^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
selamlar...SMH arkadaşım Tüm SYM 250 kullanıcıları ile birlikte aynı ortamı paylaşmak umuduyla.......kazasız sürüşler olsun.....OSMANGAZİ/BURSA faik ŞAHİNLER)))
iyi günler selamlar scorpion71 sanada kazasız belasız cezasız iyi sürüşler.
iyi günler teksavasci.paylaşımın için teşekkürler harika yerler gezmişsiniz.
benim tatil yapmak yada gezmek için pek zamanım olmuyor.ne yapalım bende
sizler sayesinde bu güzel yerleri gezmiş görmüş kadar oluyorum.tekrar teşekkürler .saygılar..
slm.....teksavaşçi..............busaya gezi düzenlerseniz eğer sizi bursada ağırlamak gibi bir gayretimiz olur elbette.Ayrıca size bursada rehberlik etme durumuzda söz konusudur.SYM camiası olarak dostlukların pekişmesi en büyük temennimdir.Saygılarımla..........SCORPION71
abi 30 haziran günü kaza yaptım. kırmızı ışıkta beklerken kendini bilmez bir dengesiz amca bana arkadan çarptı, motorda bende yere yapıştık. bende kask ve mont vardı sadece dizim yaralandı. motorda ise sele altı grenajların ayağı kırılmış komple değiştirdik, bi kaç çizik olan yer vardı önceden onlarıda boyaya verdim, servisten almak biraz uzun sürdü. yürüyen aksamında birşey olmadığı için grenajları değişince biraz sıfır oldu motor
adamın vurdumduymazlığıda çileden çıkardı beni...
kaza akşamı fakülteye gittim hocalar baksınlar diye, herneyse bi ton film çekildik yok us da fln baktılar bayağı bir para bayıldım...
ertesi gün adamı aradım dedim abi böyle böyle çok masrafım oldu ben öğrenciyim eve söyleyemiyorum motoru alırlar elimden bidahada motora fln binmeme izin vermezler diye... adam bana ne desin bende emekliyim dedi... gülermisin ağlarmısın şu duruma... adam bizi yerlebir ediyor motorla beraber sonra bi ton para çıkıyor cebimizden motor 1 hafta serviste kalıyor heryere para veriyoruz, emniyet, trafik.... adamın pişkinliğine bak... sadece yaşına olan saygımdan terbiyemi bozmadım. etme bulma dünyası bugun bana olur yarın ona diye düşündüm...
bu kazadanda 3 şey öğrendim:
1.hava ne kadar sıcak olursa olsun montunu ve kaskını giy
2.mesafe ne kadar kısa olursa olsun dizliğini tak (yoksa dengesizin biri vurur dizin asfalta sürte sürte yanar...)
3.trafik dengesiz dolu kırmızı ışıkta bile beklerken arkanı kolla acı fren sesi duyarsan arkana bakmadan gazı kökle...
işin ilginç tarafı adam hastaydı kendinde değildi arabadan indiğinde... böyle insanlara nasıl ehliyet verirler bilmiyorum... TABİ HER SAĞLIK KURULUŞUNA 30 YTL veren elini açıp kapayıp birde parmak ucunda duran sağlam raporu alırsa işin sonu böyle olur...
Hocam bende bursadanım. 16 FY 303 siyah GTS görürsen durdur tanışalım
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
ferhad büyük geçmiş olsun
sana birşey olmasın da makina yapılıyor bir şekilde
dediğin gibi üzerimizden korumaları eksik etmeyelim lütfen
makinalar da sorun çıkmayınca pek uğrayan da yok yok forum a
@pascha
kardeşim büyük geçmiş olsun sırt ağrısı çekermişsin.
Ferhad arkadaş çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
ferhad büyük gecmiş olsun ucuz atlatmışsın , dedigin gibi trafikte okadar densiz varki bilemessin . gecen gün uzay arkadasıma arkadan carpmıs sarhosun biri sonrada kacmıs arka stop u kırmıs, oda cok üzülmüstü...
kapıdag icin saglık olsun .. resimleri o kadar cok begendilerki 21haziranda cadır kurmaya gidelim diyorlar . görüsmek üzere
saygılar.
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
geçmiş olsun ferhat.allah beterinden saklasın....görünce durdurum .tanışmak ve görüşmek umduyla.16 V 0027 sende görürsen durdur arkadaşım)))
çok teşekkürler... ALLAH hepimizi beterinden saklasın diyorum...
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
sym ciler neredesiniz yahuuuu
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
S&S Tamer..saygıalrımla
bursa ya geldiğinizde umarım görüşürüz.Tanışmak umuduyla
kingly.71@hotmail.com))
arkadaşlar selamlar,
istanbuldaki sym kullanıcıları olarak bir haftasonu ufak bir organizasyon&buluşma düzenlesek sizce nasıl olur? 2-3 aydır forumu takip ediyorum ama bu tip bir şeyle karşılaşmadım(kaçırmış da olabilirim)...
teşekkürler...
bana geçmiş olduda motora amortisör lazım abi arka gidişinde birşey yok ama biraz sertleşti agresifleşti nasıl desem racing tarzı bişey oldu amortisörler
bugun arayan bendim amortisör için yardımcı olursan sevinirim abi... burdaki servis işi uzatabilir diye beklemedim, malum okul bitiyor istanbulda olacağım... en kısa zamanda şu işi halledebilirsek çok iyi olur abi...
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
ferhad
amortisör için ayar var onları denedin mi ben aldığımdan beri hiç oynamadım ama. orada 3 seviye var diye biliyorum.
ön camı stop boyası ile boyama girişimim camın içine etmemle sonuçlandı şu anda toparlamaya çalışıyorum. bittiğinde güzel duracak gibi.
sis farlarını değiştiripte verim alan var mı ? bir ara onları da değiştirmek istiyorum.
motorun ilanını nihayet hazırladım.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4277629
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)