the manyaq ben gts mi satıorum 5.500 ytl 20.000 kmde sorunsuz bir motor istersen yardımcı olabilirim fakat antalyadayım msn adresimi eklersen görüşebiliriz mavi renk
dongul murat
@the manyaq
phaishea ya katılıyorum, al bir burgman keyfine bak, gerçi o fiyata alacağın burgman tahminen 2002 civarı bir model olacaktır. önceki sahibinin nasıl kullandığı önemli. iyi araştır.
arkadaşlar makinanın elcikleri biraz sıkıntı yaratmaya başladı bende biraz yol yaptım sağ elcik işaret parmağı ile avuçiçi arasında problem çıkarıyor. elcikleri ısıtmalı elcik haricinde değiştiren var mı ne kullandı fiyatı nedir ? harris marka birşeyler gördüm ama onlarda race makinalar için yapılmış sanki makinanın konseptine uymuyor sanki.
makina 13,500 oldu herhangi bir sorun problem yok, aynalar kırmızıdır nerede görürseniz tanırsınız.
derwish slm
ben elcikleri altan motorda değişmiş tim 60£ idi aynalar kırmızımı yaptın merak ettim resim isteriz
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
üstad senin dediğin ısıtmalı olanlar onlara ihtiyacım yok. sadece silikon bazlı eli yormayacak birşey lazım, gerçi ararım altan motoru onlar daha iyi bilir sanırım.
resim için acele etme çok matah olmadı bir ara ayarlayıp motoru komple düzgün bir siyaha boyatmayı planlıyorum. bir de şu aralar ufak bir gelir beklentim o olursa belki sislere de xenon atabilirim. baya şık oluyor.
herkese slm
cumartesi günü aynalara beyaz sinyal ve flasör takarken gören herkes ; abi kac para , abi kac basıyor, abi cok güzel motor diye diye motoruma nazar degdirdiler ..
islerim bitirdikten sonra mac seyretmeye giderken yagmur cişelemeye basladı.bende dörtlü flasörlerimi yakarak sagdan sagdan yavaş yavaş gitmeye basladım. bakırköy sapagından girdikten sonra iki seritli yolda soldan giden bir clio sagda bulunan hastane kapısına hic bir sinyal vermeden girmeye calısarak yollumu kesti, hızımın yavas olmasına ramen frenleri sıktıgımda yerlerin ıslak olmasından dolayı buz üstünde gibi hareketlerle motoru sag tarafa yatırdım ufak tefek sıyrıklarla kurtulduk ben ve motorum, ön granajda biraz cizik oldu motorun icinden yag bosaldı ,denge cubugu yamuldu, aslına bakarsanız ucuz atlatmıstık kafadan carpmak bizim icin daha üzücü durumlar yaratabilirdi ... polis cagırdı hemen sonra aramızda kendisi ile anlastık ... siz siz olun yagmurlu havalarda daha dikkatli sürün.
buradan su sonucu cıkarabiliriz ;üzerinde bulunan maxxis lastikleri pirelli ile degistirmek gerektigini ....
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
teksavasci
büyük geçmiş olsun aynen mala gelsin....
aynısı neredeyse bana olmuştu. yağmurlu havalarda lastik ne olursa olsun bence çok zorda kalmadıkça çıkmamak en iyisi. tekrar geçmiş olsun....
Çok geçmiş olsun, allahtan yavaş gidiyormuşsun verilmiş sadakan varmış.
Buarada suçu hemen lastiklere atmışsın ama bence önce frenleri kullanma tekniğinizi gözden geçirmenizde fayda var. Frenleri doğru sıkmayı bilmek çok önemli ve bunun testlerini herkesin yapması şart. Geçen hafta sonu Kemal Berker hocadan aldığımız ileri sürüş tekniği dersleri sırasında ne kadar hata yaptığımı(zı) gördüm.
Tekrar geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
Saygılar, sevgiler.
Kenan
olcay çok geçmiş olsun.. ucuz atlatmışsın cidden.. aLLah beterinden saklasın cümlemizi..
Bu Maxxis lastikler o kadar da işe yaramaz değil diye düşünüyorum. Yağmurda epey yol yaptım çok da rahatsız etmedi beni. Gerçi sıkıntılı anlar yaşamadım fazlasıyla temkinliydim yolarda yağmur sırasında.
yahu seninle de dipdibeyiz bi türlü kısmet olmadı tanışamadık bi ara görüşelim birşeyler yapalım.
yahu ben epeydir yazmıyormuşum. Bu ara fazla kaptırdık sanırım dünyevi işlere kendimizi
Bu arada 2.500 oldu bile km gün geçtikçe daha bi ısınıyorum bu Gümüş İnci'ye.. Kapıdağ'a gidebilmeyi istiyorum. kayıt ta yaptırdım umarım bi aksilik olmaz. Gitmeden 3.000 bakıma T&T ye uğramak lazım..
Geyik uzadı.. En kısa zaman da görüşmek dileğiyle..
NC700SA'13
olcay geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın tabiki hepimizi
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
murat abi sen boyattınmı makineyi ?
elbette dikkati elden bırakmamak gerekli ,buda bir tecrübe oluyor
kazasız neseli sürüsler dilerim
saygılar
@alien
cumartesi sabahı saat 7 feribotuna bilet rezerve yaptırdık. feribot ile bandırma yapacagız. fazla yorulmadan keyfini cıkaracagız ..Kapıdağ'a gidebilmeyi istiyorum. kayıt ta yaptırdım umarım bi aksilik olmaz. Gitmeden 3.000 bakıma T&T ye uğramak lazım..
masallah 2500km olmus nerelerde yaptın bu km denk gelemedik . bende seni göremedim yollar.. telleşelim görüşelim ..
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
NC700SA'13
Selam arkadaşlar,
Bende bi tane SYM vs 150 var ve şimdiye kadar 1400 km yaptım, bazı problemlerim var motorumla ilgili;
Mesela, 60 km le ile giderken hafif gaz verdiğimde sanki son gaz vermişim gibi bir böğürme sesi yapıyor sanki altımda 600 cc bi racing varmış gibi ses çıkarıyor ama 100 km/h yi bulmakta zorlanıyor cihaz , anlamış değilim servise götürüyorum servis bana diyorki bu motor 100 km yi zaten geçmez!!!
Mondial 150 veya keeway 125 --2.000 ytl lik cihazlar ama ben 90km/h le ile giderken beni çok rahat geçebiliyorlar . YALVARIRIM birşeyler bilen bana bişey söylesin.......
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)