Arkadaşlar ufak bir hatırlatma daha yapayım müsade edersenizz...
Resim koymak isteyenler, vereceğim adresten takip ederek işini kolaylaştırabilirler..
Saygılar.
http://www.akvaryumkulubu.org/vbulle...ad.php?t=42699
bu adresde nasıl resim yükleyebileceğinizi anlatıyor...
ZühtüPaşam yarın sende gelmek istemezmiydin..hem tanışmış olurduk...
herkese gunaydın
cok fotograf cekın orda gorelım su gts leri
masaüsü yaparız
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
vaaaayyyy Zuhtupaşam
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan... yolun daim açık tekersin düz olsun...
allah tuttuğunu altın etsin ....
bu meret sanırsam en çok da sana yakışır...
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....
Zühtüpaşam K7 hayırlı olsun, AN650 için bir basamak kaldı, bu hızla motor değiştirmeye devam edersen seneye 650 üstünde görecez galiba Allah gönlüne göre verir inşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim.
yahu bir insan ancak bu kadar kısmetsiz olurmuş )
salı akşamı motoruma binmeyi beklerken koskoca haftasonunu da motorsuz geçiriyorum..hala teslim alamadım motorumu..yaw bu KORLAS ne kadar acaip bi yermiş.. insanı motorundan soğutuyorlar. 3 günde ruhsat plaka çıkmazmıymış.. adamlar ellerini sürmemişler salıdan bu yana. evraklarda eksik yok sorun yok. bu kadar mı işlerini savsak yapar böyle büyük bir firma. aldım evraklarımı p.tesi sabah kendim yapıcam işlemleri kısmetse öğleden sonra alcam sonunda motorumu. gel p.tesi gel...
NC700SA'13
Korlasın bu konuda metnini bende çok duydum.......hayırlı olsun alien şimdiden.
Evet arkadaşlar yarınki şile gezisi için saat ve yer belli değilmi daha..??
Saygılar.
Benimki budur arkadaşlar
Sevgiler
Plaka Çıkmamış 34 LV 463'dür.
Alien yazdıklarını okudum.Sanırım sen ben ordayken arayan kişiydin.Tam emin değilim ama ruhsatla ilgiliydi.Belki senin gibi birkaç kişi daha var.Fuardan yeni çıkmışlar 15 tane yeni motor geliyordu falan filan.Yanlış anlaşılmasın onları korumaya çalışmıyorum.Tanımam etmem.Ama orası kaotikti.Bu arada geçen korlas için neden bu kadar olumsuz düşünce var herhalde zamanla anlayacağım.Ama anlamam için bana başka servis söyliyebilirmisiniz arkadaşlar avrupa yakasında özellikle.
Sevgiler
Sonunda makinayı gördük...
Bu resimleri nerde çekiyorsun güzel bir yere benziyor?
Rookie_Master belki olabilir cuma 4 gibi son tel konuşmam epey bağırıp çağırdım telde.. hayırlı olsun gts in kazasız belasız sürüşler diliyorum sana da.. oraya gittiğinde görmüşsündür 1 tane gri gts 250 var dışarda siyah ve laci ile birlikte duruyo benim motorum o.. salı günü bursadan geldi ve cuma akşamüstüne kadar evraklara ellerini sürmemişler.. trafik tescil konularında oldukça bilgili olduğum için haklı olarak isyan ediyorum şöyle ki türkiyenin neresine gidersen git yeni araç tescili evraklarında falan bi problem yada şubede extra bi durum yoksa maksimum yarım günde biter.. çarşamba gününden beri bana evrakların takipçide gelmedi yetişmedi çıkmadı yoğundu falan filan dedikten sonra cuma akşamüstü olmuş ve hiçbir işlem yapılmadı evrakların burda duruyo demeleri korlasın tamamen ilgisiz alakasız bu büyüklükte bir firmaya yakışmayacak şekilde lakayıt iş yaptıklarını gösteriyor.. Kaldı ki yeni bir motor almışım ve potansiyel bir korlas müşterisi olabilirim daha baştan işi bu şekilde tutmaları satış sonrası destek ve servis anlayışlarını sorgulamamı gerektiriyor.. bu kadar basit bir işlemde bu kadar lakayıt davranan bir firma müşteri memnuniyetini arka plana atmış tamamen savsak çalışan vede benim şahsi görüşüm işe yaramaz ismini haketmeyen bir firmadır... derim... servis içinde sanıyorum Göztepe desin sende Altan Motorun burda çok bahsi geçiyo galiba kartal da yerleri ben sanıyorum mesafeye bakmadan onlara gidicem. Çünkü anladığım kadarıyla her şekilde layıkıyla ilgileniyorlar müşterilerle..
Biraz uzun yazdım ama hala sinirimi atabilmiş değilim..Ya sabır diyorum sadece...
Hahaha Black yanlış yere bakmışım Rookie dostum sende benim gibi mesafeye bakmam dersen gideriz belki birliktede gidebiliriz. Ptesi motoruma binebilirsem haftasonuna kadar rahatlıkla 300 km yapmış olurum yağ filtre falan değişmek için gitmek lazım ..
NC700SA'13
Göztepede olan benim.....
Arkadaşlar ne oldu yarınki ŞİLE gezisi???
Ben çıkıyorum evde bilgisayarım olmadığı için bundan sonraki yazdıklarınızı pazartesiye kadar göremeyeceğim.Eğer giderseniz ve aramak isterseniz cep:0532 355 34 05.
saygılarımla.
Selamlar, anca geldik yazıyoruz. Yarin yani pazar günü ikea nın parkında sabah saat 10 da buluşuyoruz ve yeni yoldan Şile-Ağva ya gidiyoruz, gelmek isteyenlere duyurulur geç kalmayın haa.
bu arada forumda toplu sürüş kurallarını tekrar bi okuyup hatırlamakta fayda vardır diye düşünüyorum.
Think Darkside
slm Dartmaul şileye ben de çok gelmek isterdim
ama bu hafta çok yoğun geçti bugün de altan motorda çok takıldık gecede çalıştım anlıcan bittim sana ve diyer arkadaşlara iyi eylenceler keyifli sürüşler
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
milet motor keyfınde heralde havada cillop:(
arkadaşlar bu vs 150 lerin pistonu seramik midir?
hanı resimler bugun yanyana 4-5 sym gorelım ar tık
ilkin cumartesi planlamaya o kadar katkıda bulunup geziye gelemediğim için kusura bakmayın ne yazık ki bu hafta sonu için bütün planlarım alt üst oldu
cumartesi blackpanther e uğrayacaktım gidemedim
pazar günü şileye uzayacaktım ona da gidemedim
kusura bakmayın emsal olarak almayın
benim ufaklık oldukça rahatsızlandı altandan çıktıktan sonra onunla uğraştık biraz dolayısıyla gezi işi yalan oldu arada...
Bu arada pascha boya için ne kadar fiyat aldın 1
o filtreyi nereden aldın yerini bir tarif et
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)