Selam arkadaşlar bende discover 125 almaya niyetli birisi olarak uzun zamandir forumda olumlu yada olumsuz discoverle ilgili yazılanları ve yorumlarınızı takip ediyorum. Gerçekten çok faydalı bilgiler edindim. Ama Ankaradan bu motoru alan hiç kimse yok galiba, yada herkes benim gibi sadece forumu okuyor. Ankara yetkili bayisi, 4-44 motora on gün önce bilgi almaya gittim. ve dört adet satıldığını öğrendim. Yetkili arkadaşla orada olmadığı için görüşemesemde oradaki arkadaşlardan birisi saolsun yakınen ilgilendi ve bilgi verdi motoru yakından inceletti ama test sürüşünün şu an için olmadığını kısa sürede halledeceklerini söylediler ve arkama bakarak eve döndüm ve tekrar işlerimin yoğun ve havaların yağışlı olmasından dolayı gidemedim. Gerçekten motor resimlerde görünenden daha iyi duruyor birde test etme fırsatım olursa en kısa zamanda yorumlarımı yazarım ve Ankara da kullanan arkadaşlar varsa onlarında tecrübe ve yorumlarını bekliyorum. Saygılarımla herkese kazasız sürüşler dilerim.
Bajaj Discover 125 ST 1200 km test sürüşü
http://www.motosiklet.net/forum/test...-inceleme.html
incelemeye çalıştım arkadaşlar bu motoru.. elimden geldiğince.. Eksik varsa ekleyin..
birGarip..
artık yenilik zamanı dedim ve 2 senelik ybr kullanıcılığına son vererek, discoverin siparişini verdim. sanırım salı veya çarşamba motoru teslim alıcam.
Değerli Nedim Bey; sizi bayağı uğraştırmış ama emeğinize değmiş. Hayırlı günlerde kullanın inşallah.
Değerli Sinan08; size de hayırlı olsun diyorum. Allah kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Hepinize hayırlı bir hafta diliyorum.
Saygılarımla...
Abiler fotoğraf atın ya niye göstermiyonuz motorları.
Şaklabanlıkta pulsardan aşağı kalır bi yanı yok. Denge konusunda söylenildiği gibi tartışmasız. Bajaj motorlarını Türkiye'ye getirenlere teşekkürler.
Buyrun youtube video linki: /watch?v=jKFC7aMaFSQ
dün servisi aradım.arızalı olan km saatim gelmiş. değiştirilecek. git gel 240 km yapıyor ama yapacak birşey yok gidip değiştirmek gerek.
selam 05/04/2014 bajaj dıscaver125 st modelını aldım fakat arkadaşlar benzin göztergesı olamasına rahmen her zaman ful gosterıyor servısne şamandarsı degışmesine rahmen sorun gene aynı bılgısı olan paylaşsın
Merhaba arkadaşlar,bugün bende kısa bir test sürüşü yaptım.Öncelikle belirtmeliyim ki oldukça önyargılıydım.Daha önce 10.000 km cbf 150 kullandım.Kısa süre kullandığım için yazabileceğim şeyler de kısıtlı bu motosikletle daha çok tecrübesi olanlar uzun vadedeki sonuçlarını da bizimle paylaşsınlar lütfen işçiliği beğendim özellikle mavi rengi daha çok ilgi çekiyor gibi.Motosiklet oldukça sessiz çalışıyor vites geçişleri çok yumuşak,debrijay pamuk gibi,gaz hassasiyeti çok güzel.Vibrasyon alt devirlerde beni rahatsız etmedi üst devirlerde yok diyemeyiz.Sürekli dip gazlarda gidecekseniz sizi rahatsız edebilir.Konfor olarak Cbf 150 hala aklımda.
Yeni başlayacak olsanız tercihiniz bajaj olur mu diye soracak olursanız.Bugünkü fiyat politikalarına göre düşünmeden alırdım.Cbf 150 5.700,ybr 125 5.000tl,bajaj 3.800 tl'lik fiyatıyla cezbedici.Zaten gerekli tecrübeyi sağladıktan sonra büyütmek isteyeceksiniz ve bunun için fazladan para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum.
test imkanı vermeleri takdir edilesi bir hareket. bir motor ne kadar kaliteli hızlı ekonomik olursa olsun tıpkı damak tadı gibi her sürücünün rahat ettiği keyif aldığı motosiklet farklıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)