Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Eylül 2007, 14:34
slm arkadaslar
aramıza yeni katılan arkadaslarda hosgelmişler sefa getirmişler..
bahadir_bado adlı üyeden alıntı
, Bu taraflarda yetkili servisi kim acaba bilgisi olan varmı ? ,
sefaköyde batuhan suzuki servisi var orada murat usta var sana hertürlü yardımcı olur kazasız belasız sürüsler dilerim güle güle kullan
yaşar usta sende hosgeldin aramıza iyi bir secim yapmışsın güle güle kullan...
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
Reklamlar
-
18 Eylül 2007, 22:30
bahadir_bado adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Yaşar USTA , abi walla bendede aşçılık var ama amatörce
motorun SYM nin en top modeli , servisleri nerde yaptırıyosun ?
TEKAY da bakımını yaptırdım ben motorun , bakalım daha binemedim. en kısa sürede koyacam fotoları
nisan sonlarıydı herhalde korlası duymuştum. fenerbahçe stadını az geçtim bir sym li hayırlı olsun dedi,tanıştık.murat sağolsun altan motoru tavsiye etti. arkadaşım teşekkürler.
hoşbulduk.herkese kazasız belasız sürüşler
-
19 Eylül 2007, 21:58
arkadaşlar joyride200üm ile kaza yaptım. başka bir çin malı motor yandan çarptı o motor dağıldı, bende ise ön grenajın sağı yerinden çıktı içerden çatlamış onun dışında görüntüde birşey yok. bir de egzos koruması değişecek. sizce bana ne kadar masraf çıkar bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim(çin malı bir motorun nasıl bir anda paramparça oldugunu gördüm. ön maşa yamuldu yahu düşünün artık. paramparça oldu alet)
-
19 Eylül 2007, 22:02
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...En kısa zamanda görüşmek dileğiyle
-
19 Eylül 2007, 23:27
bluedescada adlı üyeden alıntı
arkadaşlar joyride200üm ile kaza yaptım. başka bir çin malı motor yandan çarptı o motor dağıldı, bende ise ön grenajın sağı yerinden çıktı içerden çatlamış onun dışında görüntüde birşey yok. bir de egzos koruması değişecek. sizce bana ne kadar masraf çıkar bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim(çin malı bir motorun nasıl bir anda paramparça oldugunu gördüm. ön maşa yamuldu yahu düşünün artık. paramparça oldu alet)
geçmiş olsun kardeş bende de aynı cihazdan var...
önerebileceğim ve buyuk ihtimal herkezin hemfikir olacağı telefon numarası sol üst köşede
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
-
20 Eylül 2007, 13:23
Geçmiş olsun, sana bişey olmasında gerisi çok önemli değil. Altan motora uğra bir baksınlar fiyatların çok abartı olacağını sanmıyorum ama stoklarda varmıdır o önemli.
Bu arada benim motor 1 yaşını doldurdu ve şu an 11.000 km de.
-
20 Eylül 2007, 20:01
Altan Motor sadece istanbuldamı var
-
20 Eylül 2007, 21:54
Cok gecmis olsun sende birsey yok ya önemli olan o .. Bosver olan mala olsun .. Altan Motoru bir ara bakalım .. Atlas'ında belirttigi gibi önemli olan stoklarda var olması .. 0216 306 23 19 Tamer yada Taner Usta .. Fark burada baslıyor aslında sana vuran Cin Motoru sen ise Tayland
B_ura_K adlı üyeden alıntı
Altan Motor sadece istanbuldamı var
Maalesef simdilik sadece İstanbul Kartal subesi
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
21 Eylül 2007, 01:23
ozaman tüh
Korlasa devam ankarada
-
22 Eylül 2007, 22:12
-
22 Eylül 2007, 22:30
abi sen foto makineni dewamlı yanında mı taşırsın..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
22 Eylül 2007, 22:32
cepden çekiyom dostum...sıemens cx 65...telefonum 4 yıllık...4 yıldır sapasağlam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
23 Eylül 2007, 02:09
İşte motorumu yıkadım pakladım temizledim ve fotoyu çektim. Ama ne oldu biliyonuzmu , akşamına sağnak yağış :( bende bukadar şans vardır işte
SAnırım burda pek HD200 ü olan yok :(
buda benim düldülüm
-
23 Eylül 2007, 21:01
[QUOTE=bahadir_bado;815837]İşte motorumu yıkadım pakladım temizledim ve fotoyu çektim. Ama ne oldu biliyonuzmu , akşamına sağnak yağış :( bende bukadar şans vardır işte
SAnırım burda pek HD200 ü olan yok :(
Güle güle kullan. yağmur için canını sıkma bu mevsimde hepimizin başına geliyor.
-
24 Eylül 2007, 00:42
bende var hd200 bordo renkli ama daha hiç pırıl pırıl olmadı olamadı o yüzden çekemedim.
ama mio nun resimlerini çekmiştim bir ara.
bu arada merak ettim çanta rahatsız ediyormu ? ellerinizi bırakabiliyormusun?
-
24 Eylül 2007, 04:26
Erkut C. adlı üyeden alıntı
bende var hd200 bordo renkli ama daha hiç pırıl pırıl olmadı olamadı o yüzden çekemedim.
ama mio nun resimlerini çekmiştim bir ara.
bu arada merak ettim çanta rahatsız ediyormu ? ellerinizi bırakabiliyormusun?
Çanta kesinlikle rahatsız etmiyor , varlığı ile yokluğu bir , ben bilerek biraz küçük aldım 35lt benimki , 42lt takanlar var. ellerimi bırakma konusunu anlamadım ama :(
-
24 Eylül 2007, 17:34
KIŞLIK BAKIM İCİN SERVİS GÜNLERİ
--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili Arkadaşlar;
Kışlık periyodik motor, bakım, lastik ve xenon ihtiyaçlarınız için; bakımlarda kullanılan yedek parçada ve işcilik ücretlerinde %10 iskonto ya da kredi kartına 6 taksit ödeme
(wordkart) imkanı (29 Eylül-06 Ekim) tarihleri arasında yapılacaktır..!
Far Kampanyası
Motorlu H4 Xenon Takım 600 YTL (Montaj Dahil)
H7 Xenon takım 500 YTL (Montaj Dahil)
Lastik Kampanyası
Michelin (Standart) Burgman K6 ve SYM GTS için takım 280 YTL + 6 taksit
Metzeler (Fairfree) Burgman 400 K7 için 280 YTL + 6 taksit
Lastiklerde sökme ve takma + balans ücreti fiyatlara dahildir.
Servis günleri, Burgman K6-K7 ve V-Strom modellerini kapsamaktadır.
Umarım sizlere faydalı ve yararlı oluruz... ( GTS HAVA FİLİTRESİ BOL MIKTARDA STOKLARIMIZA GEŞMİŞTİR)
S&S Tamer
Randevu için: 0216 306 23 19
--------------------------------------------------------------------------------
-
27 Eylül 2007, 12:30
bahadir_bado
ellerinizi bırakma konusu; benim sh 150 de 52 lik givi top case var vede 20- km den sonra ellerimi bırakamıyorum çünkü kafa sağa sola savurmaya başlıyor. şimdi hd 200 e de birtane alıcam ama ne küçük hacimli olsun nede böyle savursun istemiyorum.
-
27 Eylül 2007, 15:30
Bende ellerimi bıraktığım vakit on lastik aşırı derecede sağa sola savruluyor. Tahminim, ön jantın aldığı darbeler olmalı. Malum İstanbul yollarında aniden çıkan çukurlar motorun ön jantını mahvetti. Bu konudan madur olan bir arkadaş var mı? Yakın bir zamanda Altan Motora göstermeyi düşünüyorum.
Bu arada bluedescada geçmiş olsun. Son olur inşallah.
-
27 Eylül 2007, 17:24
mer_can
sizin motorunuzda top case varmı peki.
ayrıca çukarlar için güzel bir yazı ben okuduktan sonra epey bir azalttım çukurlara girip çıkmaları.
http://donald.hypermart.net/Teori/6KIVIRMACA.htm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler