bilemiyorum, ıslak performans daha deneyemedik ama kuru performans ta kayıyor yada limitleri çok zorluyoruz.
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
Abilerim kardeşlerim selamlar,
Kısmetse 1 ay sonra bende 0 km bir discover alıp aranıza katılacağım.Aklımda soru işareti kalan şeyleri siz tecrübeli abilerime kardeşlerime sormak istedim.Öncelikle orjinal lastiklerin değişmesi gerekirmi acemi birini düşürücek kadar kötüler mi?Bir de rodaj esnasında yapmam gerekenleri kitapçıktan okudum fakat bana eksik geldi siz neler önerirsiniz rodaj ile ilgili yapmam ve yapmamam gereken şeyler neler?
Only Ride..
orjinal lastikle ıslak zeminde kesinlikle tavsiye etmem çok kayıyor
sava mc 18 alabilirsiniz
Değerli arkadaşlar;
Bugün İstanbul'da kuryelik yapan bir arkadaşımız ile telefon görüşmemiz oldu. Servisimiz bakıma gelen arkadaşımızın resmini çekip göndermiş.
Ürün 50.039 km. de. Belki şu ana kadar en fazla yol kat eden arkadaşımız olabilir. Oldukça memnun. 22 yıldır bu mesleği yapıyormuş. Hiç bir sorun
yaşamadığını ifade etti. Özellikle yakıttan çok memnun. 30 tl yakıt ile 280-290 km yol kat ettiğini söyledi. Sadece 36.000 km de subap ayarı yaptırdığını
ifade etti. İstanbul şartlarında yeri geldiği zaman agresif, trafik durumuna göre normal kullanış ile sürüş yapıyorum dedi. Sorusu olan var ise
irtibat numarası verebilir miyim talebimize olumlu cevap verdi. Kendisine çok teşekkür ediyor uzun yıllar sorunsuz kullanmasını temenni ediyoruz.
Hacı Ali ERDEMİR
0 542 343 3131
Saygılarımla...
Yeniden merhaba arkadaşlar biraz geç kaldım ama facebook grubunu takip etmeyen arkadaşlar için burada da paylaşayım dedim. Arka reflektörü söküp yerine ledli bir çakar ve stop yaptık. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. =)
Ben 11 Kasım da aldım 540 km yol yaptım hep yağmurlu yollarda oldum mecburen. Hiç kayma olmadı ama rodajda olduğumdan hızımı düşük tutum. Kısaca dikkatli sürülürse lastiklerde pek anormallik yok da kullanıma bağlı kaymalar olabilir bence. Daha önce pcx vardı onun lastikleri için de kötü derlerdi ben 19000 km kullandım hiç sıkıntı yaşamadım.
Hami bey, evet düşük hızda bir problem yok fakat ıslak yolda orjinal lastik ile düşmeniz an meselesi. kazasız sürüşler dilerim.
Flickr
Cemal, katılıyorum sana.. hami bey lastik değişimi yapmış başka bir discover sürün farkı göreceksiniz.
Ekrem ata bey, discover için 50.000 km gurur verici , bu forum başlığı altında çamur atmak isteyenler oldu 20.000 bile gitmez dediler. ne kadar doğru bir karar vermişiz..ufak cc de discover tercih etmekle.
Burak, çakar çalışman gayet dikkat çekici ve güzel olmuş. Devreyi kendinmi hazırladın?
bu arada hayırlı Tezkereler..
Passionately in love with Motorcycle
Discover sıkıntısız 50.000 km yapmış, helal olsun. Pulsar da en fazla kac var acaba?
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
İatanbulda kuryelik yapan, Pulsar 200 ns ile 40bin kmre'yi geçen var
Orjinal lastiklere ıslak zeminde kesinlikle güvenmeyin bildiğiniz dans ediyor.
3300km lerdeyim hala orjinal lastik kullanmaktayım. geçen gün iş çıkışı ıslak havada arkadaşlarla bir şeyler yemeye gittik onlarda araba bende motor. arkadaşlar korkmuş düşecem diye =) zaten bi kere düştük yeter.. evet devreyi kendim hazırladım Şeref Bey.. Teşekkür ederim..
Bi arkadaş bende motor yapsam 3000 km sıkıntısız çalışır yazmıştı hatta.. hatırımda o kalmış =)
Forumda dolaşırken bir konuda ekrem ata beyin bajaj discover 125 için tubeless lastikli olarak gelecek karar verildi gibi bir mesajını gördüm. Şu anda durum nedir lastik konusunda?
Merhaba... şu anda discover 1350 km de. Devamlı şehir içinde kullanıyorum. ilk aldığım zamanki acemiliği saymazsan bir depo benzinle çok rahatlıkla 550 km yapabilirsin. tek şart agresif kullanma, ani yüklenme.. onun dışında bu cc de bu fiyata alabileceğim en güzel motor. daha önce de yazmıştım. bütçen belli bir sınırda ise hiç başka bir şeye bakma.. ama bütçe sınırsızsa o zaman enjektörlü bir model alabilirsin.. lastikler ustalığa bağlı.. çok acemi değilsen idare eder. ben aldığımdan beri değiştirmedim. Ankara nın yağmurlarında da kullanıyorum.. bir sıkıntım olmadı.. ama şimdi havalar biraz soğudu kışlık bir lastik takacağım..
Akıllı düşman, aptal dosttan iyidir.
Bu çakar lamba olayını BURSA da nerde yaptırabilirim?
Kesinlikle çok faydalı bir icat...
hazır devreleri varmıdır?
s.a arkadaslar ben ilk motorumu alıcam discoveriyi önerirmisiniz artıları ve eksilerini yazarsanız çok iyi olur bide kronik bi sorunu varmı
MONSTER37, az okusak tüm sayfa isteklerinle dolu zaten..
anlık bilgi için buraya üye olabilirsin.
https://www.facebook.com/groups/749255721762571/
Flickr
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)