Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ağustos 2007, 22:46
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 23:54
-
09 Ağustos 2007, 12:53
__BB__ adlı üyeden alıntı
bluedescada, kötü şans valla haklısın...
cumartesi ben de geliyorum yalova' ya bekleyin beni
bu akşam sym' liler olarak hisardaydık.. pazar sabah gelecek olan arkadaşlar da var.. ben yerimi yeni ayırt ettim cumartesi için.. yeni bi yer daha ayarlamışlar orası kaldı şansıma.. rezervasyon yaptırmak isteyenler için duyurulur
ekmezse aLien de geleceğini söylüyor cumartesi günü
ben saate henüz karar veremedim ama 19.00 rendik grubu sizden önce giderim sanırım
... ee kimler geliyor benimle
Sen bilirsi ama Kimseyi bulamazsan gel buraya Anadolu yakasına saat 19:00 hızlı feribotla hep beraber gidelim.ama kararını çabuk ver bilet bulamazsın sonra.
Bir şey daha.....cumartesi geleceğine göre sende nerede kalacaksın yer sorununu hallettinmi?Sonra açıkta kalma.
Saygılar.
-
09 Ağustos 2007, 14:43
-
09 Ağustos 2007, 14:51
valla şimdi gördüm hisar da toplandığınızı bilsem bende gelirdim..neyse bi dahaki sefere artık..
-
09 Ağustos 2007, 15:24
Evet uzzy bendimMotorun tekrar hayırlı olsun.Beyaz ve siyahın karışımı, makinayı yırtıcı göstermiş.
Evet haklısın gelmeyi bende çok istiyorum ama her seferinde bir mani çıkıyor ..bide dükkanı kapatmam felanda geç oluyor.Ama haftaya inşallah gelmeye çalışacağım.
Görüşmek umuduyla.
Saygılar.
-
09 Ağustos 2007, 21:26
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Sen bilirsi ama Kimseyi bulamazsan gel buraya Anadolu yakasına saat 19:00 hızlı feribotla hep beraber gidelim.ama kararını çabuk ver bilet bulamazsın sonra.
Bir şey daha.....cumartesi geleceğine göre sende nerede kalacaksın yer sorununu hallettinmi?Sonra açıkta kalma.
Saygılar.
çok geç gitmek istemiyorum ama cumartesi çalışacak mıyım başka işlerim olacak mı ancak yarın belli olacak o yüzden net bi şey söyleyemiyorum.. geçe kalacak olursam sizle gelirim elbette...
kalacak için yer rezervasyon yaptırdım evde kalıcam..umarım bi aksilik çıkmaz..
-
10 Ağustos 2007, 11:44
valla çadırımı sırtlarım kalacak yer sorunu çekmem. Bu arada bi aksilik olmazsa c.tesi öğlende yola çıkarız. BB yalnız kalmazsın merak etme
Akşam da diğer arkadaşları karşılarız...
Uzay sanırım ekintiye getireceksin şimdiden yolunu yapıyosun. Yok çalışıyorum yok falan filan. valla adın çıkar söliim. bak benimki çıktı. aLien ekmezse falan die giriyo artık her lafa :p
-
10 Ağustos 2007, 11:58
SYM kullanıcılılarının miraç kandilini kutlar
Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Gelen arkadaşlarla Yalova'da görüşmek üzere
-
10 Ağustos 2007, 13:42
Evet Arkadaşlar Kandiliniz Mübarek olsun.
Bu arada Alien seni nasıl bulacaz orda cumartesi akşamı geldiğimizde..
Bize yanında iki çadırlık yer ayır beraber olalım.
-
10 Ağustos 2007, 13:47
tabiki ayırırım. telim 0 532 344 28 55 gelince ararsınız. Buluşuruz. Hep birlikte oluruz. ya zaten ayrı yerde bile olsak orda buluruz birbirimizi
-
10 Ağustos 2007, 15:02
eken ekmeyen tüm arkadasşlarımın miraç kandiliniz mübarek olsun .
yeni katılan arkadaslarda hoş gelmişler kazasız belasız sürüsler dilerim . alien gelirim belki demiştim hisara gelemedim kesersiniz artık cezamı
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
-
10 Ağustos 2007, 15:08
-
10 Ağustos 2007, 18:55
Olcay hisara gelemedin. Artık yalova da telafi edersin hatanı
Haftasonu işin yoksa gelsene sende. C.tesi gidicez gece kalıcaz çadırda falan.. İşin varmı haftasonu??
acil lastikleri degiştirmem gerekiyor, tamer abi ile görüstüm yarın sabahtan kacacagım otarafa yag degişikligi ve hava filitresi degişikligi yapacagız.. general ile görüseyim kandırırsam gelemeyi istiyorum
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
-
10 Ağustos 2007, 19:36
aLien adlı üyeden alıntı
Olcay hisara gelemedin. Artık yalova da telafi edersin hatanı
Haftasonu işin yoksa gelsene sende. C.tesi gidicez gece kalıcaz çadırda falan.. İşin varmı haftasonu??
Yokmu C.tesi öğlende bizimle birlikte yalovaya gelecek kimse. BB ile birlikte gidiyoruz. Umarım bi aksilik çıkmazsa
yahu zaten bi defa ektim. Benim yüzümden kaldı buralarda. Bir daha bırakırmıyım
Borcum var yalnız bırakmam bu defa
bide hızlı feribot dediğin pendik - yalova feribotu değilmi? Orda bilet sıkıntısı olmuyor bildiğim kadarıyla. Gidip direk biletini alıp binebiliyosun feribota .
Pendikten yalovoya kalkan,hızlı feribot.Önceden bilet alırsan daha garantilemiş olursun kendini,bazen bilet bulamıyabilirsiniz.
Esas sıkıntı olmayan daha ilerde Darıca da Eskihisar.Oradanda arabalı vapurlar kalkar yalovaya.Git biletini al ve bin vapura..yer kalmama sıkıntısı yoktur.
Saygılar.
Artı Pendikten kalkan daha pahalı,eskihisardan kalkan daha ucuzdur.
-
10 Ağustos 2007, 21:27
eskihisar topçular feribotu ne kadar bilmiyorum ama pendik yalova 15 ytl daha önce de kullanmıştım. bilet sorunu olacağını sanmıyorum. hele ki motosiklete. hele bi gidelim en kötü bilet kalmasa bile bi sonrakine binebiliriz. iki sefer arası 1 saat 15 dk.
-
10 Ağustos 2007, 22:01
bugün sağolsunlar (akşam 6 buçukta!) yarın çalışacağımızı söylediler
yarın 3-4 gibi işten çıkabileceğim.. akşam 7 gibi orda oluruz sanırım :( aLien ekme beni
-
10 Ağustos 2007, 22:32
valla 7 de olsa denize girerim ben
tüh be ne güsel gitcektik erkenden gün ölmicekti
-
10 Ağustos 2007, 22:42
aLien adlı üyeden alıntı
valla çadırımı sırtlarım kalacak yer sorunu çekmem. Bu arada bi aksilik olmazsa c.tesi öğlende yola çıkarız. BB yalnız kalmazsın merak etme
Akşam da diğer arkadaşları karşılarız...
Uzay sanırım ekintiye getireceksin şimdiden yolunu yapıyosun. Yok çalışıyorum yok falan filan. valla adın çıkar söliim. bak benimki çıktı. aLien ekmezse falan die giriyo artık her lafa :p
O bakıyorumda artık bu platformda daha cook takılmaya baslamıssın Yahu benim isyerim senin gibi aile sirketi degilki haftasonu yatayım bakacas iste kimse bana ekinti diyemes
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
10 Ağustos 2007, 22:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler