Taraf ve ön yargılı olduğunu bu kadar belli etmeseydin. Yakın zamanda yaptığım yakıt ölçümünde 45 km hızla 79 km gittim yani senin tabirinle 100 km altı hız ile gidene motoru hediye edecekmişsin ya bu testi bir daha seninle yan yana noter huzurunda yaparım. 3,850 tl ve plaka ruhsat masraflarını hazırla. Noter masraflarını da unutma senin ön yargını tesçilliyelim.
Bu işler karalama ile olmuyor. Çamur at izi kalsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Yok artık biraz gaz kolunu fazla sıkmışsın
dyavol-77
İzmir Göztepe Sahil deneyelim
vallah arkadaş ben kafadan birşey yazmıyorum bunu tespit eden de ben değilim, bende hızlı kalktığını biliyorum ama tespit eden başkası sonrasında sürekli gaz açtım hafif kontrolsüz gaz açarsan 1 ve 2nci viteslerde ön tekerler saniyelik havalanıyor.
biz atıcı apaci değiliz.
kendinize iyi bakınç
Gerçekten motor iyi bir çıkış yakaladı umarım bu kalitesi ile de kullanicilarin guvenini kazanir. Fakat bu motorun ybr ile kisyaslanmasi icin daha cok erken bence ybr kendi sinifinda dunyanin en cok satan motorudur. Ki kiyaslamak isteyende burdaki 2177 sayfa sanirim okumasi gerek.
http://www.hizliresimyukle.com/image/2Ry
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
motorumun aksesuarlarının tamamlanmış hali artık kazasız belasız arızasız nice onbin km relere :d
çamurlukların kıvrım yerleri çok göze batıyor, sizce öyle değilmi ?
paçalıkları diyorsan onlar yağmur çamurda su ve çamurun fırlamasını baya kesiyor discover ile yağmurda 1 sürüşüm oldu normalde ayakkabılarım yıkanırdı ön lastikten sebep paçalıklar sayesinde az ıslandı bu motorda benim tek sevmediğim yer arka lastik :D 1 tık ince ön normalde 125 grubuna göre arka lastık az kalın olsaymış daha iyi olurmuş ben motoru lastik yanağına kadar yatırırım discover da da denedim yanağa 3.5 mm kalaya kadar yatırdım hava ve lastikler sıcaktı yatma konusunda sıkıntı çıkarmadı ama artçılı ne kadar dayanır malum ben şuan 100 kilo varım evrak çantam arka çanta v.s 10 kiloda onlar 110 kilo geziyoruz hayırlısı
topcase demirini ne kadar maal ettiniz hocam?
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
şaka maka motor 4. vitesini çok sevdim. çok seri. 4 de 85-90 yapıyor. 5 e bi atıyorum uzuyor resmen.
bu arada motor 1000 km yi geçti
@dyavol-77
yanlış anlaşılmasın hocam tokatlıyorum demedim,
belli bir süre çok iyi kalkıyor demeyi ima etmeye çalıştım.
https://www.facebook.com/groups/323674874446193/ herkezi bekleriz
Günlerdir bekliyorum Face'de bir oluşum olsun diye, fakat yok. bajaj için bir grup kurdum. Umarım paylaşımlar çoğalır. Özellikle yedek parça aksesuar.
gknstyle arkadaşın grubuna geçen gün baktığımda girememiştim. sanırım o grupta aktif.
Buyrun arkadaşlar,
Yav arkadaşlar bu discover alanlar niye bilgi paylasmiyor. Alacagiz kararimizi veremedik.
bu motoru dün akşam vatanda gördüm dikkatimi şöyle çekti 2 kişiler fakat artçı şişman bir bayan sürücü küçük kalmış gidişini görünce merak ettim vatandan edirnekapıya çıkarken biraz yokuş yetiştim fakat düzde atikliği 2 kişi ile dikkat çekiyor yakıtta da tutumlu ise ybr alıcak olanlar bu motor a yönelecek .
kardeş bindikçe yazıyoruz artı ve eksileri var, kronik sorun olan bir şey şimdilik yok, 1.2 sorun oldu inceliyoruz ve takipteyiz mesela silindir contalı ek yerlerinde sızma yaptı, rodaj zamanında yoktu, bilemiyorum servis ince yağ veya kalitesiz yağ koymuş olabilir yada contalar iyi değildir yada yeterince sıkılmamıştır vidalar, şimdi en ufak şeyde sorunlu şöyle böyle deyince yakışmaz bize, sebebine gelince mal gerçekten iyidir satıcının işine engel olmuş oluruz, zaman gösteriyor iyi ve kötü taraflarını, benim eski ybr de de 10.40 yağ koyduğumda yazın terleme yaptırıyordu, 15.50 20.50 yağ koyunca terleme yoktu, anlayacağın kuralkan ve bajaj bol yedek parça getirsin ve bayilerine çeki düzen versin zaten motor bozukta olsa, satış sonrası ilgi alaka, bozuk olduğunu bile önemsiz kılar, anlatabilmişimdir umarım, motor 13 beygir deniyor, gerçektende ybr ve cbf ten hızlı, daha önce bu motorlarıda kullandığım için karşılaştrımasını yaptım, kısaca hemen bir motor alacaksan al derim, alınmayacak yönünü görmedim, acelem yok 1.2 ay sonra motor alıcam diyorsan, zaten 20.30000 km relere gelir motorlar, daha tecrübeli anlatılır, anlatanlar olucaktır, benım motor 1.500 km de daha erken ne yazsak, teknik konular hariç, gerisi boş olur, çünkü 20.30000 kmreler yeterince dayanıklılık açısından bilgi verir bize, kısaca bir mala, bir motora kötü demek kolay, çamur atarsın izi kalır ama iyidir uçar kaçar dersende bu sefer millet kıllanır, satıcısı der, reklamcısı der, anlayacağın ilerleyen zaman neyin ne olduğunu gösterir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
evet kuvvetli motor rahatlıkla 100 km re hıza ulaşıyor ayrıca bir büyük dişli konulsa çok daha iyi olur ben öyle yapıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
cevaben yazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
bu arada yakıtı beni tatmin etti, ufak ufak seri kullanıyorum ,eski ybr ile kıyaslarsam, benzin fiyatı aynı seyirlerde, hatta 1.2 kuruş arttı benzin fiyatı, km rede 11 kuruş yakıyor, yani 100 km rede 2.20 litre gibi, bence iyi, ybr 140 kuruş yakıyordu, yakıt konusu çok farklı, düz yol rampa, rüzgar, ağırlık hepsi etkiler yakıtı, ben 100 kiloyum 10.15 kilo da ekstra, mont, kask, çanta v.s bence iyi, 60.70 kilo birisi kullandığında illaki yakıtta 1.2 kuruş düşecektir,10.000 km rede 300 tl karı olur 50.000 kmrede 1.500 tl zaten buradan eski yeni motor farkı olan fiyat açığı kapanıyor, bundan sonra sağlamlık gelir işte :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
kardeş bana diyorsan 85 tl ye takıldı, sahibinden com da daha ucuza gönderiyorlardı ama servis de yaptırdım, ufak tefek şeylerde kazansın insanlar, çanta güzel maxem yerli galiba 125 tl de ona verdim onu kendim taktım
Sagolasin kardes . Haziran ortasinda almayi dusunuyorum insallah. Ama motoru alanlar neredeyse hic bilgi paylasmiyor.bizimde kafa karisiyor acaba memnun degiller mi diye
ekrem bey merhaba bajaj dtsi yağ 10.000 km gidiyormuş yabancı resmi sitelerinde var TÜRKİYE ye getirecekmisiniz ? bu yağlardan
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)