Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2007, 21:36
aLien adlı üyeden alıntı
Tamam o zaman. 08:30 2.köprü gişelerin çıkışında.
BB sen nerde oturuyosun? istersen ben tek çıkıyorum. alabilirim seni de. miocan'la yada artçı olarak.
Rumelihisarında ki buluşma yerimiz sahil yolu üzerinde rumelihisarı yanında hisar cafe ile Gloria Jean's cafe arasında sahil kısmı.. c.tesi 19:00..herkesi bekleriz.
Olcay haklısın. Kamp işini halledelim bi an önce.
bakırköy deyim aLien .. miocanla gelmek istiyorum.. gruba katılamam çünkü uyum sağlayamam aynı kulvarda değiliz yetişemem valla bi de köprüden geçmek istemiyorum sirkeci harem yaparım ama ondan sonra ne yaparım bilmiyorum yolu tarif edersen ben bulurum herhalde.. en azından umut ediyorum
Reklamlar
-
03 Ağustos 2007, 21:46
__BB__ adlı üyeden alıntı
bakırköy deyim aLien .. miocanla gelmek istiyorum.. gruba katılamam çünkü uyum sağlayamam aynı kulvarda değiliz yetişemem valla
bi de köprüden geçmek istemiyorum
sirkeci harem yaparım ama ondan sonra ne yaparım bilmiyorum
yolu tarif edersen ben bulurum herhalde.. en azından umut ediyorum
bahçelievlerdeyim ben. istersen birlikte gideriz. yahu zaten racinglerle gitmiyoruz bizde uyum sağlarsın. bence çekinme. çık yola rahatlarsın.
nası motorcusun sen . korkma yolda gözkulak oluruz sana
-
03 Ağustos 2007, 21:55
aLien adlı üyeden alıntı
bahçelievlerdeyim ben. istersen birlikte gideriz. yahu zaten racinglerle gitmiyoruz bizde uyum sağlarsın. bence çekinme. çık yola rahatlarsın.
nası motorcusun sen . korkma yolda gözkulak oluruz sana
ii o zmn sirkeciden mi gideriz, köprüden geçmeyelim ya
-
03 Ağustos 2007, 21:57
geçelim geçelim sende alış yavaş yavaş
-
03 Ağustos 2007, 22:04
-
03 Ağustos 2007, 22:21
sahilyolundan beykoz a ulaşamazsın hemde o kadar yolu tek başına mı gitceksin. istersen şöle yapalım. bu pazar bizimle gel miocan ı alma ehliyet aldıktan sonra miocan la çıkarsın. Sonuçta tercih senin. gelmek istiyorsun die sende alternatifler bunlar. harem den poyrazköye hem yol çok daha uzuyo hemde bilmediğin yollarda napıcaksın tek başına. sen gel beni dinle. miocan'ı bırak bu defalık. ehliyetini aldıktan sonra köprüyü kullanırsın istediğin yere gidersin rahat rahat.
Son karar senin...
-
03 Ağustos 2007, 22:37
aLien adlı üyeden alıntı
sahilyolundan beykoz a ulaşamazsın
hemde o kadar yolu tek başına mı gitceksin. istersen şöle yapalım. bu pazar bizimle gel miocan ı alma ehliyet aldıktan sonra miocan la çıkarsın. Sonuçta tercih senin. gelmek istiyorsun die sende alternatifler bunlar. harem den poyrazköye hem yol çok daha uzuyo hemde bilmediğin yollarda napıcaksın tek başına. sen gel beni dinle. miocan'ı bırak bu defalık. ehliyetini aldıktan sonra köprüyü kullanırsın istediğin yere gidersin rahat rahat.
Son karar senin...
offf yapma ya çok zor bi karar
.............................
başka çare kalmadı sanırım :( o zmn ben yarın bi sürü bineyim pazar günü yorulmuş olurum artçı olmak işime gelir (kendimi kandırıyorum elbette )
yarın akşam hisara geleyim o zmn
-
04 Ağustos 2007, 11:52
aLien adlı üyeden alıntı
Rumelihisarında ki buluşma yerimiz sahil yolu üzerinde rumelihisarı yanında hisar cafe ile Gloria Jean's cafe arasında sahil kısmı.. c.tesi 19:00..herkesi bekleriz.
Buluşmaya 20,00 gibi gelsek sizi bulabiliriz dimi arkadaşlar malum iş çıkışı ve trafik olacak... Bide "bağcılar" dan baya bi mesafe var
Zaten o kadar SYM görmeden geçmek için kör sürücü olmak lazım
-
04 Ağustos 2007, 15:02
arkadaşlar yarınki programda bi değişiklik yok dimi?? 08.30 da buluşuyoruz avrupa yakasındakilerle...
-
04 Ağustos 2007, 15:32
benim açımdan yok bende sizi kavacık ford a bekleyeceğim.
Alien ve benim cep nolarım bi önceki sayfada var alienle irtibata geçebilirsin,oda avrupa yakasından geliyor.
Saygılar..
-
04 Ağustos 2007, 15:48
bu akşam hisara geliyorum ben de.. ararım sizi aLien,Blackpanther.. görüşmek üzere..
-
04 Ağustos 2007, 16:03
__BB__ adlı üyeden alıntı
bu akşam hisara geliyorum ben de.. ararım sizi aLien,Blackpanther.. görüşmek üzere..
Bu akşam ben gelemeyeceğim ne yazıkki..bütün enerjimi yarına saklıyorumm
BB ...yarın senin motorla gelme istersen..ehliyetin yok,yol felan uzun neme lazım.ben derimki Önce kask,sonra ehliyet
Ama Alien seni artçı olarak alacak sanırım,eğer sende istersen bu şekillde katılman daha sağlıklı olur kanımca.
Ama yinede kara senin tabiki ..yarın görüşmek üzere..
saygılarımla.
-
04 Ağustos 2007, 18:15
Sabah saat 09.00'da
Kavacık Ford önüne 2 SYM 4 kişi geliyoruz. (Blackpanther, buluşma yerinin Kozyatağından gelişte. Kavacık kavşağına girince hemen sağda olduğunu düşünüyoruz. Bir sıkıntı olursa seni cepten ararız.)
Sabah görüşürüz.
-
04 Ağustos 2007, 18:59
SYMALİ adlı üyeden alıntı
Sabah saat 09.00'da
Kavacık Ford önüne 2 SYM 4 kişi geliyoruz. (Blackpanther, buluşma yerinin Kozyatağından gelişte. Kavacık kavşağına girince hemen sağda olduğunu düşünüyoruz. Bir sıkıntı olursa seni cepten ararız.)
Sabah görüşürüz.
Ford nerede orda bende tam bilmiyorum ama bulurum sorun değil.sizleri bekliyorum orada yarın sabah..Sağlıcakla kalın.
Saygılar.
-
04 Ağustos 2007, 19:04
Arkadaşlar yarın ki geziye kız arkadaşını yada eşini getiren olacak mı? Bende gelmek istiyorum ama nişanlımı ekemedim ;) Ona göre katılıcam organizasyon'a!
Neyse bu akşam toplantıya yetişebilirsem yüzyüze sorarım... görüşmek üzere....
-
04 Ağustos 2007, 20:41
lk1302 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yarın ki geziye kız arkadaşını yada eşini getiren olacak mı? Bende gelmek istiyorum ama nişanlımı ekemedim ;) Ona göre katılıcam organizasyon'a!
Neyse bu akşam toplantıya yetişebilirsem yüzyüze sorarım... görüşmek üzere....
Ekmede zaten..insan nişanlısını ekermi hiç
Ben eşimle geliyorum yarın...
Saygılar.
-
04 Ağustos 2007, 20:54
Biz iki motor eşlerimizle geliyoruz.
-
04 Ağustos 2007, 22:01
heeey aLien yarın gelemiyormuş dün aniden bodrum a gitmiş. aquila, beraber gidecekmişiniz haberin olsun gelemiyor. doğal olarak onun artçısı olduğumdan ben de gelemiyorum :(
hepinize iyi eğlenceler.. çok kıskanıyorumm çook :( ama Blackpanther haklısın ehliyeti halledince daha rahat olacak..
ama haftaya yalova ya gidelim bence
-
05 Ağustos 2007, 02:06
çanakkaleye gelsenize çadırlarda kalırız ben rehberlikde yaparım.
seneye kaldı mio olayı malesef. Para olayını tam çözemedim,seneye 0 alırız işallah nasipse. Slm/Syg.
-
05 Ağustos 2007, 10:43
tüh ben de şimdi farkettim buluşmayı. bodrum'dan yeni geldim, yol yorgunuyum =( zaten mio ile de grubu yavaşlatırdım. hava da bozuk.. başka zaman inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler