ben de geliyorum bekleyin beni
aLien ın motoru silme zamanı geldi ayıptır söölemesi ben motorun temizlenmesi gerektiği gerçeğini hiç düşünmemiştim sağolsunlar hisardaki geçen buluşmada el attılar alalı bir ay olmuştu el sürmemiştim daha
bu akşam da otopark görevlisine söyledim ben sabah size hazırlarım dedi çok mutlu oldum yarın temiz temiz görücüye çıkcasss hisarda umarım yani
e bi cila atarsın artık aLien
Bu aksam Caddebostanda SYM tayfası keyifli bir bulusma gerceklestirdik .. İlk basta mekana gelen ev sahibi olarak ben oldum sonra sırasıyla HaluK daha sonra Pascha ve Alien sonrasında SYMALİ ve Blackpanter degerli esleriyle en sonda ( assolist edasıyla ) Teksavascı Olcay geldi .. Cimlere yayıldık muhabbetimizi ettik gecenin finalindede Sampanya patlattık Köpükleriye benim makinayı yıkadık Herkeze Tesekkür ederim yarın aksam saat 18.30 dan sonra Rumelihisarındayız bekleriz ona göre
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Akşam güzeldi. Şampanya muhabbeti de gecenin en tatlı anı idi. Bu akşam da Rumelihisarındayız. 18:30 gibi ordayım ben beklerim herkesi
_BB_ sen gel cilalarız sorun değil zaten el kadar motor. 3 dakkada bitiyo her tarafı
NC700SA'13
Evet akşam, deniz kokusu, bira ve çimenler güzeldi...yeni arkadaşlarla tanıştık.Muhabbet iyiydi.
Ama bu gece hisara gelemiyoruz,malum yaşlandık artık her gece bir yerlere yetişemiyoruz
YOk Şaka bir yana gelmeyi çok istiyordum ama yine bir manim var ,hoş görürsünüz umarım yine beni.Sizlere iyi eğlenceler diliyorum akşam için..
Saygılarımla.
Burak olmaz. geleceksin ilaki. Hoşgörmek yok bizdee.
Kardeşime bak ayıpsın ya. BU akşam olmaz bi dahakine gelirsin sende. Bizde SYMler İstanbulda akşamlar bitmediği sürece birlikteyiz
NC700SA'13
biraz gec gelmeme ramen keyifli bir akşamdı... yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımızda oldu . fenerbahcenin 1-0 skordan sonra daha bir keyif aldım herkeze tşk ederim
saygılarla
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
Akşam çok keyifliydi. İlk defa katıldığımız akşam buluşmasında bu kadar çok SYM'yi bir arada görmenin yanı sıra yeni arkadaşlarda tanışmak bizi mutlu etti.
hepinize teşekkürler
Bende muTlu oldun kalıbın dısına cıkıp yeni arkadaslarla tanısmaktan Her daim ayrıca bu aksam yolu düsenleri bekleriz saaT 18den sonra Hisara
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
keske ankaradada bole gezıler olabılseydı vala cıkıp gelıcem ıstanbula :( nolucak burdan 3.5 saat cok ozenıorm valla
Bu aksam gene Hisarda keyifli bir sohbet ortamı gerceklestirdik saat 18 gibi ilk gelenlerden biri bendim .. Pascha ile balık tuttuk yedik ictik güldük eglendik .. Gelen herkeze tesekkür ediyorum .. Alien elinde temsilli bir resim var onu koyabilirse görme sansınız olabilir .. En kısa zamanda daha nice keyifli bulusmalarda görüsmek ümidi ile .. Yolunuz acık olsun
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
ben de herkese teşekkür ediyorum, çok keyifliydi.
dün birkaç gündür motorun ön tekerinden gelen seslerden dolayı Altan a uğradım. ön tekerde bulunan iki bilyanın ömrünü doldurduğunu tesbit ettik değiştirildi km olarak 15.000 üstü arkadaşların ilk serviste kontrol ettirmesini tavsiye ederim.
Taner & Tamer kardeşlere ve tüm tyfaya tekrar selamlar ve saygılar
ya millet o gün geldim hisara ama erken kaçtım hemen göremedim hepnizi bi dahaki sefere artık
Blackpanther sizi özel mesajlarınıza bakmaya davet ediyorum
abi şu fotoları bi mail gönder bi bişii yap gözünü seviim
fundaya selamlar
_BB_ bir dahaki sefere de herkesi göremezsin sende bu karanlık fobisi oldukça... Diyorum sanaaa alışman lazımmmm
NC700SA'13
abi yok ya alışamıyorum korkuyorum karanlıktan :( eheueehueue
akşam daha bi kötü kullanıyor millet, yolda onların arasında henüz o kadar iyi değilim, belki seneye
Sonunda Pasha ile tanıştım dün akşam.Geçerken gördüm.İki dakika durup tanıştık.Her seferinde gelmek istememe rağmen bir türlü gelemiyorum içim gidiyor.Alien bu arada bana haber verecektin toplanınca ama sallıyorsun.teesüf ederim.Bu arada perşembe akşamı karesini görünce gelmediğimde iyi olmuş bir bakıma neyse bir dahaki sefere inşallah
Vallahi arkadaşlar kimseye özel bişey yapmıyoruz. Toplanacağımız zaman buraya zaten yazıyoruz. Okuyor herkes geliyor...
NC700SA'13
herkese selam joyride 200 ile 250 gts taka etmek isteyen varmı acaba bende gts ye terfi etmek istiyorum artık iki yıldan beri kullanıyorum 13500 oldu hiç bir sorunu yok paraylada satabilirim meraklısına çünkü gts 250 alacağım artık ilgilenen olursa beklerim. kazasız sürüşler herkese
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)