Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Nisan 2007, 20:21
Eyvallah Sbüyükkılıç ve Rookie Hocam, Hoşbulduk.
Herkesler: "aman ha! Altan Kardeşlerle göz teması kurmadan sakın motorunuza gaz falan vermeyin, asla caiz değildir" deyince, güzel havayı fırsat bilip, bizim delikanlıyı da atıp ön tarafa düştük yollara.
Bu arada, koltuktaki yaslanma bölümünü çıkartınca 9 yaşındaki oğlumu ön tarafa bindirip rahat rahat yolculuk yapıyoruz. Arka taraf güvenli olmuyor, ne zaman uykusunun geleceği belli olmuyor, armut gibi asfalta düşme ihtimali var.
Önceki Cumartesi Şile'ye gidiyorduk da, beyefendi uzun yoldan sıkılıp: "Baba Trabzon'a mı gidiyoruz, etraf yemyeşil, aynı dedemin köyü gibi kokuyor, karnım da acıktı, inşallah Bolu'da İsmail'in Yeri'nde yemek yeriz".
Zamane çocuğu ne olacak işte. Nerde bizim -biraz korkudan, biraz saygıdan - babamızın adını selavatla andığımız zamanlar. Herif yaşına başına bakmadan kafa yapıyor benimle.
Kartal Sanayi'nin köşesini dönünce, önce dükkanın önünde ictimaya dizilmiş sym'lerle, ardından da, "hoşgeldiniz" diyerek bize gülümseyen motorcu arkadaşlarla göz göze geldik.
Bir şehir efsanesi haline gelmiş Ustalarımızın başka marka kullanan hayranları da vardı oralarda, biraz kıskandım bu durumu, ama olsun onlar da iyi arkadaşlardı.
Rookie kardeşle ve başka arkadaşlarla da (beni bağışlasınlar, ihtiyarlık işte, isimlerini unuttum) tanıştık orada, tecrübelerimizi paylaştık, sohbet ettik, telefonlar aldık, verdik.
Bana kalsa muhabbeti daha uzun tutacaktım, ama bizim ufaklığın karnı acıkınca, baba gidelim diye tutturdu.
Randevusuz gittiğimiz için servis olayına girmedik, önümüzdeki hafta telefonlaşırız diyerek biraz erken ayrılıp, Çamlıca'daki Çömlek Kuru Fasülye'nin yolunu tuttuk. Tabakların dibini ekmekle sıyırırken, öğreten adam moduyla oğluma döndüm ve dedim ki:
"Gördün mü bak oğlum, işini iyi yapınca nerede olursan ol, müşteri gelip seni buluyor. İster Allah'ın dağında kuru füsülye pişir, ister Anadolunun ücra bir kasabasında (Kartal ) motor tamircisi ol.
Kazasız, belasız, güzel sürüşler arkadaşlar.
Reklamlar
-
16 Nisan 2007, 20:34
-
16 Nisan 2007, 21:45
arkadaşlar merhaba. cuma günü bir edirne gezisi yapıp sevdiğim insanı görmek istedi canım ve 3000 bakımımı yaptırdıktan sonra bursadan çıktım yola. gece kumburgazdaki yazlığımızda kaldıktan sonra sabahın erken saatlerinde yola koyuldum. Lüleburgazda aldım ilk benzinimi, biraz hız yaptığım için erken bitti 250 kmde ışık yaktı. Geze geze gittim 10 gibi edirneye girdim. Edirnede herkes motora bitti plakayı gören motora yaklaşıyor, öndeki sinekleride görünce kopuyor insanlar Dönüşte en sevdiğim artçımıda alıp arkama yola koyuldum 1.5 günde 700 km den fazla yol yaptım ben yoruldum makina hala gidiyor maşALLAH. motoru sadece benzin alırken durdurdum birde feribota binerken. hararet göstergesi 2 nin üzerine hiç çıkmadı, inişlerde 1 e bile indiği oldu. performanstan hiçbirşey kaybetmedir 110 120 ara vermeksizin geldim.
Buda edirneye girdiğim an, saçlar biraz yapışmış kasktan :D
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
-
16 Nisan 2007, 22:18
ferhad ı gören varmı nerede bu cocuk....
http://img110.imageshack.us/my.php?i...hadcopyvs4.jpg
FERHAD'ı SİYAH GTS İLE GÖRENLER LÜTFEN 05331111111 ARASINLAR
KENDİSİN EN SON FOTOGRAFI BU iki gündür haber alınamıyor
NERDEN ALDI ŞU MOTORU GUNDE 700 KM YAPILIRMI
SAKA SAKA
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
-
16 Nisan 2007, 23:01
beni bulana aşkolsun _umt_ Süpersin abi resim orjinal olmuş. tabela saçımdan daha orjinal. saç peruk gibi ztn hehehe
buda uğruna edirnelere gittiğim artçım (en sevdiğim artçım )
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
-
16 Nisan 2007, 23:42
arkadaşlar herkese selam bugün süpriz bir kararla motorumu satmaya karar verdim. Çok süpriz oldu banada.Nedenine gelirsek, bugün Etilerde ofiste çalışırken arkadaşımın bir arkadaşı geldi.Altında burgman vardı.Gri renkte ve süper bir temizlikte.Ve motoru bırakıyormuş artık.Bana satacağını söyledi ve kafama girdi.Çok uygun fiyata alıcam inşaallah.İlgilenen arkadaşlar eserkose@hotmail.com msn adresinden ve 0 532 271 35 86 telefon numarasından iletişime geçebilirler.
bu arada SYM GTS 250 motorumu satıyorum.2006 model 7150 km de tertemiz.
-
17 Nisan 2007, 00:26
ne burgmanmıs be arkadas
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
-
17 Nisan 2007, 01:35
Musis ön rüzgarlıkla ilgili bir aşama kaydedebildinmi?Altan motorda aldığın devşirme küçük mobil rüzgarlık işe yaradımı?Merak içerisindeyim.
Birde pantalon içine giyilen dizliklere kafayı takmış durumdayım.Ötekiler ne yazıkki kumaş pantolonlarda iyi sonuç vermiyor toplantılara falan giderken zorluyor beni etrafta iç dizlik gören oldumu?
-
17 Nisan 2007, 02:13
@lk1302 geçmiş olsun, allah beterinden saklasın diyelim.
@Musis hoş geldin vede hayırlı olsun. Bu arada SYM yaş ortalaması bayağı yükseldi, paşalar gidince ortalama düşer sanmıştım ama sağolsun yeni arkadaşlarımız çıtayı gene yükselttiler
Ama şu bir gerçekki SYM de Suzuki gibi ağır adam motoru üretiyor. Kullananlardan belli değilmi sizcede
-
17 Nisan 2007, 12:51
Hayır Sevgili Rookie, rüzgâr probemiyle ilgili bir çalışma yapamadım henüz. Tamer Hocamın test için taktığı küçük aparat kısmî bir fayda sağlasa da, tam istediğimiz sonucu vermedi. Bir şekilde ısıtıp, ön camdaki bombeyi biraz daha artırabilirsek, hava akışının kaska dolmadan geçişini sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Uygun bir zaman bulursam, ya oto camcılarından yardım alarak, veya oto boyacılarının kullandığı ısıtıcıdan faydalanarak bu operasyonu denemek istiyorum.
Zira, Şirin'in aşkı için gürzüyle dağları delen Ferhat'ın müridlerinden Ferhad kardeşimiz, 'en özel artçısı' uğruna kilometreleri yutarken, içinde bulunduğu halet-i ruhiye sebebiyle, rüzgârın sersemletici etkisinden hiç söz etmese de, bu mesele bizim sürüş keyfimizi kaçırmaktadır ve mutlaka bir çözüm bulunmalıdır. Mâlum bir de yaşlılık; sinüzit var, siyatik var, romatizma var.
Ve hoşbulduk Sevgili Atlas.
Bir ayağımızın çukurda oluşuna direnip, gençlere ayak uydurma gayretimiz karşısında, "estağfurullah abi" demeyip, yaş ortalamanızı yukarıya taşımamızla ilgili imâlı serzenişinize teessüfler ediyorum
Biz kendimizi "insan hissetiği yaştadır" gazlamalarıyla avutuyoruz, niye yüzümüze ayna tutuyorsunuz?
Ama aynı zamanda, en azından ağır abi hürmeti göreceğimizi bilmenin huzuur var içimizde, teşekkür ederiz.
Sevgi ve dostlukla.
-
17 Nisan 2007, 18:01
Oooofff ooffff ...........!
Şu güneşli havada...
GTS kapıda...
Ben masa başında...
Çekilecek dertmidir bu.....
-
17 Nisan 2007, 22:02
Rookie_Master adlı üyeden alıntı
Musis ön rüzgarlıkla ilgili bir aşama kaydedebildinmi?Altan motorda aldığın devşirme küçük mobil rüzgarlık işe yaradımı?Merak içerisindeyim.
Birde pantalon içine giyilen dizliklere kafayı takmış durumdayım.Ötekiler ne yazıkki kumaş pantolonlarda iyi sonuç vermiyor toplantılara falan giderken zorluyor beni etrafta iç dizlik gören oldumu?
Geldiğim son noktayı sizlerle paylaşmak istedim.Hein Gericke'de yumuşak arkası Pıtırlı olan yeni jenerasyon korumalardan satılıyor Çifti 20 avro.Bunun özelliği ne dediğimde eski teknoloji sert dizlikler darbede kırılma ihtimalleri var ve bu yeni yumuşak dizlikler kırılmıyor ve dahi darbe emiyor (Volvo tampon misali) dedi bana çok mantıklı geldi.Pantalonun içine diktirtebiliyorsunuz ayrıca şu yumuşak voleybol dizliklerin içine sabitlemek için aparatı bile var.Süper...
Lastikleri değiştirmek için bugün maslaktaki suzuki fevzi ustaya gittim.Pirelli yok michelin yok metzelleri tavsiye etmiyorlar.Pirelli mi michelinmi sorusuna pirelli diyorlar.Neyse ön balataları değiştimiştim altan motorda,fevzi usta direk gts kaç km'de dedi bende 6000 km deyince imkan yok dedi o balatalar 25000 km dayanır dedi bilemedim.Altan motorda balataları göstermişlerdi bitikti,demekki ustadan ustaya değişiyor.
Çok uzadı ama son olarak maslakta süleyman mennun'nun mağazasına uğradım dizlik için derdimi anlattım o da bana demezmi bizim millet kolayına kaçıp dizlikleri pantolonun dışına takıyor halbuki içe direk tenin üstüne giyilmesi lazım diye.Sebepte pantolon üzerinde iken kayma ihtimalinin olmasıymış.
uzun yazıma tahammul ettiğiniz için teşekkürler
Sevgiyle kalın dostlar
aLien adlı üyeden alıntı
Oooofff ooffff ...........!
Şu güneşli havada...
GTS kapıda...
Ben masa başında...
Çekilecek dertmidir bu.....
ayıp olmasın ama bugün sokaklarda sürttüm biraz keyfini çıkardım.Arasıra böyle kaçamaklar iyi oluyor.özellikle hafta içi sanada tavsiye ediyorum öğlen yemek arasında çık 50 km yap gel bak öğleden sonra nasıl hızlı geçiyor.
Bu arada birkaçımız tesadüfen altan motorda tanıştı ama herhalde genel bir tanışma yapacağız diye düşünüyorum.Bu aralar bi akşam bir yerlede buluşsak.Ne dersiniz.Herkesin işi ve evleri ağırlıklı nerdedir bilemiyorum ama mesafenin sorun olmaması lazım.Ben akatlarda oturuyorum işimde gayrettepede.
23 nisandan sonraki hafta sonu gezi yaparsak mutlaka katılırım.yapalımmı ne dersiniz sapanca mesela ?
Yorumlarınızı bekliyorum....
-
17 Nisan 2007, 23:16
Arkadaslar bakıorum Sym topiicinin cıtasını gün ve gün yükseltmeye devam ediyorsunuz en cok tıklanan ve gözde olan marka olmaya dewam ediyoruz ellerinize saglıK Bu arada 23 Nisan'dan sonraki pazara denk gelen 29 Nisan'da bir atraksiyon gerceklestirebiliriz Sapanca yada baska yer her yer uyar
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
17 Nisan 2007, 23:49
-
17 Nisan 2007, 23:57
Dostum ben de aynı dertten muzdaribim. Bu Korlas lanet bir firma. Daha motoru alamadım. Örgütlenelim diyorum.
-
18 Nisan 2007, 00:03
29 Nisan Pazar uygundur warsa organize olmak isteyen karalasın biseyler
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
18 Nisan 2007, 00:23
uzzy adlı üyeden alıntı
hehe uzay valla takip ettiğim kadarıyla senin sicil pek içaçıcı değil uyuyakalmayasın yada bi işin çıkmasın 29 Nisan Pazar
-
18 Nisan 2007, 00:41
uzzy adlı üyeden alıntı
ondan sonraki pazar bişeyler olursa bende katılırım. hem abilerle tanışmış olurum hemde grubun yaş ortalamasını birazda olsa aşağıya çekerim
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
-
18 Nisan 2007, 00:43
-
18 Nisan 2007, 10:46
Günaydın SYM ciler Sabah şerifleriniz hayır olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler