Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Nisan 2007, 17:08
Reklamlar
-
09 Nisan 2007, 17:46
Forumdan Uzaklaştırıldı
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Zühtü Paşam...O cc. farkı benden kaynaklandı sanırım.Makina yeni olduğundan 80 km hızı geçmek istemedim,böyle oluncada grubu ikiye böldüm üzülerek...
Ama daha fazla grubu bozmayayım diye dönüşte son durduğumuz benzilikte ayrıldım,ve yoluma yalnız kovboy olarak devam ettim...
Eğer benden kaynaklandığı düşünülüyorsa özürlerimi sunarım,yoksa SYM lerin gücü yerindeydi
Saygılarımla.
Estagfurullah.. ben her hangi bir kişiyi direkt kasdederek sölemedim.. Daha önce gts kullanan biri olarak özellikle ara hızlanmalarda burgman a göre yetersiz kaldıgını iyi bilirim.. ayrıca motorunun yeni olmasından kaynaklanan kendine göre haklı yavaşlıgın da bu konuya eklenince dogal olarak grupta sorunlar olmustur..dogrudur..umarım en kısa sürede rodajın tamamlanır, sende motorunu istediğin gibi kullanırsın insallah..
S&S
-
09 Nisan 2007, 17:54
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Estagfurullah..
ben her hangi bir kişiyi direkt kasdederek sölemedim..
Daha önce gts kullanan biri olarak özellikle ara hızlanmalarda burgman a göre yetersiz kaldıgını iyi bilirim..
ayrıca motorunun yeni olmasından kaynaklanan kendine göre haklı yavaşlıgın da bu konuya eklenince dogal olarak grupta sorunlar olmustur..dogrudur..umarım en kısa sürede rodajın tamamlanır, sende motorunu istediğin gibi kullanırsın insallah..
S&S
Teşekkürederim.
Saygılarımla.
-
09 Nisan 2007, 18:17
kim demis sym 160 basmaz diye alın da görün
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
-
09 Nisan 2007, 18:25
-
09 Nisan 2007, 18:34
-
09 Nisan 2007, 18:42
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
09 Nisan 2007, 18:47
Geçmiş olsun.İlginç bir durum...
Cumartiseye kadar bi sorun çıkarmasın?Hani bir yerden Şase felan yapar Allah korusun..
-
09 Nisan 2007, 19:15
teksavasci adlı üyeden alıntı
Kontağı ilk çevirdiğinde pozu iyi yakalamışsın...
Çaktırma kimse duymasın
yanlıs tahmin ...
cumartesi günü exnon farları taktırdık tan sonra eve geldigimde hic bisi yok idi ... aradan bir saat gectikten sonra motorumu calıstırdıgımda göstergeler sasırdılar ve 10k devirde 160 göstermeye basladı ... dijital saat kayboldu yakıt göstergesi felc, hararet yokk
hemen aradım tamer abiyi .. anlattım herseyi .... artık cumartesi yi bekleyecegiz sonuc icin
xenon far yüzünden olabilir xenon balastları ilk çalışmada 85.000 volt gibi bir değere ulaştığı için etrafınada biraz olsun statik elektrik yayar eğer xenon ballastı motorun beynine yakın bir yere monte edilmişse tahminen sebebi bu olabilir..
[I]MERCURY 175[/I] ( Tuzlu su Canavarı )
-
09 Nisan 2007, 19:36
mercury adlı üyeden alıntı
xenon far yüzünden olabilir
xenon balastları ilk çalışmada 85.000 volt gibi bir değere ulaştığı için etrafınada biraz olsun statik elektrik yayar eğer xenon ballastı motorun beynine yakın bir yere monte edilmişse tahminen sebebi bu olabilir..
ewet bende bu yuzden oldugunu tahmin ediyorum .. bakalım cumartesi belli olur .. tabi beyin kafayı yemezse...
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
-
09 Nisan 2007, 19:45
teksavasci adlı üyeden alıntı
Kontağı ilk çevirdiğinde pozu iyi yakalamışsın...
Çaktırma kimse duymasın
yanlıs tahmin ...
cumartesi günü exnon farları taktırdık tan sonra eve geldigimde hic bisi yok idi ... aradan bir saat gectikten sonra motorumu calıstırdıgımda göstergeler sasırdılar ve 10k devirde 160 göstermeye basladı ... dijital saat kayboldu yakıt göstergesi felc, hararet yokk
hemen aradım tamer abiyi .. anlattım herseyi .... artık cumartesi yi bekleyecegiz sonuc icin
Selam,
Yarın sabah bende altan motora gidip genel bir bakım yaptıracağım.Bu arada Xenon'u bende düşünüyorum.Ayıptır sorması ne kadara yaptırdın?
-
09 Nisan 2007, 20:09
Bu arada,altanmotorda kredi kartı geçiyor mu?
-
09 Nisan 2007, 20:15
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Bu arada,altanmotorda kredi kartı geçiyor mu?
Evvet geçiyor....
-
09 Nisan 2007, 21:16
ARKADAŞLAR YALVARIYORUM!!!!!!!!!! BİLEN BİRİ VARSA LÜTFEN SÖYLESİN
...SYM VS 150 lerin pistonu seramik midir ???????????????
-
09 Nisan 2007, 21:40
xenonun fiyatını öğrenmek mümkün mü, birde sislerin yerine mi yaptırdınız yoksa direk far kısmına mı??
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
-
09 Nisan 2007, 21:56
phaishea adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR YALVARIYORUM!!!!!!!!!! BİLEN BİRİ VARSA LÜTFEN SÖYLESİN
...SYM VS 150 lerin pistonu seramik midir ???????????????
Altan motordan TT kardeşleri ararsan yetkili servis olarak muhakkak cevap vereceklerdir.
-
09 Nisan 2007, 22:09
sym'ciler iyi geceler herkese..
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
-
09 Nisan 2007, 22:56
ferhad adlı üyeden alıntı
xenonun fiyatını öğrenmek mümkün mü, birde sislerin yerine mi yaptırdınız yoksa direk far kısmına mı??
Ferhad selam,
Forumdaki daha önceki konuşmalarda 350 ytl olduğunu biliyorum tek fiyatının.Bende güncel fiyatını merak ediyorum.Bu arada bir arkadışımız sanırım mertd kısa fara yaptırmıştı.(isimde hata varsa affola).Uzuna ve kısaya yaptırırsan 700 ediyor.Ama sistem kaldırırmı onu bilemiyorum.sis fikride fena değil aslında.
Sevgiler
-
09 Nisan 2007, 23:11
yaw madem geziye gittiniz yanılmıosam x-max de var o gezide nasıl yani performans olarak karşılaştırdığımızda arada ne fark var denilenlere göre bizimkilerden baya bi hızlıymış gerçekten öle mi yoksa atmasyonmu?bide gts lerle max sürat kaç yaptınız?benim motor düz yolda en fazla 125 yapıor ama honda dylan bile 2 kişi 130 dior neden böle anlamıorum aslında yeter ama ne biliim kafam takıldı
-
09 Nisan 2007, 23:15
BLACKPANTHER SEVGİLİ KARDERŞİM SENİN SAYENDE RESMİM OLDU ELLERİNE SAĞLIK ÇOK YAHŞİ ÇEKMİŞSİN HANİ BARİ BİDE İKAZ ETSEYDINİZDE ŞU GÖZLÜĞÜ DÜZLSEYMİŞİM YANİ TŞK
SEVGİLİ DARTMAUL CUM BEN ŞEHİR İÇİNDE 12 LT BENZİN İLE 250 KM YOL YAPABİLİYORUM DÜZ YOLDA DAİM GİDİŞTE ARKAYA ÇANTA TAKMADAN ÖNCE 140 KM HIZI SABİTLEDİM AMA ÇANTA TAKILI İKEN 130 KM SÜRATİ ZORLADI GEÇEMEDİM GEZİYİ DÜZENLEYENLER VE EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL BİR GÜN YAŞADIK
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
MİMKA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler