum 28in de kontenyır geliyormus belki bunda çıkabilir dediler,yaz biticek bizim sisibarlar gelicek ne işe yarıycaksa dedim..hayırlısı
ben devamlı uzun yolda kullandığım için joyride 200 ve gts 250 aynı yakıyor 100 kmde 4 lt.bir fark göremedim..
-
26 Ağustos 2008, 11:50
ben sym nin yeni çıkan fiddle modeline hasta oldum nerede bulabilirim??satışları eylülde başlıyormuş öyle duydum
-
27 Ağustos 2008, 13:28
sym nin son modeli arkadaşlar SYM FİDDLE:D:D
-
27 Ağustos 2008, 14:31
Merhaba ben de SYM kullanıcısıyım....SYM SHARK 125...Hız göstergesi 140 diyo ama ben 100 ün üstüne geçemedim...Hakikatten de muhteşem bir marka....Kullanımı çok rahat çok seri şimdiye kadar da bana hiç sorun yaşatmadı....
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
-
28 Ağustos 2008, 00:24
herkese merhaba,simdi symnin yeni modeli sym feddle cikti sagolsun magazaci arkadaslarda reklamda gecikmediler fiyat olarak ne olucak acaba??? mio 100
4.000,- ytl ise bu modelde en az 5,000,- ytl olur ,suziki an 125"si 2,400,-
verdigine gore ve markasi suziki olduguna gore acaba bu fiyatlar sizce makul fiyatlarmidir?? piaggio"ya benziyor diyede 2 misli fiyat verilmez ,simdi neden bunu yaziyorsun diye soran olabilir,marka ve fiyat karsilastirmasi yapiyoruz iste.. eger feddle 2,500,- ytl olursa, ki olmayacaktir. neden tercih edilmeli, suzikiye karsi,evet ....
-
28 Ağustos 2008, 12:54
Arkadaşım yağmur lastiğini nerden ve kaça aldın acaba?
slm
biraz gec oldu ama kusura bakma
altan motorda taktırmıstım cifti 150euro idi .bayagı faydasını gördüm.
saygılar .
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler