Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Mayıs 2007, 12:08
phaishea adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Bende bi tane SYM vs 150 var ve şimdiye kadar 1400 km yaptım, bazı problemlerim var motorumla ilgili;
Mesela, 60 km le ile giderken hafif gaz verdiğimde sanki son gaz vermişim gibi bir böğürme sesi yapıyor sanki altımda 600 cc bi racing varmış gibi ses çıkarıyor ama 100 km/h yi bulmakta zorlanıyor cihaz , anlamış değilim servise götürüyorum servis bana diyorki bu motor 100 km yi zaten geçmez!!!
Mondial 150 veya keeway 125 --2.000 ytl lik cihazlar ama ben 90km/h le ile giderken beni çok rahat geçebiliyorlar . YALVARIRIM birşeyler bilen bana bişey söylesin.......
Yetkili bir servise gittinmi. İstanbuldaysan sym ile ilgili Altan motora gidebilirsin.
Topikteki arkadaşlar genelde joride 200 ve gts 250 kullanıcısı olsuğundan yardımcı olamayabilir. En doğrusu servise gitmek.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Reklamlar
-
24 Mayıs 2007, 12:50
Selam arkadaşlar,
Bende bi tane SYM vs 150 var ve şimdiye kadar 1400 km yaptım, bazı problemlerim var motorumla ilgili;
Mesela, 60 km le ile giderken hafif gaz verdiğimde sanki son gaz vermişim gibi bir böğürme sesi yapıyor sanki altımda 600 cc bi racing varmış gibi ses çıkarıyor ama 100 km/h yi bulmakta zorlanıyor cihaz , anlamış değilim servise götürüyorum servis bana diyorki bu motor 100 km yi zaten geçmez!!!
Mondial 150 veya keeway 125 --2.000 ytl lik cihazlar ama ben 90km/h le ile giderken beni çok rahat geçebiliyorlar . YALVARIRIM birşeyler bilen bana bişey söylesin.......
rodaj süresini tamamladıysan bencede bir servise götür T&T (altan motor) kardesler sana yardımcı olurlar..
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
-
24 Mayıs 2007, 13:17
Selam arkadaşlar,
Öncelikle motorun daha açılmamış, biranda bu kadar hızlanmasını bekleme, zamanla olacak bu iş. İlk bakımlarını yaptırdıysan ve yağınıda değiştirdilerse yavaş yavaş motorunu açabilirsin. Gaz ayarında ve egzozda sorun yoksa bu kadar ses çıkmaması gerek, ya da sen "hafif" değil de "son gaz" yapıyorsundur.
Ayrıca kendi motorunla diğerlerini kıyaslamana bile gerek yok, zamanla motorun 100 km yi geçecektir ama sen geçmemeye gayret et. Sonuç itibari ile altındaki 150 cc lik bir motor, o kadar hız arabalar için bile tehlikeli.
Not: motorunu nasıl açacağın konusunda sitede detaylı anlatımlar var, onları bul oku. Okumaya vaktin yoksa şehirler arası yolda 1-2 saat motor kullan o kendine gelmeye başlayacaktır.
-
28 Mayıs 2007, 10:58
herkese iyi haftalar hayırlı işler..
-
28 Mayıs 2007, 15:37
merhabalar millet
benim makinayı satışa çıkarıyorum.
13.700 km de, siyah 2006, xenon kısa farlar, havalı korna, otocode alarm, pirelli lastikler, hakiki deri koltuk, sissy bar, aynada çakar yerleri mevcut ama geri kalan tertibatı söktük, 2006 6000-8000 km burgman ya da benzeri ile takas düşünebilirim, öncelikle buraya yazmak istedim belki arayan vardır diye...
neyse fazla uzatmayayım resimleri ilan verdikten sonra link atarım....
-
28 Mayıs 2007, 18:05
İlgİnİze TeŞŞekÜrler ArkadaŞlar
-
28 Mayıs 2007, 19:40
slm millet benim motor patladı biliyosunuz sym joyride 200 2004 model motoru hariç kople satıyorum 2,250ytl ye motor 1000ytl toplanır.kople motoru yok yani piston sekman blog vb.kaporta lastikler jantlar hemsi dahil,sadece motorsuz satıyorum. irtibat 0535 555 56 56 abim davut
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
28 Mayıs 2007, 22:50
teksavasci adlı üyeden alıntı
herkese slm
cumartesi günü aynalara beyaz sinyal ve flasör takarken gören herkes ; abi kac para , abi kac basıyor, abi cok güzel motor diye diye motoruma nazar degdirdiler ..
islerim bitirdikten sonra mac seyretmeye giderken yagmur cişelemeye basladı.bende dörtlü flasörlerimi yakarak sagdan sagdan yavaş yavaş gitmeye basladım. bakırköy sapagından girdikten sonra iki seritli yolda soldan giden bir clio sagda bulunan hastane kapısına hic bir sinyal vermeden girmeye calısarak yollumu kesti, hızımın yavas olmasına ramen frenleri sıktıgımda yerlerin ıslak olmasından dolayı buz üstünde gibi hareketlerle motoru sag tarafa yatırdım ufak tefek sıyrıklarla kurtulduk ben ve motorum, ön granajda biraz cizik oldu motorun icinden yag bosaldı ,denge cubugu yamuldu, aslına bakarsanız ucuz atlatmıstık kafadan carpmak bizim icin daha üzücü durumlar yaratabilirdi ... polis cagırdı hemen sonra aramızda kendisi ile anlastık ... siz siz olun yagmurlu havalarda daha dikkatli sürün.
buradan su sonucu cıkarabiliriz ;üzerinde bulunan maxxis lastikleri pirelli ile degistirmek gerektigini ....
abim büyük geçmiş olsun.
birde aynalara yaptırdığın çakarlar nasıl oldu. çakar beynini nereye koydurdun?
birde yüksek hızda aynada titreşim oluyormu? birinde görmüştüm aynalar emanet gibi duruyordu... birde aynalara takılan sinyal kapakları ne kadara geldi??
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
-
29 Mayıs 2007, 11:15
derwish adlı üyeden alıntı
merhabalar millet
benim makinayı satışa çıkarıyorum.
13.500 km de, siyah 2006, xenon kısa farlar, havalı korna, otocode alarm, pirelli lastikler, hakiki deri koltuk, sissy bar, aynada çakar yerleri mevcut ama geri kalan tertibatı söktük, 2006 6000-8000 km burgman ya da benzeri ile takas düşünebilirim, öncelikle buraya yazmak istedim belki arayan vardır diye...
neyse fazla uzatmayayım resimleri ilan verdikten sonra link atarım....
derwish slm hayırlı osun bir kaç sym almak isteyen var ne fiyat istiyorsun
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
-
29 Mayıs 2007, 11:35
Herkese Günaydın..
1000 km.yi sonunda tamamladım ve altan motorda yağ değişimimi yaptırdım.Oradayken Pashca ile karşılaştık ve motorunu yakından inceleme fırsatını buldum.makina çok güzel olmuş ....özellikle müzik sistemine hasta oldum,volümü sonuna kadar dayayıp turlamak kesin çok keyifli oluyordursanırım .
Arkadaşlar benim ufak bir sorunum vardı.Akşam motorumu parkedip brandasını örttüğümde,içi kediler için mükemmel bir eve dönüşüyordu..ve sabah motoru açtığımda koltuk torpido her yer tüy yumağı ve çamurlu pati izleriyle dolu buluyordum.Aranızda mutlaka bu sorunu yaşayan vardır.Ama sonunda kedileri uzaklaştırmanın kesin çözümünü tesadüfen buldum.Heryerde satılan slikon parlatıcılar var ya(beyaz süt dediğimiz)siyah plastik aksamlarını ve koltuğu onla parlatmışdım geçen hafta,onu sürdüğümden beri hiç bir kedi motorun yanından bile geçmez oldu..Şu an ismini hatırlayamayacağım ama aynısı pashcada da var.İsim olarak ondanda öğrenebilrsiniz.
Herkese keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum..
saygılarımla.
-
29 Mayıs 2007, 14:15
ferhad adlı üyeden alıntı
abim büyük geçmiş olsun.
birde aynalara yaptırdığın çakarlar nasıl oldu. çakar beynini nereye koydurdun?
birde yüksek hızda aynada titreşim oluyormu? birinde görmüştüm aynalar emanet gibi duruyordu... birde aynalara takılan sinyal kapakları ne kadara geldi??
slm ferhad
cakarlarla beraber birde sinyallere baglı beyaz ampul koydum, cok güzel oldular. pazar aksamı cerkezköyden gelirken flasörlerin cok faydasını gördüm tem in karanlık kısımlarında farkettiriyor kendisini aynalarda sapasaglam sallantı yok fakat orginal cam olmadıgından ayna kısımları biraz dısarı taştı, dezavantajı görüs mesafem biraz kısaldı buda iyi degil bence...
pazargünü kapıdag motor senliklerinde görürsün umarım ...
-
29 Mayıs 2007, 14:30
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Herkese Günaydın..
1000 km.yi sonunda tamamladım ve altan motorda yağ değişimimi yaptırdım.Oradayken Pashca ile karşılaştık ve motorunu yakından inceleme fırsatını buldum.makina çok güzel olmuş ....özellikle müzik sistemine hasta oldum,volümü sonuna kadar dayayıp turlamak kesin çok keyifli oluyordursanırım .
Arkadaşlar benim ufak bir sorunum vardı.Akşam motorumu parkedip brandasını örttüğümde,içi kediler için mükemmel bir eve dönüşüyordu..ve sabah motoru açtığımda koltuk torpido her yer tüy yumağı ve çamurlu pati izleriyle dolu buluyordum.Aranızda mutlaka bu sorunu yaşayan vardır.Ama sonunda kedileri uzaklaştırmanın kesin çözümünü tesadüfen buldum.Heryerde satılan slikon parlatıcılar var ya(beyaz süt dediğimiz)siyah plastik aksamlarını ve koltuğu onla parlatmışdım geçen hafta,onu sürdüğümden beri hiç bir kedi motorun yanından bile geçmez oldu..
Şu an ismini hatırlayamayacağım ama aynısı pashcada da var.İsim olarak ondanda öğrenebilrsiniz.
saygılarımla.
Birde motorun sağından soluna gerdirme lastikleri var. Brandayı örttükten sonra
onları gerdirerek brandayı senenin üzerine yapışmış hale getirirsen içine giremezler. 2 tane tak. İş bitsin.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
29 Mayıs 2007, 15:16
Herkese merhaba Hayalimdeki motor suzuki dl650 ama fiyat olarak bütçemi aşıyo Şöyle şık ve oturaklı duran daha makul fiyatlı bir motor düşünüyorken gts250 ilgimi çekti Ama kilom 90 boyum 1.87 Sizce bu motor bana gider mi Altımda komik mi durur yoksa Motoru şehir içinde ve haftasonlarında eşimle orta mesafeli yolculuklar yapmak için düşünüyorum Ne dersiniz?
Pascha motorun dehşet güzel olmuş Kazasız belasız kullanman dileğiyle
Bir de bu motora yan çanta takılamıyor mu hiç görmedim ben
-
29 Mayıs 2007, 15:19
@pascha
fiyat 6,700. tanıdık mı niyeti olanlar.
-
29 Mayıs 2007, 15:21
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Herkese Günaydın..
Arkadaşlar benim ufak bir sorunum vardı.Akşam motorumu parkedip brandasını örttüğümde,içi kediler için mükemmel bir eve dönüşüyordu..ve sabah motoru açtığımda koltuk torpido her yer tüy yumağı ve çamurlu pati izleriyle dolu buluyordum.Aranızda mutlaka bu sorunu yaşayan vardır.Ama sonunda kedileri uzaklaştırmanın kesin çözümünü tesadüfen buldum.Heryerde satılan slikon parlatıcılar var ya(beyaz süt dediğimiz)siyah plastik aksamlarını ve koltuğu onla parlatmışdım geçen hafta,onu sürdüğümden beri hiç bir kedi motorun yanından bile geçmez oldu..
Şu an ismini hatırlayamayacağım ama aynısı pashcada da var.İsim olarak ondanda öğrenebilrsiniz.
saygılarımla.
evural adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba Hayalimdeki motor suzuki dl650 ama fiyat olarak bütçemi aşıyo Şöyle şık ve oturaklı duran daha makul fiyatlı bir motor düşünüyorken gts250 ilgimi çekti Ama kilom 90 boyum 1.87 Sizce bu motor bana gider mi Altımda komik mi durur yoksa Motoru şehir içinde ve haftasonlarında eşimle orta mesafeli yolculuklar yapmak için düşünüyorum Ne dersiniz?
Pascha motorun dehşet güzel olmuş Kazasız belasız kullanman dileğiyle
Bir de bu motora yan çanta takılamıyor mu hiç görmedim ben
arkadaşlar çok teşekkür ederim ben de görmedim ama yakın da takarım hepberaber görürüz
derwish adlı üyeden alıntı
@pascha
fiyat 6,700. tanıdık mı niyeti olanlar.
derwish tanıdık sayılır pazarlık payı varmı
bu fiyatta
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
-
29 Mayıs 2007, 16:12
Bu başlıkta daha çok resim olsa bence fikir edinebilmek açısından daha iyi olur
-
29 Mayıs 2007, 17:02
pazarlık payı var ama çok da fazla birşey beklemeyin benden
p.m. den tel numarasını göndereceğim telden görüşelim
-
29 Mayıs 2007, 17:42
Arkadaşlar merhaba;
Kasım 2006 trafiğe çıkışlı GTS 250 mi satıyorum belki buradan takip eden bir arkadaş vardır diye buraya yazayım dedim
3900 kmde kaskolu, garantili, kazasız siyah renkli
45 ltr Givi çantalı aynalarda sinyaller, Pirelli lastikler
6750 istiyorum ama bişeyler yapabilirim buradan isteyenlere...
Aklınızda bulunsun arkadaşlar
-
29 Mayıs 2007, 21:10
teksavasci adlı üyeden alıntı
slm ferhad
cakarlarla beraber birde sinyallere baglı beyaz ampul koydum, cok güzel oldular. pazar aksamı cerkezköyden gelirken flasörlerin cok faydasını gördüm tem in karanlık kısımlarında farkettiriyor kendisini
aynalarda sapasaglam sallantı yok fakat orginal cam olmadıgından ayna kısımları biraz dısarı taştı, dezavantajı görüs mesafem biraz kısaldı buda iyi degil bence...
pazargünü kapıdag motor senliklerinde görürsün umarım ...
kapıdağda görüşmek üzere abi o zmn. SYM leri yanyana koyup bir resim çekelim
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
-
29 Mayıs 2007, 21:22
Arkadaşlar..ben Pashca'nın motoruna çok özendim ve dün gece atölyemde kendi motorumu kendim boyadım.Ortaya değişik bir renk çıktı ama umarım beğenirsiniz...
Eski hali...
son hali..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler