Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Haziran 2006, 10:33
Thai adlı üyeden alıntı
Dostum bu boy ve kilo ile mio'yu sana pek tavsiye etmiyorum Jet150 veya joyride daha uygun olur senin için.
Hele iki kişi binecekseniz kesinlikle 150cc ve üstü bir motor almanı öneririm.
evte başkanım haklısın bencede 150 cc üzeri almalı kesinlikle......
melik17 adlı üyeden alıntı
mert gts nin ön kafa kısmının fiyatını sordun mu? Bi de senin parçaların geldi mi?
bu gün sorucam hafta sonu yoklardı msnde artık işi abartık adamlarla kanka olduk msnden yazışıoz...yakında mektup arkadaşı olursak şaşırmayın ehehhehehe..... bu arada hong kong lu bi arkadaşın resimlerini koymuştum yaa aynı parçalar oradada varmış onlada görüşüom fiyatları.....daha ben kendim için sipariş vermedim... (thai dediki hava alnındaki yangından dolayı gümrük çok karışıkmış çok uğraşırsın biraz bekle dedi..bu gün yarın vercem siparişi o yüsden)
2 kişi hava filitresi 1 kişi arka çanta aparatı istedi....ben ön stabilizatörüde tavsiye ediyorum...( bu arada ben ne varsa alıyorum kendime 1 takım)8-9 parça falan ...sinyalli aynada getirtiom..isteyen beni mesengerdan bulsun mdogrusozlu@hotmail.com
Reklamlar
-
05 Haziran 2006, 14:00
-
05 Haziran 2006, 16:18
-
05 Haziran 2006, 22:03
küçük kasis veya çukurlardan geçerken ön taraftan ses gelyor ,iki kişiyken de ön freni sıktığımda trirrttt trıııttt gibi ses geliyor sanki ön bağlantılarda boşluk varmış gibi baktım birşey göremedim acaba ön süspansiyon'dan mı leliyo normalmi sizce
-
05 Haziran 2006, 22:42
Forumdan Uzaklaştırıldı
paylaşım için teşekkürler PIPER, enduro taklidi yapan joyride harika, mio ile bile her yere gidilebilir, gerekli olan tek şey motorcu ruhu ve cesaret.
@apexhan
Ön taraftan nasıl ses geliyor, eğer büyük bir kasis veya çukur ise normal, bunu anlamak için motoru stop edip gidonu aşağı yukarı sallayıp amortisörlerini kontrol etmek. Eğer aynı ses geliyorsa servise götür değiştirsinler.
Ön frenlerden sürtünme sesi zaman zaman gelebiliyor, çok önemli bir durum değil. Ama yine de şikayetlerini yetkili servise ilet.
-
05 Haziran 2006, 23:43
pıper fotolar gerçekten çok güzel
doğa en süper
ama sym ile endurucu arkadaşlarla beraber böyle bir doğa gezisi çok daha süper olmuş.
Scooter bir şehir içi aracı gören arkadaşlara burdan güzel bi örnek
SCOOTER'IN SYM OLSUN YOLLAR SENDEN KORSUN
-
06 Haziran 2006, 10:14
renkler tartışılmaz derler ama merak ediyorum sizce 250 gts ye en çok yakışan renk hangisidir??
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
-
06 Haziran 2006, 12:41
apexhan adlı üyeden alıntı
küçük kasis veya çukurlardan geçerken ön taraftan ses gelyor ,iki kişiyken de ön freni sıktığımda trirrttt trıııttt gibi ses geliyor sanki ön bağlantılarda boşluk varmış gibi baktım birşey göremedim acaba ön süspansiyon'dan mı leliyo normalmi sizce
apexhan amortisöeden ses geliyor ise servis kontrol etsin..fabrika 75cc yağ koyuyor içine,bendede ses yaptı yağı 100cc ye çıkarttık sesi kesti....100 cc üzeri koymayın çok sert oluo ...denedikte ehehehhe
feragold adlı üyeden alıntı
renkler tartışılmaz derler ama merak ediyorum sizce 250 gts ye en çok yakışan renk hangisidir??
tabiki siyah ...... tartışmayalım bile........
melik abi ön kafaya 400 dolar dediler singapurda bilgin olsun..aslında şöle demişler 320 dolar boyasız 400 boyalı..... bence değmez.....aslında birleşip getiriliri bitane kalıp yaptırılır ...ehehhe
-
06 Haziran 2006, 15:00
Teşekkür edrim arkadaşlar yorumlarınız için..
(biraz geç cevapladı kusura bakmayın)
Bu arada gezi resimleri süper olmuş içim gitti...
bende gezmek istiyom
finaller bitsin yolların benden çekeceği var..
Deponuzdaki yakıt, yolunuzdaki manzara hiç bitmesin...
keyifli sürüşler dileğiyle...
-
06 Haziran 2006, 20:36
-
06 Haziran 2006, 20:51
Thai adlı üyeden alıntı
SYM'siz bir zuhtupasa dusunemiyoruz.
Bu sebeple yoğun kulis çalışmaları sonuncunda, SYM belasını zuhtupasa'ya da bulastirmis bulunuyoruz.
Hayirli olsun efem....
Yon. Kur. Bask
Sayın başkanım niye sölediniz süpriz olacaktı...........
-
07 Haziran 2006, 11:07
teşekkürler arkadaşlar bi servise göstersem iyi olucak kafam rahat olsun 100cc'ye tamamltıyım eksikse bakalım nasıl olucak bu arada nezaman bir araya gelicez arkadaşlar...
-
07 Haziran 2006, 11:42
apexhan adlı üyeden alıntı
teşekkürler arkadaşlar bi servise göstersem iyi olucak kafam rahat olsun 100cc'ye tamamltıyım eksikse bakalım nasıl olucak bu arada nezaman bir araya gelicez arkadaşlar...
100 cc ye tamamlatma yağı boşaltır yeni yağ koydur
En yakın zamanda bir buluşma ayarlayalım.....Eşlerinde katılacağı bişi olsun ne dersiniz????
-
07 Haziran 2006, 22:25
mrb ben sitenizde yeniyim.
ben de sym 250 almayı düşünüyorum fakat en uygun nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bu arada ben hysong 250 chopper düşünüyordum fakat halen daha kararsız olmama ragmen sym duşünüyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
-
08 Haziran 2006, 00:18
slm bende SYM250 de kararsız kalmıştım fakat SYM nin resmi web sitesini inceledikten sonra şimdi kararımı verdim. Hemen gidip siyah bir motor almak istiyorum siz ne dersiniz. Lütfen şu fragmanı inceleyin.selamlar.
Başkan sanada selam her şey için sağol.
http://www.sym.com.tw/ad/RV250/index.htm
-
08 Haziran 2006, 00:37
Arkadaşlar bu topic'e artık resim falan eklememe kararı almış bulunuyorum. 2-3 arkadaş hariç kimsenin ilgisini GTS'nin rengiydi, hızıydı modifikasyonuydu gibi konuların dışına çekemedik.
Malum bu fotoğrafların hazırlanması, yazılarının eklenmesi parmak şıklatmasıyla olmuyor. Joyride 200 için ayrı topic açalım derim.
Arsel Özgürdal / RC PIPER PILOT / SAMSUN
-
08 Haziran 2006, 01:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
Olur mu PIPER sen bu topigin en renkli üyesisin, sana hiç yakıştıramadım ayrımcılığı. Burası SYM kullanıcıları başlığı sadece aktif olan üyeler genellikle GTS 250 sahipleri, ama inan yollarda Joyride'ı daha fazla görüyorum.
Şu an bütün fotografların bilgisayarımda kayıtlı, yakında bir web alanımız bile olacak. Sadece şu an için iş yoğunluğumdan dolayı tasarım vb. işlerle ilgilenemiyorum.
Gezi yazılarını ve fotograflarını dört gözle bekliyoruz. Sevgili arkadaşım
-
08 Haziran 2006, 06:26
hepinize selamlar,
ben şişli den cenk,80 liyim ve tasarımcıyım.
emektar virago 535 imi emekliye ayırıp gts 250 sahibi oldum
tüm gece topiği okudum grup çok iyi oluşmuş ilk gezide görüşmek üzere.
not: geçen hafta ortaköyde yanyana sürdüğüm ve far açmam için beni uyaran gri gts 250 hanginizindi acaba ?
YAMAHA VİRAGO XV 535 emekli oldu !
Yeni bebeğim SYM GTS 250 VOYAGER
-
08 Haziran 2006, 11:08
BAKO, SYM GTS250 DERİM maslakta MURAT DENİZ kardeşimiz var selamımı söyle sana yardımcı olacağından eminim 0212 286 32 54
HUNLUATA, ben bu motoru ilk fuarda gördüm ,fuara öylesine gitmiştim motorum olduğu halde (ilk görüşte aşk nedeniyle.....) burdaki arkadaşlarında desteğiyle almaya kar verdim ve çok memlunum bir an bile pişmanlık duymadım. kesinlikle tavsiye ederim
-
08 Haziran 2006, 12:04
arkadaşlarımızın bazıları forumda sadece gts hakkında konuşduğunu ima etmiş ancak bmyle birşey yok, performans parçaları ile ilgili doğal olarak bir gts kullanıcısı olarak ağırlık verdim...ama bir önceki sayfaya bakarsanız diğer sym modellerinede bir parça bulduğumda hemen topiğe yazdım.....
Kesinlikle yanlış anlamayın lütfen..arkadaşlar burası SYM topiğidir..ve mio,hd,joyride,gts fark etmez...bence bir araya gelme vakti geldi, yüz yüze görüşüp dostluğumuzu pekiştirelim derim.....11.06.06 tarihinde bir pazar kahvaltısına ne dersiniz?
Feneryolu sabit pazarından yukarı doğru çıkarken Camelya adında harika bir yer var..açık büfe branch....fiyatı 17.5 YTL... beyeneceğinize eminim..
Ordanda biraz turlarız..gelecekler bildirsin pls....eşler cocuklar,akrabalar,komşular herkesi getirebilirsiniz hhehehe
Gelenlerin listesi
- mertdg : 3 kişi
- Z.Paşa : 2 kişi
- Thai : 2 kişi
bako adlı üyeden alıntı
mrb ben sitenizde yeniyim.
ben de sym 250 almayı düşünüyorum fakat en uygun nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bu arada ben hysong 250 chopper düşünüyordum fakat halen daha kararsız olmama ragmen sym duşünüyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
slam bence sym iyibir tercih, almaya karar verirsen küçükyalı bayi süper..hatta senle geliriz......yardım ederiz...
VİRAGORİDER adlı üyeden alıntı
hepinize selamlar,
ben şişli den cenk,80 liyim ve tasarımcıyım.
emektar virago 535 imi emekliye ayırıp gts 250 sahibi oldum
tüm gece topiği okudum grup çok iyi oluşmuş ilk gezide görüşmek üzere.
not: geçen hafta ortaköyde yanyana sürdüğüm ve far açmam için beni uyaran gri gts 250 hanginizindi acaba ?
hoş geldin.... emekliye ayırıp gts ye geçmen bence süper....aramıza hoş geldin..
yakında renk plaka ve isimler listesi yapılacak tüm sym kullanıcılarının olacağı..ozaman gri gts sahibini rahat bulacaksın...THAİ bu konuyu ne zaman halledecez??????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler