Selamlar cümleten..
Müstakbel bir SYM ci olarak ilk mesajı atıyorum..valahi bikaç gün oldu gts-250 yi yolda göreli birkaç aydır o marka senin bu marka benim kafam çorba halde geziyodum ne alsam die gördüm tutuldum..cidden çok karizmatik bi motor..ama sorun bulamıyorum..sıfır arıyorum Gri renk tercihim olmazsa siyahına bakabilirim. Bilen gören arkadaş varsa rica edicem bir iki satır karalasın adresi tel. nerde varsa gideyim alayım.
Bu arada kendime ait ilk motorum olcak.
haaa unutmadan kendimi de tanıtayım.. Doğan ben istanbuldayım. yaşım 31..
SYM konvoyuna geliyorum yer açın bana da )
aramıza hosgeldin dogan... benim adımda olcay... bende yeni bir sym ciyim ... su aralar sıfır sym bulmak birazz zor ... bende gri almak istiyordum faka bulunmadıgı icin siyah aldım ama cok memnunum ... tavsiyem nbc motor bak belki orada olabilir ..
birde aramızda pasha motorunu satmayı düsünüyordu... bildigim kadarıyla burgman alacaktı, tavsiye ederim güzel motor ...
teşekkürler olcay..
bakayım bikaç gün bulamazsam onunlada ilgilenirim..fuarda sanıyorum getirirler yada elleirndekini çıkarırlar diye düşünüyorum..şansım yaver giderse fuara da kendi motorumla gitmek istiyorum aslında camia ya haber saldım bakıyolar..umarım Gri Sıfır SYM mi bulabilirim
birde b.evler yazmışsın.. bahçelievler mi Beşyüzevler mi ben Bahçelievlerdeyim de
Ahyirlisi Bnde Siyah Ariyorum Gts Korlas A Bak Ama Daha Once Tekay Die Bi Yer Var Galiba Avcilarda Olmasi Lazim
Korlas Karakoydeymis Etilerde De Varmis Satan Bi Yer Nette Tekay Mot Yaz Cikar Korlasida Bulman Kolay
Ama Korlas Pahali Dierlerine Gore Nedense...
arkadaslar sahıbınden ... gts domus her renk var hayrola fıyatlar uctu dıemı cıkarıyo mıllet elınden
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
merhaba arkadaşlar sym hazirandan sonra gelicek
sadece mavi renk var
bilginize
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
herkese selam arkadaşlar uzun zamandır çok yoğun iş temposundan yazamadım.umarım herkes iyidir. Bu arada iki arkadaşımada sym aldırdım.2 kişi daha sym ci oldu.
The Winner Takes It All
OOOO ikinci el tavan yaptı desenize. Alan karlı cıktı.
Joride fiyatları ne aşamada. Onlarda tavan yaptımı acaba.
Tabi burgmanın ikinci ellerine insanın aklıda gitmiyor değil.
evet abi dizlik aldım ben kız arkadaşımada nolan kask aldık nihayet. ayrıca gri gts 6250 ytl ye aldık.alan arkadaşla pazar günü dolaştık. diğer arkadaşta joyride aldı 3250 ytl ye 1500 km de 2006 model
The Winner Takes It All
Sahibinden com a baktım sadece 3 adet ikinci el vardı. Kapanın eline kalmış.
belki onlarda satılmıştır.
valla bizim syym ler oldukça tutuldu abi.bu aralar gezi filan yokmu
The Winner Takes It All
Yine bulmuşun uygun fiyatlı motorları.
Eh artık yaz yavaş yavaş geliyor.
Bakalım Fuarda ne umduk ne buldukmu olacak. Yoksa Harbi fuar avantajlarını mı yaşayacağız.
Bakalım topiği takip ediyoruz. Gts yalovada. Bende kymco ile kaynayacağım artık.
ıst de yok ızmıtde bulabılırmıyız acaba ıst en yakın merkez
o grıye bna enson 7 olur demıslerdı baya ıyı pazarlık yapmıssın grıde sıfırdan farksız bn sıfır zannetmıstım sıyah varmı orda sıfır fıyatı ne ooldu en son?
http://www.sahibinden.com/search.php...so%5D=1&c=4790
bu lınkın devamında vardı yaklasık 10 tane gts
yaw bu aksam korlas a ugradım..kapıda siyah vardı..0km. oraya baktınmı???
S&S
valla biz iyi aldık motor harbiden tertemiz
The Winner Takes It All
goztepe korlasmı orası 8750 cekmıstı ama bıdaha gıdıcem bulent bey var orda bı tanıdık araya sokucaz bakalım
korlastada yoksa kımde olcak
bıtane buldum anadolu yakasında bı yerde megerse oda korlasınmıs musterıyı bulmus motoru almıs kacırdıkk:(
606 kmde var 7000 ytl dıyor verdıgım lınkte sayfaları deıstırın ordan cıkıyo
bnm kardeste nbc ye kamyonla motor geldıgını gormus bu gece 10 11 gıbı
sıyah gormus ama onuda alırlar kacırırz nbc de samımı olan varmı alalım artık su zifirGts yi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)