oy oy oy resimler de gelmiş
mio grubu ne zmn buluşuyoruz
mio grubu demek...
hemen de pabucumuz atıldı dama.
NC700SA'13
Resimler Harika orda olmak isterdim Ama olmadı .. Alien kırmızı shortuna hayran kaldım .. Cınarcıga gittigimizde tepeden makinaları cekmisiz gene aynı yerde oturup aynı kareyi yakalamıssın
Arkadaslar yarın aksam Caddebostan Persembe Bebekte bulusabiliriz tanısmak isteyenler toplassın
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Ben gelmeyi çok isterim. Aquila da ister mi?
bu arada mio grubu diyoruz da kimlerde mio var? sadece üç kişide mi?
sen tanıyomusn sahıplerını motorların 13000 km ıyı bı km bnmde tabıdıgım guvrndıgım bırı olsaydı dusunurdum YANLIS ANLASILMASIN SAHIPLERI ICIN GUVENILIR DEGIL DEMIYORUM TANIMADIGIM BIRI OLDUGU ICIN SONUCTA NASIL KULLANILMIS BAKILMIS BILEMEZSINIZ 1 RESIMLE AMA 5000 OLANIN OZELLIKLERI GAYET IYI BI CANTASI EKSIK OLSAYDI 5000 DE ALINIRDI VALLA BEKLIDE TIKIR TIKIR CILLLOP GIBIDIR CANLI GORMEDEN BISI SOLENEMEZ allah sahıbıne bagıslasın.
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
mrhb arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum sizleri çok iyi tanımak istiyorum çünkü bende artık sizin aileniz oldum umarım beni yanlız bırakmazsınız bende motor almak istiyorum sym gts 250 olarak karar vermiş bulunmaktayım 2. el dahi olsa alacagım kısmetse sizlerden de yardım bekliyorum etrafınızda bildik kişilerde var sa bana yazarmısınız ben bursa da oturuyorum meslegim inş malz satışı suanda bende keeway 150 motor var bunuda satmak istiyorum gercekten sym harika bir motor muş gidip kendim inceledim herkese teşekkürler msj bekliyorum
Arkadaşlar bu geceki caddebostan migros arkasına bizide ekleyin geliyoruz ...ama ancak 20:30 gibi gelebiliriz bir yerlere kaybolmayın sakın...
saygılar.
gezi resimleriniz super ve gts 250 ler kesınlıkle kıskırtıcııı
devamını beklıorzz bız gelemıorz ama sız bızı resımlerle gezdırın lutfenn guzel oluo
Arkadaşlar bugün yani çarşamba akşamı Caddebostan Migros arkasında sahil tarafındaki çimenlerde yayılmış olucaz. Yarın yani perşembe akşamı da Rumelihisarı sahil kısmında toplanıyoruz. Demedi demeyin. Çıkın gelin. Bi daha sölemicem.
NC700SA'13
Arkadaslar bu aksam saat 19dan sonra Caddebostan Migros arkasında olacagız , yarın aksamda Rumelihisarında olacagız .. Herkezi bekleriz .. Dogan - HaluK - Olcay - Volkan ve ben devamlı bulusuyoruzda bu aksam diger SYM tayfasınıda aramızda görmek isteriz
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
zamanı uydurabilirsem bende sizlerle tanışmak için gelmek isterim.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)