mio100 2500ytl?!? deme yau =( keşke biraz bekleseymişim =(
mio100 2500ytl?!? deme yau =( keşke biraz bekleseymişim =(
fiyat bilgisi vermedi arkadaşım, çünkü almak istediği bir motora lazımdı.bulamayınca almaktan vazgeçti, şimdi büyük ihtimalle joyride 200 alacak.
4000 e 2006 model bir joyride bulmuş.şimdi ondan haber bekliyor...
şimdi gördüm 2007 model 4000 e kampanya yazdığınızı.gerçekten bu kadar çok düştü mü fiyatlar?
eğer durum böyleyse 2006 model almanın hiç bir anlamı yok çünkü?biraz bilgi verirmisiniz kampanya hakkında biliyorsanız.geç kalmadan orayla irtibata geçelim bari...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hosgeldin resimlerden anlasılıyorki süper bir gezi yapmışsın, uzun yola cıktıgın zaman daha iyi anlıyorsun sym nin kalitesini , bende agustos ayı sonunda eşimle beraber karadenize gitmeyi düsünüyorum.
bulusma işine gelince , gecen carsamba günü beraberdik bebek sahilinde tabi kimsenin haberi yoktu gizli gizli büyük bir bulusma yapalım yakın bir zamanda
@alien
sen organize edersin bu isi dogancım
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
Herkese Merhaba...
Bugün sabah Kıyıköyden döndüm.Tam 500 km. yol yapmışım.Yol ve Motorla ilgili hiç bir sorun yaşamadım.46 litrelik çantada bayağı işime yaradı yoksa halimiz duman olurdu
Cumartesi öğleden sonra yola çıktık Çorludaki arkadaşlarımızla buluştuk.motorla geleceklerini söylemişlerdi ama son anda cayıp arabayla bize katıldılar.İyide oldu aslında bütün yükü arabaya doldurduk
Böylece yola koyulduk ve cumartesi akşamı kıyıköyde çadırlarımızı kurduk.Pazar deniz meniz derken pazar akşamı çorludaydık o gece arkadaşlarda kaldık ve pazartesi erkenden İstanbula dönüş yoluna koyulduk.
Ve herzamanki gibi resimler...
gece vakti karanlıkta çadırları kurmak biraz zor oldu...
eşim ve ben ..gece hatırası.
Gündüz hatırası
kahvaltı ettiğimiz yerden Kıyıköye kuşbakışı..
Kuşbakışına devam..
Orada rastladığımız motor camiasından arkadaşlar..
Kıyıköyde balıkçı Limanı..
Ve eve dönüş yolu..
Saygılarımla.
Dostum kesinlikle katılıyorum 46 lt çanta en ideal boy. Sakın daha ucuz, ben 36lt sıgdırırım diye düşünmeyin cok pişman olursunuz...
ABAL;
Kardeşim ben dükkanı 8'de kapatıyorum çıkışta gel misafirim ol hem ne merak ediyorsan anlatırım sana... Sen çalışırken rahat konuşamayız zaten sizin orası hep yoğun oluyor
İSTEK: Arkadaşlar gezi planı var mı yakında_? daha bi örgütlü olsak ? düzenli toplantılar, geziler,buluşmalar v.s. düzenlesek? Yada bunların hepsi yapılıyorda ben mi haberleri göremiyorum
blackpanter güzel fotolar...valla imrendim...
ketcap kaça almıştın...yani zarar ne kadar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi mio 3500+plaka satılıyordu ama bu pazarlıksız fiyatıydı. sonra caddedeki korlas "ben sana 3000'e herşeyi dahil bırakırım" dedi. çok sevindim. bunun üzerine evime yakın olsun diye gidip karaköydeki korlas'a da sordum, ordaki arkadaş "en son 3250 olur, bir kuruş aşağısına inersem zarar ederim kusura bamya" dedi. derken aklıma etiler korlas geldi. Hakan saolsun "caddedeki korlas ne fiyat çektiyse ben de o fiyata veririm" dedi daha çektikleri fiyatı bile sormadan. 3000e herşeyi dahil aldım yani. ama şimdi 2500e düşmüş.. biraz daha bekleyip almadığıma çok üzüldüm. havalar feci ısınmıştı ve illallah demiştim, bir gün değil bir saat bile bekleyemeyecektim. bu arada geçen gün bebekte bir kanuni gördüm, mio'nun aynısı! acaba SYM de bu modeli bir yerden mi araklamış yoksa kanuni symden mi araklamış?
Güzel ve zevkli bir gezi oldugu belli oluyor... acaba bu geziyi kendi aramızda da organize edemezmiyiz_?
Sevgili Blackpanther;
Sana sormak istediğim bir soru var; Yaptıgım uzun yol sırasında her molada topcase'i kontrol etmek zorunda kalmıştım çünkü uzun süre titreşim ve artçının dayanması sonucu ne yazik ki topcase yerinden çıkıyordu hatta bu yüzden bir keresinde düşüyordum
Sen böyle bir problemle karşılaştın mı_?
Altan motora;
Taktırdıgım taşıma demiri ne yazık ki yeterli olmuyor acaba sabitleyici birşey koyulabilir mi_? Bu kaymayı önleyici önerebileceğiniz bişey var mı_?
Herkese teşekkür ederim yorumları için..
Ik1302 ilk sorunu yanıltlayayım..Organize ederiz tabiki bende bunu istiyorum zaten ama 2 haftadır dilimde tüy bitti..hep beraber bişiler yapalım diye ama kimseciklerden ses çıkmadı...Ama sanırım yaz ayında olduğumuzdan herkes sağa sola kaçmış durumda.O yüzden kimsecikler pek yok sanırım..
İkincisine gelince düşme tehlikenden dolayı geçmiş olsun diliyorum.Aman diyorum şimdi benide korkuttun.Ama benim yolculuğumda bir sorun çıkmadı ne sarsıldı nede yerinden çıkar gibi oldu.Ve hatda kıyıköye yaklaştıkça yollar kötü olduğundan her durduğumuz yerde.bütün görünür civataları topcase i kontrol ediyordum.gevşeyen veya oynayan birşeyle karşılaşmadım.Acaba senin topcasein markası ve litresi nedir?Ve top case aldığında içinden bağlama aparatı çıkmışmıydı orjinal olarak?
Saygılarımla.
Merhaba,
Uzun zamandır kendime bir motosiklet almayı düşünüyordum, bütçeminde fazla olmaması nedeniyle çin malı motosiklet lere yönelmiştim "Mondial zat 150 , Çelik Martian " bu iki motosikletten birini alıp kullanacaktım hem ham lığımı (tecrübesizliğimi) atarım hemde bütçemi çok zorlamamış olurum diye düşünüyordum.bir yandan duyduklarımdan dolayı kafamı iyi bir performanslarının olmaması ve sürekli servise su yolu yaparım düşüncesi kurcalıyordu ama dediğim gibi ilk deneyimi bu tip motosiklet ile giderim diyordum.
Geçtiğimiz hafta SYM 250 GTS kullanan birisiyle tanıştım ve kendisiyle sohbet ederken çin malı motorsikletlere vereceğin parayı sokağa atarsın diyordu.bende bütçemi SYM 250 GTS (8.250 YTL)alarak zorlayamayacağımı söylemiştim.Ama sokağa atacak paramda yoktu.Bu sohbetimizden sonra SYM motosiklet hakkında araştırmaya koyuldum ve sitedeki SYM kullanıcıları başlığına girdim SYM kullanıcıların bu motosiklet hakkındaki düşünceleri benim için çok önemliydi ne yalan söyleyim buradakii bütün yazılanları okuyamadım ama vaktimin el verdiği ölçüde giriş sayfasından başlayarak 25 sayfalık bir bölümü okudum.şu anda aktiflermidir bilmiyorum fakat MERTDG, TAİ, PİPER,ZÜHTÜPAŞA,JOYRİDE2004 onları motorsiklet hakkında ki referansları benim için yeterli oldu.ilk geçiş aşaması için SYM JOYRİDE 200 benim için uygun gözüküyordu.Fakat motorsikleti almam için bir engel daha vardı oda tamamen duygusal nedenler yani (JOYRİDE 6.250 YTL fiyatı ) maddiyattı .hiç umutsuzca 2 gün önce Kızıltoprak taki Suzuki Korlas bayine gittim sadece motorsikletin vadeli satış fiyatlarına bakıp birde motorsikleti yakından inceleyecektim.Bayideki çalışan kişiye JOYRİDE 200 fiyatını sorduğumda bana peşin fiyatının 4000 YTL le olduğunu söyledi.JOYRİDE 200 kampanya girmişti bir anda duyduğuma inanamadım ama bunu duyduğuma çok sevindim..artık bende önümüzdeki 5 -10 gün içinde hayırlısı ile kendime SYM JOYRİDE 200 motorsiklet alacağım.bu arada motosikleti almadan önce aranıza katıldım umarım benide aranıza alırsınız ve güzel arkadaşlıklara adım atmış oluruz.
benim JOYRİDE 200 hakkında söyle bir sorum olacak motorsikleti incelediğim KORLAS bayisinin elinde JOYRİDE 200 zün sıfır olarak 2006 ve 2007 modelleri vardı.Kafamı karıştıran soru şu açıkcası 2006 model bana daha tok geldi yani daha sağlam bir görünümü vardı, (performansları arasında fark vermıdır? Bilmiyorum..)göstergeler ve aynadaki metal kısım 2007 modeline göre farklı benim farkettiğim bunlardı.şunuda söyleyeyim bayideki adam bana ikisinin arasıdan fiyat farkı olmadığını 2006 ve 2007 modelinde fiyatının 4000YTL olduğunu söyledi bana aslıda biraz tuhaf geldi ama yani 2006 modelin biraz daha ucuz olabileceğini düşünmüştüm.Sanırım Kampanyaya girdiği için zatem fiyatlar yerlerde sürünüyor.açıkcası 4000 YTL sıfır Joyride buldum da bunuyorum gibi oldu biraz ama.insan bir yandanda 2006 tıyı aynı fiyata alsam acaba kazık mı yemiş olurum diyede düşünüyor.:
Siz olsanız 4000YTL fiyata 2006 mı yoksa 2007 modelini alırdınız.bazen arabalarda söyle bir şey vardır yeni modeli çıkmasına rağmen eski modeli daha sorunsuzdur ve eski modeli daha çok prim yapıp her zaman için tutar.
bilen arkadaşlar 2006 ve 2007 modeller arasıda performans farkı olup olmadığını açıklarlarsa sevinirim. motosikleti almam konusunda bu konuda çok etkili olacak.
Şimdiden teşekkürler,
Önünüz Sevginizin Işığıyla Sydınlansın..
Merhaba Albeni...Aramıza hoşgeldin.
Şimdiden hayırlı olsun yeni motorun.
Joyride 200 seçmen çok doğru bir karar olmuş.Ancak bunu söyleyebiliyorum sana.
Saygılarımla.
albeni selamlar. ben kampanyadan biriki hafta önce aldım motoru çok pişmanım. sakınnn kaçırma bu kampanyayı derim.
not: Can nerdesin beabi?! beton ettin beni teknosa'nın önünde =)
ya baba bu akşam diye konuşmuştuk
bu arada bende nisan ayında Vs150 aldım 4250 YTL ye şimdi sıfırı 3000 YTL ye düşmüş.. Kafayı yicem bu kadar indirim nasıl olur? Bir daha hayatta sıfır almam veya alacaksam sezon sonuna doğru alırım..Bu kadar fark adil değil arkadaşlar sizce? Ben satsam kaça satarım şimdi 2.500 YTL -> zarar 2000 YTL 3 ayda..yazık ....
Benim topcase Kappa 46lt. seninkide aynısı sanırım. Belkide benim çantayı montajı sırasında iyi takamadılar bilemiyorum ama yanında mutlaka bir alyan set bulundur derim. Zaten uzun süre kullanım zarfında mutlaka gevşeme ve yerinden kayma olacaktır. Gezi işine gelince; buradaki arkadaşlarla düzenleriz geziyi müsait olan gelir... Tabbi öncesinde bi tanışma toplantısı yapsak fena olmaz ben hala hangi gün nerede toplanıldıgını öğrenebilmiş değilim
Bütün sym'ci arkadaşlara merhaba.! Hepinize kazasız sürüşler diliyorum.
Ben'de sym'ci oldum,9 senelik honda kullanıcılığımı sonlandırdım ve siz değerli arkadaşlarımın sayesinde sym GTS 250.ye terfi ettim.İnternetten yapmış olduğum araştırmalar sonunda,2006 model 4500 km'de 5800 ytl'ye gümüş gri gts 250 aldım.Yalnız sizlere birkaç sorum olacak,sorularıma vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
1.kalkışlarda, motorumda vibrasyon var çok değil ama rahatsız ediyor,bu vibrasyondan dolayı aynalarım zangırdıyor.Bu vibrasyon sizin motorlarda varmı.?
2.Motoru satan arkadaş,motora benzin olarak süper katkılı 95 oktan benzin koyduğunu söyledi,benzin tabancası kırmızı olandan bu doğrumu.?
3.birde yağ olarak castrol gps koymamda bir sakınca varmı.?
İyi sürüşler.
Formu baştan beri takıp ettiyseniz coğu anadolu yakası suziki ve burgman kullanıcıları Altan Motoru yetkili servis olarak tercih etmiş.
Telefonu 0216 306 23 19 Tamer ve Taner Kardeşler.
Sym ve suzikiyle alakalı hertürlü sorunuzu telefonda bile mennuniyetle yanıtlıyorlar. Sonra gittim tanıştım. Tavsiye ederim.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Honda foresıghtın çin kopyaları olduğu gibi...senin moturunda bayağı bir kopyası mevcut...hatta Metro Grosmarket girişinde istemediğin kadar var...1750 herşey dahil...birebir aynı kopya...ama SYM nin orjinal tasarım olduğundanda şüpheliyim...yani Tayvanlı SYM sağlam...seninkinin kopyası Çinliler 5 para etmez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar hd200 modelinin fiatı hakkında bilgisi olan varmı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)