Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ekim 2007, 19:26
mio ile kaza yaptım. yedi yıldır motor kullanıyorum ve ilk kez kaza yaptım. barbaros bulvarında yolda bir karış çapında bir yağ vardı. yağın üzerinden geçtim ve tam aklımdan "ya keşke geçmeseydim" diye geçiriyordum ki beş metre sonra frene dokunduğum anda motor altımdan fırladı ve ikimiz beş-on metre kadar sürüklendikten sonra öndeki minibüse çarpıp durdu. japonların gözünü seveyim, motorda çizik bile yok. motor yan yattığında sadece iki nokta yere temas ediyor ve sadece iki noktada siyahlık var. bende ise ciddi kaburga ağrıları var. ama motor minibüse çarptığında ön kısmında ufak bir kırık oluşmuş. o kırılan kısmı acil değiştirmek istiyorum. böyle tatlı bir motora hiç yakışmıyor. kırılan parçayı aşağıda gösteriyorum (fotoraf makinemin pili bitmiş resim çekemiyorum şuan) sizce bu parçanın fiyatı nedir? ve parçayı bulabilir miyim? bir de sadece o beyaz kısım ayrı olarak satılıyordur di mi? yani sadece orayı değiştirsem yeter?
Reklamlar
-
10 Ekim 2007, 22:32
büyük geçmiş olsun Ketchup
neyse yazım sebebim kişisel bir sebepten dolayı Mt ortamından çekiliyorum
zaten aşağı yukarı hepinizle ALtan motorda ya da başka bir platformda karşılaşıyoruz- karşılaşırız
görüşünceye kadar hoşçakalın
-
11 Ekim 2007, 00:05
Ketchup geçmiş olsun, sana bişey olmasında motor her zaman tamir edilebilir önemli değil. Parça meselesi için bildiğim tek referans olan Altan motor T&T kardeşlere danışmanı öneririm.
Bu arada hepinizin mübarek RAMAZAN BAYRAMI kutlu olsun.
Sevgiler saygılar, Kenan.
-
11 Ekim 2007, 00:58
Atlas adlı üyeden alıntı
Ketchup geçmiş olsun, sana bişey olmasında motor her zaman tamir edilebilir önemli değil. Parça meselesi için bildiğim tek referans olan Altan motor T&T kardeşlere danışmanı öneririm.
Bu arada hepinizin mübarek RAMAZAN BAYRAMI kutlu olsun.
Sevgiler saygılar, Kenan.
Abi Altanda bir türlü karşılaşamadık. Sym kymco derken suzukive yine Altan motorun usta elleri
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
11 Ekim 2007, 02:09
slm arkadaşlar 2006 2007 max 3000-4000 kmlerde siyah gts 250 temiz arıyorum ilgilenenler cevap yazarlarsa sevinirim
-
11 Ekim 2007, 13:09
ketchup adlı üyeden alıntı
mio ile kaza yaptım. yedi yıldır motor kullanıyorum ve ilk kez kaza yaptım. barbaros bulvarında yolda bir karış çapında bir yağ vardı. yağın üzerinden geçtim ve tam aklımdan "ya keşke geçmeseydim" diye geçiriyordum ki beş metre sonra frene dokunduğum anda motor altımdan fırladı ve ikimiz beş-on metre kadar sürüklendikten sonra öndeki minibüse çarpıp durdu. japonların gözünü seveyim, motorda çizik bile yok. motor yan yattığında sadece iki nokta yere temas ediyor ve sadece iki noktada siyahlık var. bende ise ciddi kaburga ağrıları var. ama motor minibüse çarptığında ön kısmında ufak bir kırık oluşmuş. o kırılan kısmı acil değiştirmek istiyorum. böyle tatlı bir motora hiç yakışmıyor. kırılan parçayı aşağıda gösteriyorum (fotoraf makinemin pili bitmiş resim çekemiyorum şuan) sizce bu parçanın fiyatı nedir? ve parçayı bulabilir miyim? bir de sadece o beyaz kısım ayrı olarak satılıyordur di mi? yani sadece orayı değiştirsem yeter?
erdemcim geçmiş olsun..neyseki yarasız beresiz atlatmışın.. korumasız mıydın yine yoksa?
-
11 Ekim 2007, 13:16
erdem geçmiş olsun...O Barbaros benmde kabusum oldu geçen...bayram öncesi ağrı sızı çekiyon...neyse atlatmışın...motorun şakası yok abi...düştünmü biyeri kırıcan muhtemelen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
11 Ekim 2007, 14:36
Tüm SYM camiasının Mübarek Ramazan bayramı kutlu olsun.
Bayramda havalar sağnak yağmurlu olacak sanırım. Önümüzdeki hafta içi havalar düzelirse bir SYM buluşması organize edelim. Özledik arkadaşları
Ketchup sanada geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Umarım bundan sonra en az bir yedi yıl daha kaza yapmazsın.
Hoşçakalın
-
11 Ekim 2007, 15:32
Aquila adlı üyeden alıntı
erdemcim geçmiş olsun..neyseki yarasız beresiz atlatmışın.. korumasız mıydın yine yoksa?
yok abi ya çook büyük bi şans eseri tam da o gün artık yaz bitti diye düşünüp fullface kask ve kalın deri mont giymiştim. iyi ki de giymişim yoksa ağzımda sağlam diş kalmazdı, o sürüklenme sonucunda da şuan sadece ağrıyan kaburgalarım heralde meydanda olurdu =) o açık kaskı kaldırdım zaten düştükten sonra =) çeneyi korumuyor hiç.
-
11 Ekim 2007, 20:20
Islak tramvay rayları da aynı etkiyi gösteriyor arkadaşlar. Hatta daha kötü frene bile basmanıza gerek kalmıyor aniden motor gidiyor altınızdan. Modada rampadan aşağı inerken aynı olay başıma geldi altımdan gidiverdi bir anda. O kadar da raya basmicam diye dikkatli olduysam da kaçamadım. Aman dikkat diyorum!
-
11 Ekim 2007, 20:44
slm arkadaşlar.ben balıkesirden EMRE.sitenizi yaklaşık 3 aydan beri takip ediyorum.bende bir sym tutkunuyum.balıkesirde 3 adet olan gts250 den birine sahip olma ayrıcalığını yaşıyorum.gerçektende olağanüstü bir motor.yaklaşık 1 yıldan beri bunun haylini kuruyordum ve sonunda hayallerim gerçek oldu şimdilik çok memnunum umarım hep böyle devam eder.balıkesirden herkese iyi bayramlar.....
-
11 Ekim 2007, 20:50
merhaba Emre...bende Uşaklıyım hemşo...Koskoca Balıkesirde 3 tane hemi...enteresting...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
11 Ekim 2007, 21:11
aslında motor çok fazla ama hep çin malı.uşakta çok varmı sym
-
11 Ekim 2007, 21:19
bizim Uşaktada ÇİN malı fazla doğal olarak...SYM hiç görmedim...Uşakta...yetkili bayide olcağını sanmıyorum zaten...
-
14 Ekim 2007, 13:03
Arkadaşlar hepinizin,herkesin Mübarek ramazan Bayramını kutluyorum.
Ketchup sanada çok büyük geçmiş olsun dilerim.
Emre 1907 aramıza hoşgeldin...Ahh ahh akerliği sizin orada yapmıştım jandarma alay komutanlığı...gençliğimi yedi bee balıkesir
Saygılar.
-
14 Ekim 2007, 15:34
SYMALİ adlı üyeden alıntı
Tüm SYM camiasının Mübarek Ramazan bayramı kutlu olsun.
Bayramda havalar sağnak yağmurlu olacak sanırım. Önümüzdeki hafta içi havalar düzelirse bir SYM buluşması organize edelim. Özledik arkadaşları
Ketchup sanada geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Umarım bundan sonra en az bir yedi yıl daha kaza yapmazsın.
Hoşçakalın
Alicim Bayram sonrasında Ctesi aksamı hava yagmurlu olmadıgı takdirde Caddebostan yada Hisar bulusması yapacagız Bekleriz .. Zaten burdanda bir alt yazı geceriz
emre1907 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar.ben balıkesirden EMRE.sitenizi yaklaşık 3 aydan beri takip ediyorum.bende bir sym tutkunuyum.balıkesirde 3 adet olan gts250 den birine sahip olma ayrıcalığını yaşıyorum.gerçektende olağanüstü bir motor.yaklaşık 1 yıldan beri bunun haylini kuruyordum ve sonunda hayallerim gerçek oldu şimdilik çok memnunum umarım hep böyle devam eder.balıkesirden herkese iyi bayramlar.....
Emrecim Hosgeldin .. SYM gercekten ayrıcalıklı bir makina tadını cıkar .. Unutma tüm gözler sizin üzerinizde .. Balıkesire selamlar
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
14 Ekim 2007, 19:18
ketchup adlı üyeden alıntı
motor minibüse çarptığında ön kısmında ufak bir kırık oluşmuş. o kırılan kısmı acil değiştirmek istiyorum. böyle tatlı bir motora hiç yakışmıyor. kırılan parçayı aşağıda gösteriyorum (fotoraf makinemin pili bitmiş resim çekemiyorum şuan) sizce bu parçanın fiyatı nedir? ve parçayı bulabilir miyim? bir de sadece o beyaz kısım ayrı olarak satılıyordur di mi? yani sadece orayı değiştirsem yeter?
karambolde kaynamasın =) sadece o beyaz parçayı değiştirebiliyor muyum? ve fiyatı nedir bilen var mı? =) herkesin bayramı mübarek olsun
-
15 Ekim 2007, 12:05
Tüm SYM kullanan arkadaşların geçmiş bayramı kutlu olsun. Büyük geçmiş olsun Ketchup, ilk ve son olur inşallah. SYM'sine kış lastiği taktırıp kullanan arkadaş var mı? Ne kadar işe yaradığını merak ediyorum doğrusu.
-
15 Ekim 2007, 22:56
merhaba herkese, miocan ile ayrılma zamanımız geldi :( satılık bölümünde ilanı var, ondan ayrılmak zor olacak ama benden sonra da iyi bakılacağını bilmek isterim o yüzden sizlerle de paylaşmak istedim, belki tanıdık birinde olduğunu bilirsem daha rahat ondan ayrılabilirim.. çok duygusala bağladım sanırım ama harbi zormuş be vedalar
-
16 Ekim 2007, 15:33
saolun arkadaşlar.aranızda olmaktan mutluyum.bayramda burada deyildim.cevap yazamadım.mesajlar için hepinize teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler