Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Nisan 2007, 01:14
Sayın SYM kullanıcıları..Farkınızı göstermek istiyorsanız kalite farkını ortaya koymalısınız. 2437 no'lu mesajımla bir şey sordum. (Ki aynı durum çok önceleri de olmuştu bir kez). Bilginizi paylaşmak için..Ama görünen o ki, bilgi sahibi olan yok. Ama, sayfalar dolusu boş boş geyik muhabeti sonsuz..Bu yazıma kimse kırılmasın. Yaptığım sadece bir durum tesbitinden ibaret..Selamlar..
Reklamlar
-
12 Nisan 2007, 09:41
Can_Can adlı üyeden alıntı
Sayın SYM kullanıcıları..Farkınızı göstermek istiyorsanız kalite farkını ortaya koymalısınız. 2437 no'lu mesajımla bir şey sordum. (Ki aynı durum çok önceleri de olmuştu bir kez). Bilginizi paylaşmak için..Ama görünen o ki, bilgi sahibi olan yok. Ama, sayfalar dolusu boş boş geyik muhabeti sonsuz..Bu yazıma kimse kırılmasın. Yaptığım sadece bir durum tesbitinden ibaret..Selamlar..
Arkadaşım burda hemen herkes birbirini tanıyan muhabbeti olan insanlar ve illakide arada geyik muhabbeti olacaktır bundan doğal birşey yoktur. Sitemine gelince sorduğun sorunun cevabını bilmiyoruz, bilen olsa cevaplardı zaten. Genelde GTS250, joyride 200 birazda HD 200 kullanıcısı var ve genelde teknik konular bu modeller üzerine dönüyor. VS150 modeli üzerine başka bir başlıkta sorulan soruya modeli tanımadığımız için fazla yorum yapamayacağımızı birkaç arkadaş yazmıştık, daha önceki soruların için bildiğimiz en iyi servis olan Altan Motoru adres göstermiştik. Şimdi de eğer soruna cevap vermediysek bu geyik yapmamız yüzünden değil bilmediğimiz bir konuda konuşamayacağımız içindir, sonuçta burası bir paylaşım platformu, cevabı bilmiyorsak paylaşacak bir cevabımızda olamaz.
-
12 Nisan 2007, 12:32
sym farkı
.................................................. ..
-
12 Nisan 2007, 19:02
Arkadaşlar...bugün sonunda Altan Motorla tanışabildim.Taner Usta fefkalade biri.Sym 400 km yi devirdi.İlk yağ değişimine gittim.İlgi Alaka bahsedildiği gibi dört dörlük.......Motorumu seyrederken birde kahvemi yudumladım.Her şey mükemmeldi yani...
Teşekkürler Altan Motor..
Saygılarımla.
-
12 Nisan 2007, 20:36
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar...bugün sonunda Altan Motorla tanışabildim.Taner Usta fefkalade biri.Sym 400 km yi devirdi.İlk yağ değişimine gittim.İlgi Alaka bahsedildiği gibi dört dörlük.......Motorumu seyrederken birde kahvemi yudumladım.Her şey mükemmeldi yani...
Teşekkürler Altan Motor..
Saygılarımla.
Tüh. Bende ordaydım. Öğlen ayrıldım. Hava güzeldi turaladım Lastikleri değiştirdim. Eksozumuda boyamışlar. Pırıl pırıl etmişler motorumu. Çayımıda ismarladılar öğlendi yemek ismarladılar ama vaktim yoktu.
Sym ci ve Xcitingci olarak darbe yaptım. Varmı lokum gibi servisi servisi
suzikicilere SYM CİLERE bırakmak.
-
12 Nisan 2007, 21:08
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Tüh. Bende ordaydım. Öğlen ayrıldım. Hava güzeldi turaladım Lastikleri değiştirdim. Eksozumuda boyamışlar. Pırıl pırıl etmişler motorumu. Çayımıda ismarladılar öğlendi yemek ismarladılar ama vaktim yoktu.
Sym ci ve Xcitingci olarak darbe yaptım. Varmı lokum gibi servisi servisi
suzikicilere SYM CİLERE bırakmak.
Hakikaten kıl payı kaçırmışsız sanırım birbirimizi...neyse bir dahaki sefere inşallah..
Saygılar.
-
13 Nisan 2007, 00:16
Dartmaul arkadaşıma nazik cevabı için teşekkür ederim. Derwish isimli arkadaşa söyleyeceğim ise, komiklik yapmaya çalışıyorsa daha zekice cevaplar vermeliydi..Ki zaten bunu becerebilseydi, benimle ilgili merak ettiklerini de yazımın satır aralarında bulabilirdi. Eğitim şart.. Ailede başlar ölene kadar devam eder..Sağlıklı ve kazasız güzel sürüşler dilerim..
Not : Derwish'in sadece bir merakını gidereyim. 50 yaşındayım. Bunun dışında öğrenmek istediği birşey varsa özelden bilgilendiririm kendisini.
-
13 Nisan 2007, 00:47
Selam Arkadaşlar,
Cumartesi sabahtan T&T kardeşlerde olacağım.Gelen varmı?
Can_Can adlı üyeden alıntı
Dartmaul arkadaşıma nazik cevabı için teşekkür ederim. Derwish isimli arkadaşa söyleyeceğim ise, komiklik yapmaya çalışıyorsa daha zekice cevaplar vermeliydi..Ki zaten bunu becerebilseydi, benimle ilgili merak ettiklerini de yazımın satır aralarında bulabilirdi. Eğitim şart.. Ailede başlar ölene kadar devam eder..Sağlıklı ve kazasız güzel sürüşler dilerim..
Not : Derwish'in sadece bir merakını gidereyim. 50 yaşındayım. Bunun dışında öğrenmek istediği birşey varsa özelden bilgilendiririm kendisini.
Büyük olasılıkla yanlış anlaşılma oldu.Bundan sonra uzatmanın hiç kimseye yararı yok.Gereksiz monologlarla ortamı germeyelim.Sakin olmaya çağırıyorum herkesi.
Arabacılardan ne farkımız kalır yoksa.......
Sevgiler
Cumartesi altan motora gelen varmı?sabahtan orda olucam.
-
13 Nisan 2007, 10:31
hayırlı cumalar herkese ..
cumartesi bende altan motorda olacagım ...göstergelere baktirmak icin ...
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
-
13 Nisan 2007, 10:56
teksavasci adlı üyeden alıntı
hayırlı cumalar herkese ..
cumartesi bende altan motorda olacagım ...göstergelere baktirmak icin ...
Sabahtansa görüşürüz orda...
-
13 Nisan 2007, 11:07
uyanabilirsem öğlene doğru uğrarım...
saat belirtirseniz.....
-
13 Nisan 2007, 14:41
Rookie_Master adlı üyeden alıntı
Sabahtansa görüşürüz orda...
Ufaklık Aşırı derecede size benziyor Allah bağışlasın.Benimde 5 yaşında bir oğlum var.Kız babaları alınmasın ama erkek evlat başka oluyor
Şaka bir yana önemli olan hayırlı evlat olmaları.
Saygılarımla.
-
13 Nisan 2007, 17:09
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Ufaklık Aşırı derecede size benziyor Allah bağışlasın.Benimde 5 yaşında bir oğlum var.Kız babaları alınmasın ama erkek evlat başka oluyor
Şaka bir yana önemli olan hayırlı evlat olmaları.
Saygılarımla.
Seninkinide allah bağışlasın.Çocuklarımız aynı yaşta tanıştırırız inşallah bir gün.bakmışız bir gün onlar bizim nick'lerimizle bu sayfalarda dolaşıyorlar.Ama benim gibi geç tanışmasınlar tabi.Seneye inşallah go-karta başlatıcam.Motosikletin bu türü varmı bizim çocuklar için acaba?
Sevgiler
-
13 Nisan 2007, 18:32
-
13 Nisan 2007, 18:40
arkadaşım büyük geçmiş olsun
bence zarar gören parçaların listesini çıkar bir servisle görüş buradan bir ihtimal altan motor yardımcı olur yukarıdaki resimlere bakarak..
tekrar geçmiş olsun
-
13 Nisan 2007, 18:47
arkadaşım geçmiş olsun.allahtan sende ciddi hasar yok.naptılar sıkıştırdılarmı?hasar için altan motorda onun haricinde yardım edebileceğimiz bir şey varsa söyle lütfen
-
13 Nisan 2007, 22:34
teksavasci adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun alien kazasız belasız sürüsler , güle güle kullan ..
gecen gün moto gürcana ugradım benim sym görünce dur bir bakayım dedi herkes bu makineyi soruyormus
baktı inceledi bayagı begendi ...
alien artık b evlerde görüsürüz seninle ... exnon farlı simsiyahh bir sym görürsen o benimdir ...
@ ferhad resimler cok güzel .. dag , tepe demeden cıkmıssın ... sym enduro olmus masallah
demek gürcana giden sendin aynı gün akşam uğradım bugün geldi baktım falan dedi ) tabi ki aynı yerdeyiz haftasonları Gürcanın oraya takılırım yanındaki şimdi boş olan dükkanda idik önceden komşulukta var yani
Bu arada çok geçmiş olsun arkadaşım.. allah daha kötüsünden saklasın cümlemizi...
-
13 Nisan 2007, 23:20
lk1302 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ufak bi kaza geçirdim ne yazık ki :( bende el ve ayakta çatlak motorumda ise resimde görülen hasarlar var...
bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar war mı acaba_? tamir edili mi, edilirse nasıl ve ne kadar_?
sevgiler... saygılar...
arkadasım cok gecmış olsun acıl şifalar dilerim
motrun icin uygun cözümler buluruz elbet ama önce sını iyileşmen önemlı !!!! SENIN İCİN UYGUN ZAMAN DA UGRAMAN YETERLI İSTANBULDAYSAN !! DEGILSEN DAHA DETAYLI RESINLERINI CEK KI NE YAPILABILIR BAKALIM
saygılar T&T TAMER
-
13 Nisan 2007, 23:34
hah T&T Tamer selamlar.. hazır burdasın bende sorayım aklımdakini...
GTS-250aldım yeni salı günü teslim aldım şu an 170 KM civarında ilk yağ değişimi 300 km demi olcak aldığım yerdekiler 1000 km olana kadar gerek yok falan dediler ama buralarda takip ettiğim kadarıyla 300 km de ilk yağın değişmesi gerekli sanırım..
en doğru bilgiyi senden alırım..
Ha birde GTS-250 için Türkçe kullanma kılavuzu sanırım varmış sizde..gelsem alabilirmiyim bi kopya?
-
14 Nisan 2007, 00:28
aLien adlı üyeden alıntı
hah T&T Tamer selamlar.. hazır burdasın bende sorayım aklımdakini...
GTS-250aldım yeni salı günü teslim aldım şu an 170 KM civarında ilk yağ değişimi 300 km demi olcak aldığım yerdekiler 1000 km olana kadar gerek yok falan dediler ama buralarda takip ettiğim kadarıyla 300 km de ilk yağın değişmesi gerekli sanırım..
en doğru bilgiyi senden alırım..
Ha birde GTS-250 için Türkçe kullanma kılavuzu sanırım varmış sizde..gelsem alabilirmiyim bi kopya?
Alien arkadaşım GTS 250 kitapçığında 1000 km vermiş yağdeğişimini ama 300 de değişim yapan cok cünki koruyucu yağ var icinde secimi sana bırıyorum ,türkce kullanma kılavuzu cd olarak mevcut gelirsen tabiki alabilirsin ,motorun şimdiden hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler