Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Mayıs 2007, 13:27
Acemiyken banada aynısı olmuştu ama benimki acil stop düşmesini açık bıraktığım için çalışmamıştı
Birkeresinde de yan ayaklık tam oturmamış, o zamanda çalışmamıştı, sonradan farkettim kapatınca çalışıyor.
belki seninkide böyle ufak bişeylerden kaynaklanabilir, sakince bi kontrol et, önce biraz (1/4) gaz ver, sonra marşa bas, gene çalışmazsa Tamer ustayı ara
Reklamlar
-
03 Mayıs 2007, 13:35
derwish adlı üyeden alıntı
geçenlerde aynısı bana da oldu bujiyi değiştirdik. buji yağlanmış...
sorun çözüldü iridyum takarsan daha makbule geçiyor... fiyatları 30-35 ytl arası değişiyor...
Olay onu gösteriyor,iridyum buji takacağız.Ama benim canımı sıkan ,motor daha 600 km deyken böyle bişi olması.
Atlas adlı üyeden alıntı
Acemiyken banada aynısı olmuştu ama benimki acil stop düşmesini açık bıraktığım için çalışmamıştı
Birkeresinde de yan ayaklık tam oturmamış, o zamanda çalışmamıştı, sonradan farkettim kapatınca çalışıyor.
belki seninkide böyle ufak bişeylerden kaynaklanabilir, sakince bi kontrol et, önce biraz (1/4) gaz ver, sonra marşa bas, gene çalışmazsa Tamer ustayı ara
Stop düğmesi veya ayaklıkla ilgili değildi sanırım..Kontrol etmediğim yer kalmadı..
boğmuşda olabilirim tabi...Akşam dönünce tekrar deniyeceğim eğer almazsa yine yarın ilk işim iridyum buji olmak olacak...
saygılarımla
Önceden çok vitesli motor kullandım.Çalışmadımı takardın ikiye vurdururdun canavar gibi alırdı Gözünü seveyim viteslilerin.
Bugün ilk defa aradım desem viteslileri yalan olmaz hani
-
03 Mayıs 2007, 14:04
ben sıfır motoru alıp 15 dakika sonra motor elinde geri dönen eleman tanıyorum.
yani sorun olmayacak diye bir kaide yok.... elbet olur...
hele bu sorun herhangi bir motorda olur....
ufak tefek şeyler bunlar çok kafana takma
-
03 Mayıs 2007, 14:06
selam millet uzun zaman oldu yazmamıştım.. unutmuşumda yazmayı
yoğunluk ve kış temposu.....
yaz geldiii... motorları değiştirme vakti geldi.... 2 adet gts 250 min ikisinide satıyorum....
biri standart sadece sırt dayama ve michelen lastikleri var... 11.000 km de.. kazasız.. (abimin)
diğeri ..xenon far,havalı korna, michelan lastik, müzik sistemi (anfili),sırt dayama...vs...12.000 de benim motorum....
ikiside siyah....2006 model ikiside...
değiştirme nedenime gelince...
bence gts piyasadaki 250 cc ler içinde en güzeli ve en iyisi.... çok çok memnunuz abimde bende.. ama diyoruzki.. şöle hızlı bişi alsak...100 hp civarı......
ikisinide satıp böyle birşey almaya karar verdik... burgman 650 de olabilir tabiii....
fiyatlarına gelince aksesuarsız olan 6000, diğeri 6400....
irtibat için 0533 207 10 70
selamlar sevgiler
-
04 Mayıs 2007, 09:40
Lastikler
Arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar olsun günaydınnnn
motorlarınızın lastıklerıyle yasanan sıkıntıdan dolayı elımıze spartıler halınde
sınırlı mıktarlarda lastık gelmektdır
lastık ihtıyacı olan arkadaslarımızın bu konuyu dıkkate almaları iyi olur stok larımız suan musaıt saglıcakla kalın
S&S T&T TAMER
-
04 Mayıs 2007, 10:37
Selam Herkese,
Lastik konusu oldukça önemli.Geçen hafta yavaş girdiğim virajda yatınca düştüm ve üzüldüm.Bunun üzerine hemen gidip lastikleri değiştirdim.İnanılmaz farkediyor.Mevcut üstündeki lastiklere bok atmak istemiyorum ama yeni takılanlar mükemmel.Yol tutuşu değişti motosikletimin.Şimdi daha güvenliyim virajlarda.
Hepinize sevgiler
-
04 Mayıs 2007, 11:26
Rookie_Master adlı üyeden alıntı
Selam Herkese,
Lastik konusu oldukça önemli.Geçen hafta yavaş girdiğim virajda yatınca düştüm ve üzüldüm.Bunun üzerine hemen gidip lastikleri değiştirdim.İnanılmaz farkediyor.Mevcut üstündeki lastiklere bok atmak istemiyorum ama yeni takılanlar mükemmel.Yol tutuşu değişti motosikletimin.Şimdi daha güvenliyim virajlarda.
Hepinize sevgiler
İlk 400 km dikkatli kullan. Üzerinmdeki mumlar erisin.
Bu arada düşüş için gecmiş olsun. Birşey varmı
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
04 Mayıs 2007, 11:34
Yok sadece bir kaç çizik allahtan.Nazarlık.Ancak ön lastik jant ve diskte yamukluk var.Acaba o çarpmamdamı oldu yoksa önceki sahibi mi yaptı onu bilemiyorum.Çarpmayla ilgili herhangi bir iz yok önde ama.Bilemiyorum.
-
04 Mayıs 2007, 12:01
peki bu sym nin fiyatları ne alemde uygunmu acep ola??
-
04 Mayıs 2007, 12:23
2006'lar kaldıysa bayinin elinde hala (Biraz zor) 7450 plakasız alabilirsin.ikinci elde iyi durumda olanlar ve aksesuarlıları 6000-6500 ytl civarında bulunur.2007 modellerde ki şu anda yok haziranda gelecek gibi gözüküyor 8750 en son açıklanan liste fiyatıydı.
-
04 Mayıs 2007, 14:22
geçmiş olsun rookie
............
-
04 Mayıs 2007, 17:53
Arkadaşlar lastik konusuna bende katılıyorum üzerindeki maxxisler sıcakta iyi ama normal havada ve ıslak zeminde berbat:(
Bence hemen lastikelri değiştirin hazır bulabiliyorken...
Bu arada uzun bir süre motor kullanmayacağımdan dolayı özenerek baktığım motorumu satıyorum arkadaşlar:(
ilgilenenler için ilan detaylarım :
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3982932
Motorumun her yönü ile arkasındayım hepinize kazasız keyifli sürüşler...
-
04 Mayıs 2007, 18:58
Derwish saolasın
......................
-
04 Mayıs 2007, 19:13
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Gecmiş olsun. Benimde buna benzer bir olay başıma gelmişti.
Altan motora telefon actım. gIG GIY yapıyor calışmıyor dedim. Bujıdendir istersen gelelim dediler. Gittim bir tane iridyum buji aldım. Bujı degiştirme aletiyle bujiji söküp yenisini taktım. Halledemeseydim yol yardımına ihtiyac olacaktı
Mesele halloldu. Bu arada cıraklık eğitiminden başarıylada gecmiş oldum.
Muhakkak bir yedek buji torpidonuzda olsun
Bu arada akşam bir buji ile gitmende ve değiştirme aleti varmı kontrol etmende fayda var.
Evet bugün işten kaçtım ve motorumun başına gittim.Bujiyi söktüm temizledim kuruladım,tık yok..Tekrar söktüm temizledim ocakda bujinin ucunu ısıttım ve taktım yine tık yok.Kara kara düşünürken yakınlarda bir dükkan buldum ve hemen biri yedek olmak üzere iki tane yeni buji aldım.Ve yerine takınca canavar gibi çalışmaya başladı.
Teşekkür edeyorum sbuyukkılıç fikrin işe yaradı.Ve bende senin gibi ilk çıraklık eğitimimden geçmiş oldum.
Selam Herkese,
Hepinize sevgiler
Bu arada Rookie_master çok geçmiş olsun diliyorum.Sana bişi olmamıştır umarım.Gerisi önemli değil..
Saygılarımla.
Selam Herkese,
Hepinize sevgiler
Birde lastiklere kaç para verdin ve markası nedir acaba sorması ayıp...
-
04 Mayıs 2007, 19:46
Önü pirelli arkayı michelin yaptım.Dunlop'ta vardı tercih etmedim.İkisine 200 civarında birşey verdim.Bayağı bir şey yaptırdığım için fiyatını tam olarak hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun dileklerine teşekkürler
-
04 Mayıs 2007, 22:01
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
05 Mayıs 2007, 00:51
Rookie_Master
Geçmiş olsun
Benim motorun üzerinde de orjinal lastikler var. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım(genelde kuru havalarda kullanıyorum.) Motor şu anda 4 bin kilometreye geldi. Lastiklerin kullanabilirlik ömrünü tahmin etmek için soruyorum. Sizin motorunuz kaç kilometredeydi.
-
05 Mayıs 2007, 11:54
Bakıyorumda kimse bilgisayarının başında değil...benden başka kimse yok..
Herkes havanın güzel olmasını ve haftasonu olmasından dolayı yollara döküldü sanırım..
Bi ben çalışıyorum galiba hafta sonu Ne yapalım gezemeyenler çatlasın(benim gibi)...
-
05 Mayıs 2007, 13:28
SYMALİ adlı üyeden alıntı
Rookie_Master
Geçmiş olsun
Benim motorun üzerinde de orjinal lastikler var. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım(genelde kuru havalarda kullanıyorum.) Motor şu anda 4 bin kilometreye geldi. Lastiklerin kullanabilirlik ömrünü tahmin etmek için soruyorum. Sizin motorunuz kaç kilometredeydi.
Teşekkürler Symali
6500 km'deydi.Ancak lastiklerde fitiller vardı.Aslında değiştirmek için geçerli ama oldukça erken bir km.Fakat güvenli sürüş başka mantıkları kaldırmıyor.Herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle kullanmalı.Ancak 2.el alanlara tavsiyem özellikle uzun yola çıkacaklarsa mutlaka balans ayarını ve lastik kontrollerini yaptırsın.Ben arka ve ön lastiklerde fitil varken 120-130 km hızlara çıktım.Hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor.
Sevgiler
-
05 Mayıs 2007, 14:06
Rookie_Master
Bilgi için teşekkürler
4 bin kilometre ile 6 bin 500 arasında pek bir şey yok. Sanırım ilk fırsatta değiştirmek gerekiyor.
İyi hafta sonları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler