eheueheueu süper olmuşşşş be.. abi bu motoru portatif yapsalar yeri var harbi küçükmüş
Tam çıtır hatun motoru
NC700SA'13
yaşasın hala çıtır diyenler var yaşlanıyorum zannediyordum
yok yahu ne camı arkadakinden o
Resimler cok fena cıkmıs yahuu Beni arkadan ne zaman yakaladın sen baksana elimdekine hic yakıstıramadım kendime Mioda cam yok o gördügün cam benim Beyaz Kızana ait
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
ehhehe o biçim paparazzilik yaparım. Benimleyken hareketlerinize dikkat ediniz. Yakarım alimallah
NC700SA'13
arkadaslar kmpanyalı joyride almayı istiyorum vvarmı yardımcı olucak biri rengi siyahta olur gride saolun...
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
Bi haftasonu daha geldi geçti. Çok keyif aldık. Blackpanter-eşi , SYMALI-eşi , _BB_ ve ben sohbet muhabbet çok güzeldi. İyi ki gitmişiz. Aslında Organizasyon berbattı ama bizim muhabbetimiz güzeldi. En kısa zamanda tekrarlamak dileği ile. Resimler de bir sonraki mesajda...
NC700SA'13
Sansima Napim Git Dylan Al Diyolar Kisaca Napalim Ole Yapicaz Galiba Iki Model Arasi 2bucuk Milyar Olurmu Hic Oluyor
yeni joyridee ın kadranını da degıstırmısler hos olmus ama yıllık ızıne cıktık geldık yok kalmamıs
gts ye nıyetlendık joyrıde dedık heralde mıo alıcaz bu gıdısle 4000 lıraya gelır mıoda yenı modellerı bu fıyatların gıdısı onu gosterıyo
ılgınc olan kısın duser dıyosun adamlar kısın kampanya bıle yapmıyolar genel markalardan bahsedıyorum sym olarak degıl sezon degıl kampanya yok dıyolar almaya nıyetlı adama bıle bı guzellık yapmıyolar oılgınc bı sıstem var veya bna oyle bayııler rast geldı motor pıyasası bı acayıp devlet yıne yılbası patlatır bı babacan vergı daha sonra bakım satabılıyolarmı neyse bıraz dolmusm kusura bakmayın ıyı forumlar ıyı geceler..
Herkese merhabalar, kampanyayı son anda yakaladım, moto-rs'den kampanyalı son iki motordan birini aldım ve joyride sahibi oldum, çok keyifli bi motormus gercekten. Kullanan arkadaşların teknik yada kullanım anlamında tavsiyeleri varsa duymak isterim.
selam arkadaşlar..
eczane işlerinde kullanmak için scooter almak istiyorum.. honda today ve mio gibi tek kişilik motorlar görünüş ve işlev için ideal.. sizce hangisini tercih etmeliyim?? cevaplarınızı bekliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)